- 20 Ocak 2015
- 9.347
- 13.278
- 448
- 40
- Konu Sahibi rabiazuhal
Allah rızası için biri açıklasın iğneyi cocuk yutmuş mu o yutmaditsa kendi mi yutmuş konu ne yorumlari okudum anlamadım hala
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşarp yaparken tam yutacak gibi olmuş ama yutmamış sadece biraz boğazı gıcıklanmış ,gitseydi fark edermiydim diye soruyor sadeceAllah rızası için biri açıklasın iğneyi cocuk yutmuş mu o yutmaditsa kendi mi yutmuş konu ne yorumlari okudum anlamadım hala
Nasıl ya ??Suphenız varsa hemen doktora gıdın cok acil
Babasının kol saatını yutan cocuklar var cay kasıgı falan
Eşarp yaparken tam yutacak gibi olmuş ama yutmamış sadece biraz boğazı gıcıklanmış ,gitseydi fark edermiydim diye soruyor sadece
Aynen, çocuk konusuna gelince de çocuklar da öksürükle falan belirti gösterdiğini ,aynı şkil de ben de de aynı reaksiyonlar olur mu diye sorması ,yani cocuk yok ortada iyi ki ...Ay bu mu ee gitse elinde iğne olmazdı:) elinde iğne varsa gitmemis cok karisikmis neyseki çocuk filan yutmamis allah korusun
Tepki vermeyebilir.Igne kolay yutulan bir maddemi yoksa yutulurken kucuk cocuklarin bogazina birsey kactiginda oksuruk gibi tepki verirmi ve yutuldugunda olusan tepkiler nelerdir
Babaannemin buna çözüm önerisi bol bol haşlanmış patates yemek tabi gerçekten yutulduysaIgne kolay yutulan bir maddemi yoksa yutulurken kucuk cocuklarin bogazina birsey kactiginda oksuruk gibi tepki verirmi ve yutuldugunda olusan tepkiler nelerdir
durduk yerde mi soruyorsunuz bunuHayir yanlis anladiniz burdan tabiki sonuc alinamaz ama benim merak ettigim hani ince ve kucuk ya kolay yutulurmu yoksa bi sikintim yok