Bu arada canım, tüp bebek şart olmasa bile aşılama şart bizim için. Normal şekilde şansım çok düşük. benimkinde başka türlü bir sorun yok ama boşalmada sorun var. 7 senedir ancak 6-7 kere içe olmuştur herhalde. Eee, sperm olmayınca gebelik de zor tabi ki benim için. İlk başlarda çok uğraşırdım ille de olsun diye, hatta kendimi suçlardım, acaba ben mi beceriksizim diye. Hatta o da yapardı bazen bunu.İşte sigara içiyorsun, adapte olamıyorum falan derdi. O yüzden ben çoğu zaman günde 2 kere duş alırım. Biri yatmadan önce, diğeri sabah kalkınca. Ama şimdi ben de uğraşmıyorum artık. Koşullandırmıyorum kendimi ille de olsun diye. Zaten en az 2-0 oluyor zaten skor. Yani üçüncü dördüncü yoruyor gerçekten. Değil ki sonuçsuz kalacağını düşününce çok da uğraşmak istemiyorsun belli bir süre sonra. Çok seviyorum onu ama, kızgınlık da yok değil içimde. Kaç yıldr doktora gitmeyi kabul etmiş olsaydı böyle olmazdı belki de. Gidelim dedikçe bende bir sorun yok, sen sigarayı bırak, sen biraz zayıfla. Bu arada 1.60 boyla 51 kilodayken zayıfla diyordu adam bana. Şimdi 63üm. Zayıfla falan demez oldu. Bu da tuhaf. Sonunda kendisi söyledi, tamam sen öğren bakalım ne yapmamız gerekiyormuş, ben gerekeni yapacağım söz, diye. Dedi ama bu arada 7 sene geçti işte. Kızıyorum o yüzden, bu kadar ortadayken sorun, sorun yok demesi sinir etti beni yıllarca.Ama ne yapayım, seviyorum geri zekalıyı. Şimdi de bende çktı problem. Üstelik kızlar ya, benimkinin semen analizinde morfoloji yüzde yüz anormal çıktı. Şekil bozukluğu yani. Gerçi tüpün içine sabun karışmıştı. Gördüm akarken köpükler
gözümle.Ama doktor gene de ya aşılama ya tüp bebek dedi. Aslında o da kafamı kurcalıyor. Şimdi tüp bebek için o kadar masraf edermişim ve sperm çıkmazmış.Bir tuhaflık var ama, bilmiyorum artık.Korkuyorum valla, çocuk sahibi olamayacak mıyım ben? Bunca stresin içinde nasıl takmaz ki insan? Nyse iyi günler dileyeyim size, ancak sabah okursunuz zaten.