İgne tedavisiyle hamile kalan var mı ?

Aynı problemler farklı olaylarla biliosunki bende de varr..çözemiyorummm..bıkıyorumm..uğraşmakta istemiyorum ama kendimden de ödün vermek istemiyorumm..onların istediği gb davranırsan sorun yok zatenn..ama onların gb davranırsan içindeki fırtına nolcak bende bunu çözemiyorumm.yapmak istediğin şeyi karşıdaki engelliyorr sende yaa erteliyorsun yada içinde uhte kalıyor..o zmn sen kişiliğini değiştirmiş olmuyormusun??bendee çözemiyorum kendimi artıkk bi salak bişi oldum...değişmek istemiyorum ama bakıyorumki içim de geçmeye başlamışş..

dimiiii.....insan bir süre sonra anlatmaktan da söylemekten de sıkılıyo...gerçekten bezdiriyorlar..
dedim eşime senin kendine güvenin yok ozaman,kaslı erkekleri görüp ondan uzaklaşacakmışım ya.
bir kere ben öyle kaslı erkek falan sevmem ki,kendi de çok iyi biliyo.
uyuz işte :57:

Son düzenleme:
dimiiii.....insan bir süre sonra anlatmaktan da söylemekten de sıkılıyo...gerçekten bezdiriyorlar..
dedim eşime senin kendine güvenin yok ozaman,kaslı erkekleri görüp ondan uzaklaşacakmışım ya.
bir kere ben öyle kaslı erkek falan sevmem ki,kendi de çok iyi biliyo.
uyuz işte :57:

ama ben benimkine mesela saçını jöle le..bolbol prfüm sık dediğimde yookk saçım çok dökülüyor...yookk ben parfüm sevmemki diyebiliyorr vee anlamıoyrki aslında(kendim için konuşuyorum) karısını gerçekten kaybedebilceğinii..:(sonrada dansa gitmek istediğnde elalemin adamının eli kolu bilmem ne diyorr..sen zaten ilişkini sağlamlaştırmak için çaba göstermiyorsun bide üstüne üstlük kendine güvenin yokk..nee bilimm kuzumm yawww.kafam karışık benimde çookkk..

ama ben benimkine mesela saçını jöle le..bolbol prfüm sık dediğimde yookk saçım çok dökülüyor...yookk ben parfüm sevmemki diyebiliyorr vee anlamıoyrki aslında(kendim için konuşuyorum) karısını gerçekten kaybedebilceğinii..:(sonrada dansa gitmek istediğnde elalemin adamının eli kolu bilmem ne diyorr..sen zaten ilişkini sağlamlaştırmak için çaba göstermiyorsun bide üstüne üstlük kendine güvenin yokk..nee bilimm kuzumm yawww.kafam karışık benimde çookkk..

bunlara kaybetme korkusu yaşatmak lazım..ama ben senin aksine öle jöle falan sürsün istemem :1:
önceki iş yerinde takım elbise giyiyodu sinir oluodum,neyseki burda o şart değil :60:

bunlara kaybetme korkusu yaşatmak lazım..ama ben senin aksine öle jöle falan sürsün istemem :1:
önceki iş yerinde takım elbise giyiyodu sinir oluodum,neyseki burda o şart değil :60:

erkekler nasıl eşlerinin bakımlı olmasını isteyebiliyorsa kadınlarında en doğal hakkı bence..o yüzden onlarda kendilerine bakmalı..insanın içinde olsu yeterki aldatmak istedi mi giyinmeden de aldatır..ben zaten benim için sürünsün giyinsin istiyorum baştaa..

erkekler nasıl eşlerinin bakımlı olmasını isteyebiliyorsa kadınlarında en doğal hakkı bence..o yüzden onlarda kendilerine bakmalı..insanın içinde olsu yeterki aldatmak istedi mi giyinmeden de aldatır..ben zaten benim için sürünsün giyinsin istiyorum baştaa..

ben aldatılmak için sölemedim güzelim,ama benimki biraz süslenince havalara giriyo :60:
beni sinir ediyo:1:
ama ben o süslenmesede seviyorum,zaten o da benim süslenmemi istemez hiç
bende buna sinir oluyorum işte :47:
o süslenmezse süslenmesin ama bana karışmasın yeter

kader aşılama fiyatını sordum az önce doktoruma
220 tl imiş.ama bana indirim yapacaklar,ayrıca puregon da almam lazım tabi..
şimdilik 3 tane yazdı.
doktorum bir eczane önerdi bana yarı fiyatına iğneleri alacağım inşallah :46:
sevindim de paylaşmak istedim :17:

slm kizlar umarim iyisinizdir??? benim oglum yarin ameliyat olucak canim benim hic birseyden haberi yok. bugun hastanede bütün hazirliklar yapildi, cok korkuyorum insallah iyi gecer, geniz etini alicaklar bide kulagindan kücük delik acip siviyi cekicekler, dua edin kizlar. hepinize hayirli geceler

