ay malesef benim gibiEsim bazen hesapa ceker beni cok gicik olurum bana tutumsuzsuzsun der. Gecen zeytin tabagi yere düstü elimden bende dogru cöpe attim cöpü dökerken görmüs bana niye zeytinleri attin yazik degilmi dedi bende yere düsmüstü istersen senin icin geri alayim cöpten dedim oda cok kizdi
bende para harcamayı severim,alışverişi yani..
Ama o benden de meraklı
bazen hangimiz erkek hangimiz kadın ayırtedemiyorum
Aynurcum kolay gelsin sana...benim de yarın annecim ve kardeşlerim gelio bana
noreee sen kac günde bir adet oluyorsun??? Adetimle bir sayiyorum her ay 24 günde bir oluyorum hic sasmaz sagolsun, benimki eli kulagindedir
iyi valla ben geliyom siz yoksunuz, siz gelirsiniz be cikicamnerdesiniz yaaa... noreee kiz yoksa kocanin yanindamisin benim kahve bitti kalkiyorum artik, maraton basladi. bir yandan iyi ya niyemi kafami oraya takicak zaman bulamam hic olmassa
canım benim 28-29 günde bir oluyo....benimkide şaşmaz...
Aman şaşmasın
Yani adet olmamakta bir sıkıntı
sagol canim merdivan sirasi bendeydi 1 haftadir canim istemedi en sonunda yaptim bitti simdikahve yapiyorum simdi bi 15 dakika kendime ayircam. noreee 3 gündür ard ardina sütü tasiriyorum cezvede ha diyorum bunu unutmam yine tasma sesiyle kendime geliyorum bizde sürekli süt tasirmak hayra alamet degildir derler ama genc kizlar icin yani sevdalimisin falan diye kokusu bide temizlemesi yokmu, Allahtan esim evde yokken oluyor:18:
bak yaaa dalga geçio benimle
kocam yemekte,akşama görüşcez inşallah
artik ögrendim benden kurtulusun yok seni göremeyince bak sen yine kocasina gitmis diycem
istiyorummmmmmmmmmm
kaderin isi basindan askin herhalde
kadercim sen degerlendiriyormusun bugunleri, biliyorsun adet bittikten sonra o 1 hafta bizim icin cok önemli 17. gününe kadar 2 günde bir beraberlik en sagliklisiymis. bu ay tutturursunuz
ayşe mi ???
bitmedi kızcağızın işleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?