canlarımmm benim aynurcum,alfabem herşey kader kısmet işi biliyorsunuz..vardır bi hayrı bunuda unutmayın..kendimizi o şeye endekslersek kendimizi yıpratıyoruz..buda vücudumuzda başka tepkilere neden oluyor...lütfenn kızlaarr güçlü olcazz...herşey beyinden geliyor..düşünceyle vücut farklı hastalıklara neden oluyor.. forumlardan okumuşsunuzdur..takıntı yı bırakan kadınlar hamile kalmış..beyin emretme ve olumsuzluk içeren düşünceleri algılamıyor...mesela sigara içmemeliyim fikrinden açıklayayım..içinde me,ma gibi olumsuzluk eki olan düşünceleri beyin tam ters algılıyor.ve tam tersini uyguluyor..beyni şu şekilde yönlendiririz sigara içersem sağlığım bozulur,sigarayı bırakarak sağlığıma daha çabuk kavuşabilirim...olumsuz düşüncee yokk yaniii...negatiflik yokk kızlarr..beyin ters işliyor..umudunuzu kaybetmeyinn..hepimiz aynı dertlerden müzdaripiz.burda sıkıntılarımızı paylaşalım rahatlayalım..kendi kendinize içten içe yemek yokk..hepiniz çok değerlisiniz benim kader arkadaşlarım...
noreee ne yapiyon acaba simdi bacaklarini uztmissindir oh oh hafta sonunun tadini cikart valla. ö
günaydın güzelim...
Valla cumartesi bütün gün evle uğraştım,çok yoruldum
tv ünitesini çekerkende belimi ağrıttım
Ama pazar günü yaydım kendimi
Kızlar dün akşam saraçoğlu vardı tvde...
Açtım kulaklarımı dinledim..
Incir küründen bahsetti yine...tam ismini vermedi ama k ile başlıyan bir ilaç var yumurtaları geliştiren dedi,tabi klomendi o..
çok hormon yüklenio dedi,incir kürünün yumurtalara nasıl fayda ettiğini anlattı yine..
Bu ay geçti de ben gelecek aya yapıcam...tabi ne zaman başlanıldığını öğreneyim önce..
Bir de doğal yolları deneyelim bakalım...
kiz noreee neree gittin...
Kızlar dün akşam saraçoğlu vardı tvde...
Açtım kulaklarımı dinledim..
Incir küründen bahsetti yine...tam ismini vermedi ama k ile başlıyan bir ilaç var yumurtaları geliştiren dedi,tabi klomendi o..
çok hormon yüklenio dedi,incir kürünün yumurtalara nasıl fayda ettiğini anlattı yine..
Bu ay geçti de ben gelecek aya yapıcam...tabi ne zaman başlanıldığını öğreneyim önce..
Bir de doğal yolları deneyelim bakalım...
slm güzelim degisiklik sana yaramis valla, iyi olmus haftasonu kactiginiz insan düsüncelerinden siyriliyor biraz, ne yapalim elimde degil iste takmamak, 1 hafta kaldi adetime ama herzamanki gibi sivilcelerim cikmaya basladi yüzümde icimde hic umut yok. benim 1 tane var benden önce siz anne olun istiyorum ama bende kafama takiyorum iste cevremizde, türkiyede okadar cok insan varki sadece 1 taneyle yetinen...
kizlar 2 gündür sessiz siniz ne zormus yaaa... sizinle moral buluyordum, aksam gicik oldum saten dün aksam esimin kuzeni nisanlandi isttanbulda, kaynanam genclesmis valla kadin sikir sikir yüzünde güller aciyor, resimleri faceye koymuslar orda gördük. umrundami sanki evlendigimizden beri olsun , torunu olduktan sonra olsun kadinin bir sakizini dahi görmedim. ben kendi gelinime ve ogluma öyle yapmiycam gelinim kizim gibi olucak benim icin, tipki kendi annemin yaptigi gibi. hayirli geceler kizlar öpt sizi.
ee hayret bişsin yaww..ne zmn başlıcaz nasıl olcak bu incir kürü insan orayı kaçırırmı?
Bu arada hoşgeldim güzelim
valla bişi diim mi özlüyorum ben sizi yaaa :26:
internetten incir kürünü buldum umarım doğrudur..
bende özlüyorum canım yaww..naptı ne etti bı kızlar ne konuştular birinden güzel bi haber varmı diye hep merak içindeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?