slm canim demistin yinede tekrar tesekkürler... oglum iyi sadece bir agiz kokusu olustu ameliyattan sonra tekrar hastanaye götürücem onu. noreee baska sayfalarda yakaladim bugun ama bizim sayfaya ugramadiküs galiba bize sen neler yaptin??? asilama falan nasil gidiyor???
canım yok ya ne küslüğü????
çoğu zaman bu topicte kimse olmuyor
bende başkalarının sorunlarını okuyarak kendi sıkıntılarımı unutmaya çalışıyorum...
kaynanam ve kayınpederim yine huzursuz etmeyi başardı eşimi ve beni...
yaklaşık 2 ay sonra eltim doğum yapacak,benim kucağım yine boşş
işin kötü yanı kendimi hiçbirşeyle ve hiçkimseyle savaşacak kadar güçlü hissetmiyorum.
d.kontrol hapım dün akşam bitti regl olmadan gel dedi doktor ama gitmicem...
kist de ne olursa olsun,yoruldum
yanlis düsünüyorsun güzelim ya.. yilarca cocugum olsun diye doktor doktor gezen insanlari taniyorum mesala ben 3 sene olucak korunmayi birakali, ama hayat hep mutluluklarla olsa yasanirmi?? tadi tuzu olmaz. doktora git, herkesede gitmiyorum artik bebek düsünmüyoruz biraz zamana ihtiyacimiz var de. ailene bile ok.
ben yatiyorum canim yorgunumbu hafta öglen ise gidiyorum saat 21 :00 kadar. hayirli geceler herkese..
haklısın canım...ama yanlış anlama isyan etmiyorum,aklıma bu konu her geldiğinde
demek ki zamanı var,hayırlısı diyorum...
benim demek istediğim şu;ben psikolojik olarak rahatlamak istiyorum,
çünkü biliyorsun bu mevzular insanı çok yıpratıyor...
o yüzden bıraktım şimdilik herşeyi akışına...
canım benim
alfabecim mesajini okudum, arkadasim seninki sorun degilki bence gecici bir durum. ama bence esin hemen urologa gitmeli kesinlikle normal bisey degil ya.. oda cok üzülüyordur, kimbilir kendine kahr ediyordur onun icinde cok zor bir durum senin icinde canim, mesala ben birkere bosalinca canim istemiyor ve devam edersek cok canimmn aciyor. ben yeni evlendigimizde esimi doktora götürmüstüm erken bosaliyor diye kontrol etti ve hersey normal beyinden geliyor dedi, krem verdi ona faydasini gördük, biz ilk 2 sene falan cok sorun yasadik erken bosalmada o tekrar yapalim diyordu bende heyacan falan kalmadi istemiyorum diye kalkardim.bence kocani ikna et herseyin tedavisi var urologa gitsin lütfen. internette arastirdinmi belki bitkisel bir ilac falan vardir.
kizlar benim günüm gecti sol kasigimda cok agriyor acaba kist falanmi var?? en samimi arkadasimin kizi 5 yasinda sen git arkadasin eltisine aynur ablam hamile, eltisi hemen ariyor arkadasi oda yok öyle bisey deyip beni aradi pazartesi günü, benim agzimi ariyor bisey varmi günün nezaman falan diye, kiz aynur Allahmi söyletti yoksa bizim kiza diyor benide heyacanlandirdi. dedim kizin yaninda biseymi konustunuz nerden cikti bu konu dedim, yemin ediyor kimse bisey konusmadi kendi kendine gidip öyle söylemis, kizlar bide hamile oluyormusumdüsünmesi bile güzel dimeeee...
noreee is yerinden agir kaldirdim kalcam tutuldu cok agriyor ya... bugun mallar hatali cikti sadece 1 saat oturabildimyarin böyle olursam tel acicam gitmiycem ise falan. ne is yaptigimi özelde söylerim yoksa burda beni taniyan falan cikar bide sen nasil istersen güzelim birak akisina o zaman, sen geliyorsun kader yok, kader geliyor sen yoksun
slm noree daha hala bisey yok dayanamadim test yaptim ama negatifneden kendine dikkat etmiyorsun canım???
günün geçti demek
test baksana tatlım????
slm noree daha hala bisey yok dayanamadim test yaptim ama negatifilk defa bu kadar cok kasik agrim var bide bu ay sivilce falanda cikmadi yüzümde, acaba kistmi olustu normalinde adet 1 gün bile gecse test yapinca cikarmis, benim 3 gün gecti ne yapicam ben ya??? is yerinde mecbur yoruluyorum yeri geldi agir kaldirmak zorunda kaliyorum bende sasirdim, 1 senedir ilk defa adetim gecikti!! Allahtan hayirlisi??
slm noree daha hala bisey yok dayanamadim test yaptim ama negatifilk defa bu kadar cok kasik agrim var bide bu ay sivilce falanda cikmadi yüzümde, acaba kistmi olustu normalinde adet 1 gün bile gecse test yapinca cikarmis, benim 3 gün gecti ne yapicam ben ya??? is yerinde mecbur yoruluyorum yeri geldi agir kaldirmak zorunda kaliyorum bende sasirdim, 1 senedir ilk defa adetim gecikti!! Allahtan hayirlisi??
Bu arada iyi dileklerin için de teşekkür ederim canım. Ay i,nşallah birer birer alırız bebeklerimizi kucağımıza. Sonra da benimkisi şunu yapıyor bunu yapyor ilk adımını attı, ilk cümlesini kurdu diye anlatırız bu topikte biribirimize. Ayyy, ne güze olurdu yaaa. İnşallah böyle olur. Hadi Aynur, ilk senden gelsin güzel haber.
canım dur üzülme...
belki stresten olmamışsındır,bana olmuştu bir kez ....
biraz daha bekle yine olmazsa bir doktora görünürsün...
insallah canim ya... benim ilk cocukta hemen belli olmustu testte, ben bu ay igne ilac kullanmadim biliyorsun, kasik agrisi cok siddetli gelcekten öyle kimildar gibi bir his degil, bu arada ben ise gitmedim bugun belim kalcam cok agriyor, yarin ögleden sonra doktora giderim artik. bizim burda cadilar bayrami, karnaval basliyorhepsi cldirmis gibi dans ediyor valla
noree kadere ne oldu acaba merak etmeye basladim gelcekten, bu kiz nerde ya:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?