İgne tedavisiyle hamile kalan var mı ?

canım yok ya ne küslüğü????
çoğu zaman bu topicte kimse olmuyor
bende başkalarının sorunlarını okuyarak kendi sıkıntılarımı unutmaya çalışıyorum...

kaynanam ve kayınpederim yine huzursuz etmeyi başardı eşimi ve beni...
yaklaşık 2 ay sonra eltim doğum yapacak,benim kucağım yine boşş
işin kötü yanı kendimi hiçbirşeyle ve hiçkimseyle savaşacak kadar güçlü hissetmiyorum.

d.kontrol hapım dün akşam bitti regl olmadan gel dedi doktor ama gitmicem...
kist de ne olursa olsun,yoruldum

Son düzenleme:

yanlis düsünüyorsun güzelim ya.. yilarca cocugum olsun diye doktor doktor gezen insanlari taniyorum mesala ben 3 sene olucak korunmayi birakali, ama hayat hep mutluluklarla olsa yasanirmi?? tadi tuzu olmaz. doktora git, herkesede gitmiyorum artik bebek düsünmüyoruz biraz zamana ihtiyacimiz var de. ailene bile ok.

haklısın canım...ama yanlış anlama isyan etmiyorum,aklıma bu konu her geldiğinde
demek ki zamanı var,hayırlısı diyorum...

benim demek istediğim şu;ben psikolojik olarak rahatlamak istiyorum,
çünkü biliyorsun bu mevzular insanı çok yıpratıyor...
o yüzden bıraktım şimdilik herşeyi akışına...

canım benim

ben yatiyorum canim yorgunum bu hafta öglen ise gidiyorum saat 21 :00 kadar. hayirli geceler herkese..

Canım ya, ben çıkış yapmadan başka sitelere dalıyorum bazen, o da çevrim içi mi görünüyor bilmiyorum ki. Daha yeni giriyorum dünkü mesajımdan sonra.

Hayır canım, erken boşalma falan değil. Boşalma olmuyor işte. Bunu söylediğimde ilk sorulan ereksiyon var mı sorusu, öyle bir sorun yok, sorun boşalmada. Normal ilişkide çok zorlanıyor boşalırken.Dedim ya evlendiğimizden beri yılda 6-7 kere falan. Eee, o da zaten çoğu zaman benim yumurtlama dönemime gelmiyor. Yani bazen elimden şrıngaya falan koyup denedim, oooo o neler denemedim ki kızlar ben.Kendi yöntemlerimle aşılama. Ama işte elden şırıngaya falan koyarken de ölüyorlar sanırım. Baksana, bende bir şey yok diye 7 senedir adama söylenirken şimdi de bende sorun çıktı. Sinir oluyom bazen, belki daha erken başlasaydık olmazdı böyle.Göz göre göre bende sorun yok, bende sorun yok derken. ama çok uyardım onu bu konuda, bak bende de başlarsa sorular işimiz çok daha zor olur, erkekte bütün sorunlar hallediyor ama kadında sorun olunca hallolması çok zor diye defalarca uyardım onu. Al işte bak şimdi, aşılama yaptıracak yumurta bile bulamıyoruz. Sinir ya, çok sin bozucu bir şey. Nihayet kabul etti derken, düştüğüm hale bak. Gen sefer dr normal ilişki dediğinde görseniz ya, saatlerce uğraştık, yok, yok, yok.Akmıyo. Bu sefer ben sinir oluyorum, ağlıyorum, üzülüyorum, öfkeleniyorum falan. Sonra da duygularımı ona yansıttım diye üzülüyorum. Yani bazen iyice zırvalıyorum, görseniz ya, söylenmeyecek şeyler söylüyorum bazen. Ama haksız mıyım, insan bunları duyacağına bir doktora gider ya, gitmiyor işte.Bak ben, sorun çıktı diye gide gele bir haller oluyorum.Ne zaman dr desem adam, bende sorun yok,senin tatmin konusunda problemin mi var, yani bir de böyle laflar ediyor. Diyorum benim değil, senin sorunun var tatmn konusunda. Valla böyle işte Aynurcum, Normal yolla çok zor yani güzelim bizim işimiz.Tuhaf bir durum, çok araştırdım ama kendisi üroloğa gitmeden yapabileceğim hiç bir şey yok sonuçta. Bilemiyorum belki psikolojik de olabilir. Ben bugün şart diye zorladıkça, uğraşıyoruz uğraşıyoruz, ama olmuyor işte. O halde nasıl uyuyor onu da anlamıyorum. Ayy, çok mu fazla oldu kızlar bu kadarı. Üfff,ama işte seni tam olarak tanıyan kişilere anlatamazsın bunları değil mi. Yani ben kimseye anlatamıyorum.

