- 10 Kasım 2016
- 76
- 11
- 38
- Konu Sahibi rabiazuhal
-
Geçen bu konuda çok güzel bir tavsiye vardı, yemeyi düşünmediğiniz hiçbir şeyi ağzınıza almayın diye. Bu tarz kazalardan bahseden bir yazıydı. İnsanlık hali, kazalar olur, ve çok tehlikeli, iğne falan . O alışkanlığı bırakın, bir iğne yastığı falan edinin.Ben tesetturlu bir hanimim igneyi agizda tutanlardanim hani gidiyodu az kalsin ama yutmak istemezken cocuklarin bogazina buyuk lokma kacarda oksurme ogulcume olur ya ole oldum
bende haberde ızlemıştım gecen seneKaşığı gördüm de kol saatini nasıl yutar çocuk ya tövbe bismillah
Ayri ayri yazdiginiz mesajlari tek bir mesaj olarak paylassaydiniz derdiniz ne daha kolay anlamis olurduk.Yahu cok korktum paylasmak istedim basinizdan bole olaylar gecen oldumu
Saygı duyarızda saçma değilmi yutmadığınız iğne espiri mazemesi oldu:)Yahu cok korktum paylasmak istedim basinizdan bole olaylar gecen oldumu
Bize niye kiziyorsun ben anlamadim ki.
En basta olayini acikca yazsan bu kadar tepki ve bos konusma olmazdi, seninde sinirin bozulmazdi.
evet, benim bir arkadaşımın başına geldi ve operasyon ile aldılarElbette kolay yutulur.
Ozelllikle tesetturlu hanimlarda cok goruluyor mazallah. İgneyi agizda tutarken hoop gidiyor iceri.
Igne kolay yutulan bir maddemi yoksa yutulurken kucuk cocuklarin bogazina birsey kactiginda oksuruk gibi tepki verirmi ve yutuldugunda olusan tepkiler nelerdir
çocuk filan deyince insanlar telaşlandı.
türkçeniz biraz bozuk sanırım çünkü sormak istediğiniz şey aradaki emsajlarınızdan sonra netleşti.
şunu sormak istediniz sanırım.
hani çocuğun boğazına bişey kaçtığında öksürük gibi tepki veriyor ya, yetişkin bi insan da iğne yutarsa aynı tepkiyi mi verir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?