geçen gün eşimin yengesine gittim..oturup konuşuoduk,benim bebek için uğraştığımı sadece eşimin yengesi bilir
çünkü ona çok güvenirim,bilirim ki laf çıkmaz...
bana dedi ki kaynanam (eşimin babaannesi olur kendisi) yengeme noree bebek için doktora gidiomuş demiş.yengemde benim haberim yok,hem gitse ne olur doktora gitmek günah mı demiş...ben çok sinirlendim kim nerden duymuş ve neden benim ismim ortada dolaşıyo diye!!!!!!!!
bende dün akşam eşime söyledim,eşimde çok sinirlendi!!!ona eltimden şüphelendiğimi söyledim.
ona söylemedim ama bizim daireler bitişik ve aramızdaki duvar sonradan örülmüş ve çok ince..
ben duyduğunu sanıyorum??
akşam kayınvalidemi çağırdım ona sordum senin kulağına böyle bişey geldi mi diye,hayır senden duyuyorum dedi...ve bu olay böyle ortada kaldı...
bu lafı çeviren kimse neden gelip direk bana sormuyor da ortalıkta laf dolandırıyor anlamıyorum..
2 gündür o kadar sinirim bozuk ki,sinirden başımın ağrısı geçmiyor!!!
maalesef eşimin tarafının kadınları yerli yersiz dedikodu yapmayı çok seviyor
elalemin ağzı torba değilki bitanemmm..sen kötü de bişi yapmıyosun hiç te üzerine alınma bence..benim kaynanam da sorup duruyor hamile kaldınmı diyee..adet oldunmu vs...kızıyorum ama napim allah allah benim elimde olan bişi sanki iğneleri almak bi dert paran varmı ondanmı alamıyorsunuz diyen yokkk hem çocuklarına ben bakıyom resmenn..2-3ay elketrik ödediler 30-40 tl bişiyidi.geçen ay 120 gelmiş ses seda yok biz ödedik.istemeye geldimi herkes ister bişi söylerdee yap desen konuş desen konuşmaz mesela konuyuu..hiç takmayaa değmezz...boşvverr..sallaa..