alfabecim mesajini okudum, arkadasim seninki sorun degilki bence gecici bir durum. ama bence esin hemen urologa gitmeli kesinlikle normal bisey degil ya.. oda cok üzülüyordur, kimbilir kendine kahr ediyordur onun icinde cok zor bir durum senin icinde canim, mesala ben birkere bosalinca canim istemiyor ve devam edersek cok canimmn aciyor. ben yeni evlendigimizde esimi doktora götürmüstüm erken bosaliyor diye kontrol etti ve hersey normal beyinden geliyor dedi, krem verdi ona faydasini gördük, biz ilk 2 sene falan cok sorun yasadik erken bosalmada o tekrar yapalim diyordu bende heyacan falan kalmadi istemiyorum diye kalkardim. bence kocani ikna et herseyin tedavisi var urologa gitsin lütfen. internette arastirdinmi belki bitkisel bir ilac falan vardir.

noreee is yerinden agir kaldirdim kalcam tutuldu cok agriyor ya... bugun mallar hatali cikti sadece 1 saat oturabildim yarin böyle olursam tel acicam gitmiycem ise falan. ne is yaptigimi özelde söylerim yoksa burda beni taniyan falan cikar bide sen nasil istersen güzelim birak akisina o zaman, sen geliyorsun kader yok, kader geliyor sen yoksun

kizlar benim günüm gecti sol kasigimda cok agriyor acaba kist falanmi var?? en samimi arkadasimin kizi 5 yasinda sen git arkadasin eltisine aynur ablam hamile, eltisi hemen ariyor arkadasi oda yok öyle bisey deyip beni aradi pazartesi günü, benim agzimi ariyor bisey varmi günün nezaman falan diye, kiz aynur Allahmi söyletti yoksa bizim kiza diyor benide heyacanlandirdi. dedim kizin yaninda biseymi konustunuz nerden cikti bu konu dedim, yemin ediyor kimse bisey konusmadi kendi kendine gidip öyle söylemis, kizlar bide hamile oluyormusum düsünmesi bile güzel dimeeee...

Yok güzelim ya, internette pek bir açıklama yok bu konuda, kesin muayene olması gerekiyor ama bir başka bayan br doktora sormuş sorun psikolojik olabilir ama ürolog muayenesi şart demiş doktor. Belki de bir tek ilaçla geçecek ama ika etmek mesele işte benimkini. Kaç senedir benim de sabrım tükendi, azıma geleni söylüyorum bazen, sonra da pişman oluyorum. Bazen kendi boşalmalarımda hıçkırık krizlerine tutuluyorum. Çok sinir bozucu bir durumikimiz için de Neyse, bu konuda artık ısrar etmiyorum zatn. Bu arada memorial hastaneden iletişim nolarımı istemişler. Sanırım yzılı ifade etmek istemediler yada ne bileyim bize gelin falan diyecekler belki de. Bakalım, bildiririm sonucu size de. Verdim noyu.

Harika olurdu güzelim ya, bu topiğin öyle bir habere ihtiyacı var, umarım hamilesindir, Hadi baalım hayırlısı. Ama gene de şöyle bir hafta geçsin günün. Yoksa da sıkma sakın canını. Bak bir oğluşun var ne güzel, eminim ikincisini de alacaksın yakın zamanda kucağına.Belki de kız olur. Güzel haberler verirsin inşallah canım. İyi bak kendine bu arada. Dikkatli ol. Eğer bebiş varsa iyi beslen. Bu sefer çok daha yoğun hisedersin eminim anneik duygusunu. Eee, daha tecrübeli, daha bilinçli olacaksın ne de olsa. Hadi baklım, hayırlı haberler gönder bize. İyi geceler.

