canlarımmm benim aynurcum,alfabem herşey kader kısmet işi biliyorsunuz..vardır bi hayrı bunuda unutmayın..kendimizi o şeye endekslersek kendimizi yıpratıyoruz..buda vücudumuzda başka tepkilere neden oluyor...lütfenn kızlaarr güçlü olcazz...herşey beyinden geliyor..düşünceyle vücut farklı hastalıklara neden oluyor.. forumlardan okumuşsunuzdur..takıntı yı bırakan kadınlar hamile kalmış..beyin emretme ve olumsuzluk içeren düşünceleri algılamıyor...mesela sigara içmemeliyim fikrinden açıklayayım..içinde me,ma gibi olumsuzluk eki olan düşünceleri beyin tam ters algılıyor.ve tam tersini uyguluyor..beyni şu şekilde yönlendiririz sigara içersem sağlığım bozulur,sigarayı bırakarak sağlığıma daha çabuk kavuşabilirim...olumsuz düşüncee yokk yaniii...negatiflik yokk kızlarr..beyin ters işliyor..umudunuzu kaybetmeyinn..hepimiz aynı dertlerden müzdaripiz.burda sıkıntılarımızı paylaşalım rahatlayalım..kendi kendinize içten içe yemek yokk..hepiniz çok değerlisiniz benim kader arkadaşlarım...
slm güzelim degisiklik sana yaramis valla, iyi olmus haftasonu kactiginiz insan düsüncelerinden siyriliyor biraz, ne yapalim elimde degil iste takmamak, 1 hafta kaldi adetime ama herzamanki gibi sivilcelerim cikmaya basladi yüzümde icimde hic umut yok. benim 1 tane var benden önce siz anne olun istiyorum ama bende kafama takiyorum iste cevremizde, türkiyede okadar cok insan varki sadece 1 taneyle yetinen...