- 10 Kasım 2016
- 76
- 11
- 38
- Konu Sahibi rabiazuhal
-
Hastaneye goturun film ceksinler iciniz rahat etsin, agliyormu?Igne kolay yutulan bir maddemi yoksa yutulurken kucuk cocuklarin bogazina birsey kactiginda oksuruk gibi tepki verirmi ve yutuldugunda olusan tepkiler nelerdir
tepki vermez. hemen doktora götürün. yuttuysa ilerlemeden alırlar. ilerlerse çok sıkıntıIgne kolay yutulan bir maddemi yoksa yutulurken kucuk cocuklarin bogazina birsey kactiginda oksuruk gibi tepki verirmi ve yutuldugunda olusan tepkiler nelerdir
Geçenler de haberler de denk gelmiştim ,o kadar kolay yutulur ki ani bir nefes 'e bile bakar...Hayir yanlis anladiniz burdan tabiki sonuc alinamaz ama benim merak ettigim hani ince ve kucuk ya kolay yutulurmu yoksa bi sikintim yok
Ya bi doğru düzgün anlatın ne oldu?Hayir yanlis anladiniz burdan tabiki sonuc alinamaz ama benim merak ettigim hani ince ve kucuk ya kolay yutulurmu yoksa bi sikintim yok
Hayirdir ignemi yutmak istiyordunuzda sonucunu onceden ogrenmek istediniz.Hayir yanlis anladiniz burdan tabiki sonuc alinamaz ama benim merak ettigim hani ince ve kucuk ya kolay yutulurmu yoksa bi sikintim yok
Kaşığı gördüm de kol saatini nasıl yutar çocuk ya tövbe bismillahSuphenız varsa hemen doktora gıdın cok acil
Babasının kol saatını yutan cocuklar var cay kasıgı falan
Ben tesetturlu bir hanimim igneyi agizda tutanlardanim hani gidiyodu az kalsin ama yutmak istemezken cocuklarin bogazina buyuk lokma kacarda oksurme ogulcume olur ya ole oldum
İnanmıyorum size:)Ben tesetturlu bir hanimim igneyi agizda tutanlardanim hani gidiyodu az kalsin ama yutmak istemezken cocuklarin bogazina buyuk lokma kacarda oksurme ogulcume olur ya ole oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?