İgne tedavisiyle hamile kalan var mı ?

benimde az kaldı zateee sıyırmama heralde..kabullenemiyorumgeçen arkdaşlar geldi onlarda aynı şeyden muzdarip..hayat monoton evlilik yanee..keşke evllik ihtiyacı olmasaymışş..insan neden evlenir?evlenirde istediği gibimi olur?yada insanlar neden boşanır?

insan neden evlenir???

çünkü evliliği bir bok sanırlar canım...tıpkı bizim gibi...

evlilik aslında birçok şeyi öldürüyor,ama hiç mi iyi yanı yok yani??var elbette....

insan niye boşanır??

boşanmak için haklı sebepleri olanlar da var...bence onlardan biri sadakatsizlik,diğeri ise şiddet...

bunlar dışındaki nedenler bence boşanmak için yeterli neden sayılmaz...

çünkü yukarıda da yazdığım gibi dünya üzerinde tek bir kadın ve tek bir erkek vardır...

Son düzenleme:
insan neden evlenir???

çünkü evliliği bir bok sanırlar canım...tıpkı bizim gibi...

evlilik aslında birçok şeyi öldürüyor,ama hiç mi iyi yanı yok yani??var elbette....

insan niye boşanır??

boşanmak için haklı sebepleri olanlar da var...bence onlardan biri sadakatsizlik,diğeri ise şiddet...

bunlar dışındaki nedenler bence boşanmak için yeterli neden sayılmaz...

çünkü yukarıda da yazdığım gibi dünya üzerinde tek bir kadın ve tek bir erkek vardır...

slm kizlar... insan niye evlenir biliyormusunuz..... sahiplenmek, sahiplenilmek ister, ama malesef hic bir sey flört zamanina benzemez, o heyacanlar, o mutluluklar herzaman olmaz, beklentiler icinde evleniyoruz ama öyle olmuyor, ama cogu icin farkli tabi mesala benim ablamlar 15 senedir hep ayni mutluluk, nese, ve heyacan oda enistemden kaynaklaniyor, siz sabirli olun söyle biraz zaman gecsin, cocugunuz olsun o zaman kocaniza daha cok baglanicaksiniz.

ben bugun doktoru aradim, bana 1 ay ara vermemiz gerektigini, ve igne veremeycegini söyledi cok kizdim neden dedim, yumurtaliklarin icin riskli olur dedi cok cogalir, yada cok büyür dedi, bana sacma geldi aslinda siz böyle bisey duydunuzmu yaaa??? türkiyede öyle yapmiyorlar ikiz olsun diye ugrasiyorlar hatta, bir taki ay baska doktordan randevu alsam hemen vermezlerki aksilik.

ben bugun doktoru aradim, bana 1 ay ara vermemiz gerektigini, ve igne veremeycegini söyledi cok kizdim neden dedim, yumurtaliklarin icin riskli olur dedi cok cogalir, yada cok büyür dedi, bana sacma geldi aslinda siz böyle bisey duydunuzmu yaaa??? türkiyede öyle yapmiyorlar ikiz olsun diye ugrasiyorlar hatta, bir taki ay baska doktordan randevu alsam hemen vermezlerki aksilik.

canım benim hoşgeldin...
bence ara ver...doktorum bana da geçen ay ara verelim çünkü yumurtalıkları çok zorlamayalım dedi.
bende haklı buldum çünkü bize bu iğne ve haplarla hormon yükleniyor...
ama ara versende yumurtlama dönemini yine de boş geçme,çünkü etkisi sonraki ayda geçerli olabiliyormuş..

Son düzenleme:
slm kizlar... insan niye evlenir biliyormusunuz..... sahiplenmek, sahiplenilmek ister, ama malesef hic bir sey flört zamanina benzemez, o heyacanlar, o mutluluklar herzaman olmaz, beklentiler icinde evleniyoruz ama öyle olmuyor, ama cogu icin farkli tabi mesala benim ablamlar 15 senedir hep ayni mutluluk, nese, ve heyacan oda enistemden kaynaklaniyor, siz sabirli olun söyle biraz zaman gecsin, cocugunuz olsun o zaman kocaniza daha cok baglanicaksiniz.

