İgne tedavisiyle hamile kalan var mı ?

aldim sekerim. ne yapiyon sen okula erken gitmiyonmu??? sen igne vuruyormusun simdi alfabe??

Yok tatlı ya, ben bir ay yaptırdım iğne, yumurtaları yakalayamayınca bu ay yaptırmadım. Normal takip yapalım dedim dr a tamam dedi. Gene yakalayamadı adet dönemimi bekliyorum şimdi. Tekrar tahli yaptıracağım, gene normal takp düşünüyorum bu ay. Dr 6. ünden itibaren her gün bakacak bu sefer. Yumurtayı yakalasın önce. İğneler az para değil kigülüm ya, boşuboşuna niye vurulup durayım, değil m?

Aldım ben de mesajını. Eklerim birazdan canım. Yorma fazla kendii. Benimki de uyudu. Dersim sabah 9 da. Dün gireedim diye bugün girip bakayım dedim. Nelere baktı o kadar nette?

su sende sorunu arastirdim ama hep erken bosalmaya cözüm var, kendim zayiflama kürlerine falan baktim, bide benim cocugun saglik sorunlarina falan iste. annemler abimde 10 gün yoksa imkani yok bu kadar saat bilgisayar basindaa kalicam. sen bana bakma yat uyu bende kapaticam saten.

su sende sorunu arastirdim ama hep erken bosalmaya cözüm var, kendim zayiflama kürlerine falan baktim, bide benim cocugun saglik sorunlarina falan iste. annemler abimde 10 gün yoksa imkani yok bu kadar saat bilgisayar basindaa kalicam. sen bana bakma yat uyu bende kapaticam saten.

Tamam canım, kırılma ama tamam mı? Hadi öpüyorum seni, iyi geceler.

Yok tatlı ya, ben bir ay yaptırdım iğne, yumurtaları yakalayamayınca bu ay yaptırmadım. Normal takip yapalım dedim dr a tamam dedi. Gene yakalayamadı adet dönemimi bekliyorum şimdi. Tekrar tahli yaptıracağım, gene normal takp düşünüyorum bu ay. Dr 6. ünden itibaren her gün bakacak bu sefer. Yumurtayı yakalasın önce. İğneler az para değil kigülüm ya, boşuboşuna niye vurulup durayım, değil m?

sende haklisin canim yaaa... sirf su saglik yüzünden buranin sosyal yasamini tercih ediyorum ben ignelere para ödemiyorum ama doktor yazmiyorki burdada recetesiz ilac vermiyor eczane sadece bitkisel alabiliyorsun.

Bu arada memorial dan telefon açtılar. Yarın yazayım onu da. Tamam? Tekrar iyi geceler.

Çıkıyorum ben Aynur. İşallah yarın da karşılaşırız. Neyse mailimiz de var nasılsa. Ordan da haberleşiriz gereirse.

bilmemki canim hayirdir INSALLAH!!! sen görsen belki yorumlanir ama baskasi görünce bilmiyorum. ben bu gece sancilarla uyandim galiba benim yumurtam catlamadimi ne?? doktor carsambaya kadar kapali hastaneye gidin diyor nöbetci doktor, adet olmadim kasinti basladi bende ayyy cok kötü bisey su mantar uzun zamandir olmamaistim, kesin iste calisirken deri koltuk cok terletiyor acayip terlemistim ic camasirima kadar o zaman oldu bence.

canım bende gördüm hatta sırayla bütün arkadaşlar beni hamile olarak görüyo,hatta gittiğim doktorun asistanı bile görmüş :60: ama rüyalar tersine biliyosun :60:

aynur ne yaptın regl oldun mu??

bende bekliyorum ama daha gelmedi,kasıklarım belim ağrımaya başladı ama kara görünmedi :60:

ben bu kez canım,bitanelerim kistlerim için soğan kürü yapmayı düşünüyorum.

biraz da bitkisel takılayım bakalım ne olacak ????

yok tatlı ya, ben bir ay yaptırdım iğne, yumurtaları yakalayamayınca bu ay yaptırmadım. Normal takip yapalım dedim dr a tamam dedi. Gene yakalayamadı adet dönemimi bekliyorum şimdi. Tekrar tahli yaptıracağım, gene normal takp düşünüyorum bu ay. Dr 6. ünden itibaren her gün bakacak bu sefer. Yumurtayı yakalasın önce. Iğneler az para değil kigülüm ya, boşuboşuna niye vurulup durayım, değil m?

ohhhhh ne ala herşeyin kahrını,çilesini biz çekelim...erkekler öyyyyyleee otursun

sinir oluyorum,sinir :47:

kıslllaarr yaşıyorum canlarım merak etmeyin biraz işler yoğundu bakamadım pek nete kafamda karışık zaten öylee işteehhh napimm adetim gelsin diye ilaçlara başladım içiyorummm..bende bi değişiklik yokkk valla...iğnelerin parasını düşünüyom kara kara...kafamda karışık gerçiii evlilik konusundaaa bilmiyomm yaaww hepinizle konuşmayı çok özledim ama pek giremiyorum nete iştee..eve de adam getirmiyor bsayarı çıldırtıyor benii..hee geçen hafta bi otele gittik 1gece kaldık değişiklik oldu işteh banaadaa.. bolbol yüzdüm havuzdaa yaşamaya devam işteh yaaaaa...öpüyorum hepiniz aklımdasınız....

aynur ne yaptın regl oldun mu??

bende bekliyorum ama daha gelmedi,kasıklarım belim ağrımaya başladı ama kara görünmedi :60:

ben bu kez canım,bitanelerim kistlerim için soğan kürü yapmayı düşünüyorum.

biraz da bitkisel takılayım bakalım ne olacak ????

slm canim regl geldi pek sayilmaz damla damla hic olmuyorum, dün oldum bugun bitti gibi bisey, ben de sasidim niye böyle oldu, hamile olmadigim kesin de... bizim ayda 1 sefer gün yapiyoruz 11 arkadas ayda 100 euroya ev sahibi sadece cay demliyor, biz ne ypicagimizi aramizda paylasiyoruz. bu aksamda vardi ben hamur isi yaptim evede yemek yaptim, esimle oglum mutfaga bile bakmadan siz disardan yemek ismarlamislar kizdim onlara :20::20: kahve falina baktirdilar bir arkadasin kayinvalidesi gelmisti öyle gülüp eglendik iste...

kıslllaarr yaşıyorum canlarım merak etmeyin biraz işler yoğundu bakamadım pek nete kafamda karışık zaten öylee işteehhh napimm adetim gelsin diye ilaçlara başladım içiyorummm..bende bi değişiklik yokkk valla...iğnelerin parasını düşünüyom kara kara...kafamda karışık gerçiii evlilik konusundaaa bilmiyomm yaaww hepinizle konuşmayı çok özledim ama pek giremiyorum nete iştee..eve de adam getirmiyor bsayarı çıldırtıyor benii..hee geçen hafta bi otele gittik 1gece kaldık değişiklik oldu işteh banaadaa.. bolbol yüzdüm havuzdaa yaşamaya devam işteh yaaaaa...öpüyorum hepiniz aklımdasınız....

şükür yahuuuuuuu :40:
canım benimkide bu ara tutturdu aşılamayı yaptıralım diye :1:
1 gecelik tatil de iyi olmuş,arada gerekiyo valla....

Back