İgne tedavisiyle hamile kalan var mı ?

peki tamam

Alemsin valla. Amaişte bazen insanı çileden çıkarıyorlar demek ki.

Ne güzelmiş ya, bizim arkadaş doğurdu da 2 ay doğum öncesi, 2 ay doğum sonrası izin hakkı var. O da bittikten sonra heyet raporu almak için bile epey bir uğraştırdılar. Yani, ya çocuğu kaderine bırakacaksın yada süresiz izin alacaksın. Süresiz izinde maaş bile yok zaten.

yok be güzelim benim her ay böyle nedense, sanirim catlatma ignesi progesteron salgilarmis ondan, hepimiz icin hayirlisi!! annen nerde uzaktami, sen ögretmensin dime??? ne güzel

Annemler Aydın'da güzelim. Yakın aslında ama, bu tatilde daha uzun kama şansım oluyor. 2 tane bücürük yeğenim var, onlarla hoplaya zıplaya vakit geçiyor zaten. Kız için bir takım beğenmiştim, şort ve kazaklı geçen hafta. Sabırsızlanıyorum almak için. Ayırtmıtım ama satmamış olsalar bari. Biraz sonra çıkıp çarşıya onu alıp geleceğim. Oğlan da 1.5 yaşında. Geçen gidişimde kıza ceket almıştım, çağırdım yanıma, ceketi giydirdim, ayyy, oğlanı görseniz, ben anlamaz daha diye düşünüyordum, ona giydirdiğimi görür görmez arkasını dönüp kapatsın kendini odaya. Gidip gönlünü aldım, çikolata ile kandırdım onu da ama, 2 gün boyunca ceketi alıp alıp geldi yanıma, hala, benim, hala benim diyor. Bu sefer ikisine beraber almak lazım. Bakalım artık, ona da alacağım birşeyler. Bücürüklerim benim ya. Çok özledim.

merhaba canim yaaa sorma kosusturmaca basladi, oglumu alcam ona yemek yedirip esime hazirliycam sonra ise gidicem. evde kalmak ne güzel aslinda. sen nasilsin kafama takmiyayim diyorum ama yine kafamda: ACABA VARMI BISEY BENDE;

Ay, inşallah vardır güzelim ya. Fotolarını yapıştırırsın buraya olursa.

eehh sende yaneee olcak işmi ben olsam o halayı litarütürmden silerim

Canım ya, inan ki seni bizden iyi kimse anlayamaz, hem sevinirsin hem de için bir buruk olur. Bacak kadar çocuklar elinde büyüyen ufaklıklar büyür evlenir çoluk çocuk sahibi olur, sen bakar kalırsın. Ne bileyim, kıskançlık değil ama bir buruk oluyor insan. Ben hamilelik haberlerini alınca arkadaşlarımın, benden küçüklerin, geçen sene evlenenlerin, çok buruk oluyor içim. Hem üzülüyor, hem ağlıyorum, hem de benimkinin ağzından burnundan getiriyorum üç beş gün. Ben layık değil miyim Allahım anneliğe diyorum kendi kendime. Bana neden vermiyorsun. Neyse üzülmeyelim bunları düşünüp te. Arkadaşın adına çok sevinirken kendin için üzülmek berbat bir durum. Merak etme canım ya, bizim de olur. Zamanı vardır sadece.

Yarıyıl tatili kız. Öğretmenim ben.

bende ilkokul öğretmeni olcaktım 12 tercihten 9u öğretmenlikti 3tane iibf vardı gitmiş takılmış 5.tercihe gittik işletmeci oldukk..en güzel meslek bayanlar için öğretmenlik..hatta erkek öğretmenleri kaldırsınlar piyasadan...ünv tercihlerinde erkek giremez şartı koysunlarr..

eehh sende yaneee olcak işmi ben olsam o halayı litarütürmden silerim

Ay kız nebileyim, anlamaz daha diye düşünmüştüm ben. Ufaklık, cin gibi. Bir de dilbaz görseniz. Sesleniyor bana, hala, halaaa, sonra ben özellikle ses çıkarmıyorum, ardından yöntemi değiştiriyor, halacıııııııımmmmmmm, halacıııııııııııııııımmmmmmmmm, inanılmaz tatlı ya. Ben oğlan çocuklarını pek sevmezdim, oğlan olacağını duyunca kızı sevdiğim kadar sevmem diye düşünmüştüm ama, sevmemek mümkün değil ya, zorla sevdirecek bücürük kendini. Canım yeğenlerim ya, Allah yüzlerini güldürsün.

eee, baksana bayanlarla da bazen saç saça baş başa giriyoruz biribirimize.

amin canım allah onlarla birlikte bizimde yüzümüzü güldürsün...benimde kriterlerim var oğlan çovuk konusunda ama bakalım iştehh..herşey kısmet çok esmer erkekleri sevmiyorum ben..şopar gibi geliyorbenimkide köpürüyor çocuk işteh nasıl sevmezssin diyor

Ben bir şey soracaktım aslında. Benim yumurtalarım çatladı ya, 11. gün. Dün 15. gün idi. Sağ kasığımda iki-3 gündür ağrı var gene. Dün gece epey arttı. Aynı çatladığı gece olduğu gibi oldu. Acaba bu yumurtalar çatladıktan sonra hemen yenilerinin gelişip büyüyüp çatlama ihtimali var mı? Yani ben dün gece gene yumurta çatlatmış olabilir miyim sizce? Bu konuda bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…