canım bugün kader çok gelgitli...üzdü beni,çok karamsar...
birşeyler anlatmaya çalıştım ama biliyorsun hayat bazen yoruyor işte insanı...
o da bence yoruldu,yoksa eşini çok sevdiğini tahmin edebiliyorum...
bana da oluyor bazen kocamdan soğuduğumu hissediyorum ama kısa sürüyor,iyi ki onunla evlenmişim diyorum..

kadercimizin durumu da geçici bence...

yokk yaww bu gel gitler beni öldürcekk..ctesiden beri aramızda soğuk savaş var adamla ben napim..göresim gelmiyor.bana hiç bir zaman içtenlikle haklısın demiyor:50:sadece çenemi kapatmak için söylüyor..anneme çıtlattım oda gülüyor babamla kıyaslıyor..off yaww..dayım 3tane boşadı kimsenin gıkı çıkmadı ille dayak veya aldatmamı olması lazım..evlilikte bişiler bitmiş olamazmı??anlatamıyorum çevremdekileree...

yokk yaww bu gel gitler beni öldürcekk..ctesiden beri aramızda soğuk savaş var adamla ben napim..göresim gelmiyor.bana hiç bir zaman içtenlikle haklısın demiyor:50:sadece çenemi kapatmak için söylüyor..anneme çıtlattım oda gülüyor babamla kıyaslıyor..off yaww..dayım 3tane boşadı kimsenin gıkı çıkmadı ille dayak veya aldatmamı olması lazım..evlilikte bişiler bitmiş olamazmı??anlatamıyorum çevremdekileree...

pardon ama umarım yanlış anladım...

sen boşanmayı falan düşünmüyosun değil mi canım???

neden olmasın kafam karışıkk ölünceye kadar nasıl katlanabilrmiyim bu adama bilemiyorummm...

kadercim kafan çok karışık anladım...

ama nasıl evlilik hemen karar verilmesi yanlış olan birşeyse boşanmak da öyle...

sana ben sabahtan beri neden dünya üzerinde 1 erkek 1 kadın var diyorum...

çünkü kadınların istedikleri,bekledikleri üç aşağı beş yukarı aynı,aynısı erkekler için de geçerli...

boşansan ne olcak?rahatlayacak mısın???

ben sana söyleyeyim öyle olsa bile bir süre sonra başkasına ilgi duymaya başladığını varsayıyorum..

o insanla evlenmesen bile aynı şeyleri yaşayacaksın...

yalnız kalacağım deme kimse yalnız kalamaz...

benim asabımı bozma,bu tartışmalar geçici,ben en son cumartesi eşimle tartıştım gece de sarılarak yattık...

geçecek bunlar merak etme,aklını başına topla :57:

ayrıca tabi ki boşanmak için sadakatsizlik ve şiddet dışında başka nedenler vardır..ben diğer nedenlerin düzeltebileceğini düşündüğümden bu şekilde yazdım...

ama ben senin bu ruh durumunun geçici birşey olduğunu düşündüğümden diyorum sana,saki ol mantıklı düşün...

hatta başka şeyler düşün...

Son düzenleme:
ayrıca tabi ki boşanmak için sadakatsizlik ve şiddet gerekmez...

ama ben senin bu ruh durumunun geçici birşey olduğunu düşündüğümden diyorum sana,saki ol mantıklı düşün...

hatta başka şeyler düşün...

sorunda bu zaten o bana sarılabiliyor ama ben çok kindarım yapamıyorum.hiç bişi yokmuş gb davranamıyorummm..kızz manyaqmıyım bidaha evlenmemki zatee..evlatlık alırım kendi başıma büyütürüm yanlız kalmak istemezsem hemm birinin hayatını kurtarmış olurum..

sorunda bu zaten o bana sarılabiliyor ama ben çok kindarım yapamıyorum.hiç bişi yokmuş gb davranamıyorummm..kızz manyaqmıyım bidaha evlenmemki zatee..evlatlık alırım kendi başıma büyütürüm yanlız kalmak istemezsem hemm birinin hayatını kurtarmış olurum..

tamam canım ben susuyorum o zaman...bu konu hakkında başka birşey yazmıcam...

hayat senin...yaşadıklarını sen bilirsin...ben sadece yardımcı olmaya çalıştım...

hakkında hayırlısı ne diiim...

tamam canım ben susuyorum o zaman...bu konu hakkında başka birşey yazmıcam...

