• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Igne yutulmasi

rabiazuhal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2016
76
11
38
Igne kolay yutulan bir maddemi yoksa yutulurken kucuk cocuklarin bogazina birsey kactiginda oksuruk gibi tepki verirmi ve yutuldugunda olusan tepkiler nelerdir

Bunumu soruyorsunuz şüpheniz varsa hemen doktora gidin
Burdan ne kadar sağlıklı bir sonuç almayı umuyorsunuz

Igne kolay yutulan bir maddemi yoksa yutulurken kucuk cocuklarin bogazina birsey kactiginda oksuruk gibi tepki verirmi ve yutuldugunda olusan tepkiler nelerdir
tepki vermez. hemen doktora götürün. yuttuysa ilerlemeden alırlar. ilerlerse çok sıkıntı

şüphelendiğin bişey varsa mutlaka doktora git.

ama tepki vermeden yutulabileceğini sanmam. illaki batar ve ağlar durdurmazsınız diye düşünüyorum. ama toplu iğne ise baş tarafından boğaza kaçarsa belki bi yerlere takılmadan mideye kadar gider, anlamayabilirsiniz.

mutlaka doktora git şüphen varsa.

Hayir yanlis anladiniz burdan tabiki sonuc alinamaz ama benim merak ettigim hani ince ve kucuk ya kolay yutulurmu yoksa bi sikintim yok

Ben tesetturlu bir hanimim igneyi agizda tutanlardanim hani gidiyodu az kalsin ama yutmak istemezken cocuklarin bogazina buyuk lokma kacarda oksurme ogulcume olur ya ole oldum

Hiç belli olmaz iğneyi yutar ama küçücük bir kemik parçası yüzünden öleni duydum yani batarsa tehlike

Back