Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haftasonunu iple çekiyorumm bu gece hiç uyuyamadımm..saat 2,30 gece yatakta dönüyodummm...çıldırdım yaww...
ben uyudum ama kronikleşti sanırım yorgunluğum,yada ruhum uykusuzşimdi şu masa üzerinde bile uyurum bıraksalar...
yarında Kartepe'ye gitcez,artık pazara camış gibi yatcam![]()
kartepe neresiydi??
canım izmit tarafında kayak merkezi...
kalcakmısınızzz ne güzelll....kar görceksin yawww..
yok canım işyerindeki arkadaşlarla gidiyoruz,akşama döneriz..
plastik leğen alcaz tren yapıp kayıcaz![]()
eşin yokmu??yoksa nasıl gönderiyor??gönderiyosada bravoo ay benimki çokk salakk.her bokta geliyor..beni buluyor..nefret ediyorum aslında şu cep telefonu olayındann...
güzelim biz bugün 17:30'da çıkıcaz...
sana şimdiden iyi haftasonları dileyeyim ben...
iice dinlen,kafanı boşalt,canın ne istiyorsa onu yap...
pazartesi görüşürüz umarım![]()
Bu arada, doktorum yurt dışında soramıyorum. Ben gonal f kullanmıştım hatırlıyorsanız, doktor o gün 10 gün içinde adet olursun, demişti. 16. gün bu gün yumurtalar kaybolduktan sonraki. Ama dahabir şey yok bende. Sağ kasığım batıp duruyor, acaba benim yumurtalar çatlamadı da söndü falan mı, bu adet gecikmesi ve kasık ağrısı o yüzden mi acaba, kiste mi dönüştü ki?
Gonal f nin adet gecikmesi gibi bir yan etkisi var mı? Normalde 25 günde bir adet olurum 26. günü bu gün, yok daha bir şey gerçi çarşamba doktora gideceğim ama,biliyorsanız yazın kızlar lütfen. Aynur , Kader, Nore? Bekliyorum mesajlarınızı.
Karnımda da ağrı var gerçi, adet mi olacağım acaba?
slm arkadaslar kandiliniz mübarek olsunnnALLAH gönlünüzde, kalbinizde ne dileginiz varsa kabul etsin, benim ailem burda, is yogunlugu, gelen misafirler kafami kaldiramiyorum, 2 hafta sonra rahatlarim insallah, bu aksam kandil sebebiyle hoca öyle dualar ettiki cok duygulandim
bu arada alfabe ne haber merak ettim seni??? benim cocuk isi kafama takmiyorum artik öyle davranmaya calisiyorum en azindan, hastanede giyerim diye sürekli pisama takimi alip kenara koyuyordum bugun hepsini cikardim giyicem. bos zaman bulursam yürüyüse cikiyoruz esimle zayiifliycam kizlar
sevgililer gününüzde kutlu olsun esim bana cüzdan almis gönlüm olsun diye, ben ona bisey aldim ama yarin vericem 15 subat dogum gunu esimin pasta alicam 31 tane mum bitti. ben yazamiyorum diye darilmayin ok ben bos zaman bulunca okuyorum. kendinize iyi bakin noree, kader. alfabe, tiin, ve asi firari, öpt
![]()
canımm alfabemm umarım hamilesindir...valla ben pek giremiyorum kızlar bu aralarr çok yoğunumbi sürü bi sürü iş var...norecim bu arada geçen hafta gittiğim yer bgn aradı tekrar cuma 2.görüşmem olcakkk...öpüyorum kızlar sizii..kib...burası olursa bu bebek ertelenir benden bilginize...adama çocuk düşünmüom dedim
![]()