hayat senin...yaşadıklarını sen bilirsin...ben sadece yardımcı olmaya çalıştım...

hakkında hayırlısı ne diiim...

sağolasın canım kafam çok karışıkk kimse yardımcı olamaz biliyorumm..sonradan hep pişmanlık duymakta istemiyorum..hiç bişi yapmak istemiyorumm..şöylee sürekli yatsam bi deniz kenarında güneşlensem bolbol uyusam kafam yerine gelirde...oda imkansız...:50:

mesela ben dansı çok severim...benimki elini şaplatamaz bilee...içimdeki hareketliliği atmak kafamı dağıtmk istiyorum adam ona bile bahane buluyor.dansa gitsem bi dert gitmesem bi dert..gitsem o yok diye içim elvermez..gitmesem kendi isteklerim hep gözardı olmuş oluyorr..

mesela ben dansı çok severim...benimki elini şaplatamaz bilee...içimdeki hareketliliği atmak kafamı dağıtmk istiyorum adam ona bile bahane buluyor.dansa gitsem bi dert gitmesem bi dert..gitsem o yok diye içim elvermez..gitmesem kendi isteklerim hep gözardı olmuş oluyorr..

bende diyorum salsa yada tangoya yazılalım diye,boşver halay çekelim diyo...benim de içimde kaldı bu dans meselesi...

sonra saçlarımı eskisi gibi kızıla boyatmak istiyorum hayır diyo çok ilgi çekiyomuş :53:

benim demek istediğim işte tamda buydu canım benim..hepsi aslında aynı :27:

bende diyorum salsa yada tangoya yazılalım diye,boşver halay çekelim diyo...benim de içimde kaldı bu dans meselesi...

sonra saçlarımı eskisi gibi kızıla boyatmak istiyorum hayır diyo çok ilgi çekiyomuş :53:

benim demek istediğim işte tamda buydu canım benim..hepsi aslında aynı :27:

işteehh erkekler aslında hiç bişiden fedakarlık etmiyorlar..ettiklerini zanediyolar..benimki maçından eksik kalmaz mesela..ona doğumgününde satranç takımı aldım onu öğrenmek istiyormuş kendine hobi edinmek istiyor diyee...ama benim hobiler es geçiliyor..bide bana sora diyorkii sen saçma sapan şeyler isityosun..

işteehh erkekler aslında hiç bişiden fedakarlık etmiyorlar..ettiklerini zanediyolar..benimki maçından eksik kalmaz mesela..ona doğumgününde satranç takımı aldım onu öğrenmek istiyormuş kendine hobi edinmek istiyor diyee...ama benim hobiler es geçiliyor..bide bana sora diyorkii sen saçma sapan şeyler isityosun..

evet onlara göre saçma sapan istekler bizimkisi.
sen de git kaydını yaptır o zaman canım,için de elversin...madem gelmek istemiyor..
o satranç oynasın sen dans et..

canım ben çıkıyorum..

yarın doktora gidicem o yüzden yokum,seni bir dahaki sefere eskisi gibi görmek istiyorum.

kendine dikkat et...

evet onlara göre saçma sapan istekler bizimkisi.
sen de git kaydını yaptır o zaman canım,için de elversin...madem gelmek istemiyor..
o satranç oynasın sen dans et..

Tango felan da istemiyom çaça salsa rumba felan yeter bana..neysehh cicimm çıkıyorum ben şimdi kib hade iyiakşamlar....

kadercimmmm sen su anda bir dönem geciriyorsun, bunlari atlaticaksin, yasadigin ufak seyler birikmis, dag olmus gözünde. kocan senin gönlünü alinca, birbirinize sarilinca herseyi unutursun, bende yasadim senin yasadiklarini ama elin iyisi olmaz sunu unutma gelen gideni hep aratir.. cumartesi aglamaktan gözlerim sisti, onu görmrk bilr istemiyordum ama ertegi gun kizginligim gecmisti yine hayat devam ediyor iste. esinle iletisim kurmaya calis, moraliniz iyi oldugu zaman sorunlarinizi paylasin güzelim ina bana 7 bucuk senedir ben cok kez bosanmaya karar verdim ama onsuz 1 gun bile kalamiyorum, zamanla birbibirine baglaniyorsun iste.

Back