• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Igne yutulmasi

Ben tesetturlu bir hanimim igneyi agizda tutanlardanim hani gidiyodu az kalsin ama yutmak istemezken cocuklarin bogazina buyuk lokma kacarda oksurme ogulcume olur ya ole oldum
Geçen bu konuda çok güzel bir tavsiye vardı, yemeyi düşünmediğiniz hiçbir şeyi ağzınıza almayın diye. Bu tarz kazalardan bahseden bir yazıydı. İnsanlık hali, kazalar olur, ve çok tehlikeli, iğne falan . O alışkanlığı bırakın, bir iğne yastığı falan edinin.

Allah bu derdinizi aratmasın ne diyelim...
hey allahım ya...

Eşarbını bağlarken iğnesini ağzında tutan kadınlar bile kolayca kaçırabilir boğazına.

Çok gereksiz bir konu ayrıca, Allah korusun çıcuğunuz yurtu sandım

İğne yutmayı bilmem de ayağım 'a iğne batmıştı ,güya almıştık iki parçasını ,daha sonra yürümek de zorlanıp ayağımın altını kontrol ederken ,siyah sert sivilce gibi birşeyi kontrol etmekle ayağım' daki ,iğnenin kaldığını öğrendim iyi ki ,ayak baş parmağımın kenarında ki kemiğe saplanmış ,yoksa iğne ilerler derler,rahat 6 ay'dan fazla zaman da farkettim bu arada ihmal etmeyin ,öyle bir durum varsa ...

Igne kolay yutulan bir maddemi yoksa yutulurken kucuk cocuklarin bogazina birsey kactiginda oksuruk gibi tepki verirmi ve yutuldugunda olusan tepkiler nelerdir

çocuk filan deyince insanlar telaşlandı.

türkçeniz biraz bozuk sanırım çünkü sormak istediğiniz şey aradaki emsajlarınızdan sonra netleşti.

şunu sormak istediniz sanırım.
hani çocuğun boğazına bişey kaçtığında öksürük gibi tepki veriyor ya, yetişkin bi insan da iğne yutarsa aynı tepkiyi mi verir?

çocuk filan deyince insanlar telaşlandı.

türkçeniz biraz bozuk sanırım çünkü sormak istediğiniz şey aradaki emsajlarınızdan sonra netleşti.

şunu sormak istediniz sanırım.
hani çocuğun boğazına bişey kaçtığında öksürük gibi tepki veriyor ya, yetişkin bi insan da iğne yutarsa aynı tepkiyi mi verir?

+9473737373837377

Ya rabia zuhalcimm sen niye aliniyorsun simdi bize. Dur bakalim hemen kabuguna cekilme. Bi sey demedik biz sana. Senin anlatamayisindan dolayi yanlis anladik ve panik olduk burda.
Toplu ignenin basi olan kisim da cikti dimi? O renkli olan kisim?
Aman dikkat et, cok sık gorulen bir sey cunku bu tesetturlulerde.

Kizma bize.

Sevgiler.

Back