ben yatiyorum canim yorgunum
![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
bu hafta öglen ise gidiyorum saat 21 :00 kadar. hayirli geceler herkese..
Canım ya, ben çıkış yapmadan başka sitelere dalıyorum bazen, o da çevrim içi mi görünüyor bilmiyorum ki. Daha yeni giriyorum dünkü mesajımdan sonra.
Hayır canım, erken boşalma falan değil. Boşalma olmuyor işte. Bunu söylediğimde ilk sorulan ereksiyon var mı sorusu, öyle bir sorun yok, sorun boşalmada. Normal ilişkide çok zorlanıyor boşalırken.Dedim ya evlendiğimizden beri yılda 6-7 kere falan. Eee, o da zaten çoğu zaman benim yumurtlama dönemime gelmiyor. Yani bazen elimden şrıngaya falan koyup denedim, oooo o neler denemedim ki kızlar ben.Kendi yöntemlerimle aşılama.
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Ama işte elden şırıngaya falan koyarken de ölüyorlar sanırım. Baksana, bende bir şey yok diye 7 senedir adama söylenirken şimdi de bende sorun çıktı. Sinir oluyom bazen, belki daha erken başlasaydık olmazdı böyle.Göz göre göre bende sorun yok, bende sorun yok derken. ama çok uyardım onu bu konuda, bak bende de başlarsa sorular işimiz çok daha zor olur, erkekte bütün sorunlar hallediyor ama kadında sorun olunca hallolması çok zor diye defalarca uyardım onu. Al işte bak şimdi, aşılama yaptıracak yumurta bile bulamıyoruz. Sinir ya, çok sin bozucu bir şey. Nihayet kabul etti derken, düştüğüm hale bak. Gen sefer dr normal ilişki dediğinde görseniz ya, saatlerce uğraştık, yok, yok, yok.Akmıyo. Bu sefer ben sinir oluyorum, ağlıyorum, üzülüyorum, öfkeleniyorum falan. Sonra da duygularımı ona yansıttım diye üzülüyorum. Yani bazen iyice zırvalıyorum, görseniz ya, söylenmeyecek şeyler söylüyorum bazen. Ama haksız mıyım, insan bunları duyacağına bir doktora gider ya, gitmiyor işte.Bak ben, sorun çıktı diye gide gele bir haller oluyorum.Ne zaman dr desem adam, bende sorun yok,senin tatmin konusunda problemin mi var, yani bir de böyle laflar ediyor. Diyorum benim değil, senin sorunun var tatmn konusunda. Valla böyle işte Aynurcum, Normal yolla çok zor yani güzelim bizim işimiz.Tuhaf bir durum, çok araştırdım ama kendisi üroloğa gitmeden yapabileceğim hiç bir şey yok sonuçta. Bilemiyorum belki psikolojik de olabilir. Ben bugün şart diye zorladıkça, uğraşıyoruz uğraşıyoruz, ama olmuyor işte. O halde nasıl uyuyor onu da anlamıyorum. Ayy, çok mu fazla oldu kızlar bu kadarı. Üfff,ama işte seni tam olarak tanıyan kişilere anlatamazsın bunları değil mi. Yani ben kimseye anlatamıyorum.