Canım, geçmiş olsun, nasıl oldu mu ameliyatı. Nasıl geçti. İnşallah iyi geçmiştir.

ama neden artık hepimiz aynı zamanda burada olamıyoruz :59:
hadı aynurcum kuzusuyla ilgileniyo...

kader,alfabe,tiin siz nerdesiniz :17:

kader aşılama fiyatını sordum az önce doktoruma
220 tl imiş.ama bana indirim yapacaklar,ayrıca puregon da almam lazım tabi..
şimdilik 3 tane yazdı.
doktorum bir eczane önerdi bana yarı fiyatına iğneleri alacağım inşallah :46:
sevindim de paylaşmak istedim :17:

Günaydınn canımmm..aşılama dediğin iğnenin fiyatımı 220 tl?sana kaçlık iğne verdi ki doktor?

arkadaşlar merhaba....

en son aşılama yapılacağından bahsetmiştim...

ama benim dengesiz eşim geçen gün 2 saat arayla karar değiştirip beni resmen manyağa çevirdi...
önce tamam madem aşılama diyor dr yaptıralım dedi..

2 saat sonra ben aşılama istemiyorum, ben o çocuğu (sanki hemen aşılama tutmuş da)benim çocuğum

gibi sevemem dedi..

burada büyük bir hastane var,ve doktorlar hep prof.seni oraya götüreyim,başka bir dr daha baksın

falan dedi.

bende kabul etmedim,bundan sonra bana çocuktan bahsetme,sadece kist için doktora gideceğim

dedim,ağlaya ağlaya yatak odasına geçtim,gözlerim kan çanağına döndü ağlamaktan :59:

bende son durum bu işte....

bizim evdeki kör cahil aşılama istemiyor,bende bebek defterini kapadım..

kendisine de olursa olur,olmazsa olmaz istersen de boşarsın dedim ve kestirip attım!!!!!!!!!!!!!!!

arkadaşlar merhaba....

en son aşılama yapılacağından bahsetmiştim...

ama benim dengesiz eşim geçen gün 2 saat arayla karar değiştirip beni resmen manyağa çevirdi...
önce tamam madem aşılama diyor dr yaptıralım dedi..

2 saat sonra ben aşılama istemiyorum, ben o çocuğu (sanki hemen aşılama tutmuş da)benim çocuğum

gibi sevemem dedi..

burada büyük bir hastane var,ve doktorlar hep prof.seni oraya götüreyim,başka bir dr daha baksın

falan dedi.

bende kabul etmedim,bundan sonra bana çocuktan bahsetme,sadece kist için doktora gideceğim

dedim,ağlaya ağlaya yatak odasına geçtim,gözlerim kan çanağına döndü ağlamaktan :59:

bende son durum bu işte....

bizim evdeki kör cahil aşılama istemiyor,bende bebek defterini kapadım..

kendisine de olursa olur,olmazsa olmaz istersen de boşarsın dedim ve kestirip attım!!!!!!!!!!!!!!!

peki çatlatma iğnesi ile hamile kalmyaı denedinmi yavru hiç???

aslında kistin hamile kalamamamla alakası yok,doktorum da bunu söyledi,benden daha çok
kisti olan bir arkadaşım şuan 3,5 aylık hamile..
mesele benim yumurtalar kendinden çatlamıyo!!!!
eşimde bekliyo ki kendiliğinden olsun...
olmuyosa olmuo işte kardeşim!!!!!!!!

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.bende 7 aylık evliyim adet düzensizliği vardı doktora gittim fsh ve lh değerlerime baktı normal dedi.ayın 4 de hasta oldum 14 de kontrole çağırdı gittim yumurtam 18mm olmuş çatlama iğnesi verdi 6 gün oldu vuralı.bel ağrım,kasıklarım karnım ve midem havalanıyo.nezaman test yapmalıyım ve benimle aynı problemde olan varmı yardımcı olabilirmisiniz?

:19:
merhaba arkadaşlar.bende 7 aylık evliyim adet düzensizliği vardı doktora gittim fsh ve lh değerlerime baktı normal dedi.ayın 4 de hasta oldum 14 de kontrole çağırdı gittim yumurtam 18mm olmuş çatlama iğnesi verdi 6 gün oldu vuralı.bel ağrım,kasıklarım karnım ve midem havalanıyo.nezaman test yapmalıyım ve benimle aynı problemde olan varmı yardımcı olabilirmisiniz?

ben daha o aşamada değilim canımmm..geçen ay adet olduğumda iğne alamamıştım..bu ay bakıcaz bakalım aynurlar felan çatlatma iğnesi oldu..onlar daha bilgili:))

aslında kistin hamile kalamamamla alakası yok,doktorum da bunu söyledi,benden daha çok
kisti olan bir arkadaşım şuan 3,5 aylık hamile..
mesele benim yumurtalar kendinden çatlamıyo!!!!
eşimde bekliyo ki kendiliğinden olsun...
olmuyosa olmuo işte kardeşim!!!!!!!!

benimkide çatlamıyo canım yaww...soğan incir kürünü denicenmi?

Back