Bu arada ağır kaldırmıştım falan demişsin nore'ye olan mesajında. Aman Aynurcum, dikkat et bu günlerde. En azından sonuç beli olana kadar. Gerekirse sevk rapor falan nasılsa artık oralarda prosedür hallet,dinlen yani. Bence tabi. Sen bilirsin gene de. Hadi öpüyorum kzlar hpinizi. İyi bakın kendinize.

Son düzenleme:

neden kendine dikkat etmiyorsun canım???
günün geçti demek
test baksana tatlım????

neden kendine dikkat etmiyorsun canım???
günün geçti demek
test baksana tatlım????
slm noree daha hala bisey yok dayanamadim test yaptim ama negatif ilk defa bu kadar cok kasik agrim var bide bu ay sivilce falanda cikmadi yüzümde, acaba kistmi olustu normalinde adet 1 gün bile gecse test yapinca cikarmis, benim 3 gün gecti ne yapicam ben ya??? is yerinde mecbur yoruluyorum yeri geldi agir kaldirmak zorunda kaliyorum bende sasirdim, 1 senedir ilk defa adetim gecikti!! Allahtan hayirlisi??

slm alfabecim nasilsin?? üzme bukadar kendini, esinin üstüne de cok gitme, ben bir arastiricam sizin sorunu en kisa zamanda yazarim sana umarim bisey bulurum. bencede psikolojik.. benim icin yazdigin güzel seylerin aynisini seninde basina gelmesini isterim ve gelicekte. ben hep söyle düsünürüm bir gün gelecek gecmise bakicaz ve vay be neler yasamisiz, neler düsünmüstüm diye gülüp geceriz... inananiyorumki bir gün hepimiz öyle olucaz canim, ben dayanamadim test yaptim sonuc negatif ilk defa adetim bu kadar gecti bende bilmiyorum tek bildigim kistten korkmam, yarinda olmassam doktora giderim artik.

canım dur üzülme...
belki stresten olmamışsındır,bana olmuştu bir kez ....
biraz daha bekle yine olmazsa bir doktora görünürsün...

3 günde çıkmayabilir güzeli idrar testi Sen gene de çok ümitlenme, çünkü hayal kırıklığı daha zor oluyor ama, 1 hafta 10 gün geçtikten sonra tekrar yap. İdrarda hcg nin epey yükselmesi lazım testte çıkması için. Ama kan yaptırırsan kesin sonuç alırsın. Mevsimsel değişikliklerden stresten de gecikebiliyor bazen. Kist konusunda evhamlıysan doktora git bence. Gerçi yumurtalık kistleri adetle birlikte yok olabiliyormuş. Ama kasık ağrısı bende de var. Sordum doktora özellikle , kist falan yok dedi. İğnelerdendir belki o kasık ağrısı güzelim. Ama test için dediğim gibi, 7-8 gün bekledikten sonra yap. Şmdiden çıkmayabilir çünkü. Ben nette okudum bazılaının vajinal ultrasonda gebelik keseleri bile 7. haftada görünmüş.

Bu arada iyi dileklerin için de teşekkür ederim canım. Ay i,nşallah birer birer alırız bebeklerimizi kucağımıza. Sonra da benimkisi şunu yapıyor bunu yapyor ilk adımını attı, ilk cümlesini kurdu diye anlatırız bu topikte biribirimize. Ayyy, ne güze olurdu yaaa. İnşallah böyle olur. Hadi Aynur, ilk senden gelsin güzel haber.

insallah canim ya... benim ilk cocukta hemen belli olmustu testte, ben bu ay igne ilac kullanmadim biliyorsun, kasik agrisi cok siddetli gelcekten öyle kimildar gibi bir his degil, bu arada ben ise gitmedim bugun belim kalcam cok agriyor, yarin ögleden sonra doktora giderim artik. bizim burda cadilar bayrami, karnaval basliyor hepsi cldirmis gibi dans ediyor valla

Ay ne güzel. Keşke ben de gelebilsem öyle karnavallara falan. Bizim kitaplarda hep resimleri luyor, konu olarak alıyorlar ama gelemiyoruz. Milletin öğretmenleri dünyayı dolaşıyor, biz Türkiye'yi bile gzmek istesek kara kara düşünüyoz.

Canım ya, fotoğraf çekip yayınlasana burda, ben de derste malzeme olarak kullanayım. Mümkünse tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…