• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İgne tedavisiyle hamile kalan var mı ?

aayy sizden ayrılmak istemiyorumm şimdi beenn özlettiniz kendinizi koca gün yoktunuz bee anammm

be kocama anlatmadin, okuycaginida sanmiyorum sevmez öyle seyleri.

Kızlar benim gerçekten çıkmam lazım. Yemek için. Darılmayın tamam mı? Siz devam edin ben okurum sonra. Öpüyorum şapur şupur hepiniziiiiiiiiiiiiiiii.............

ptesi sabah uçakla döncez şirkete 10 dk havaalanı bizim.çokk sıkıldım gezcem azcık ama izmirde felaket yağmurr varr...

gezin gezin istanbul cok güzeldir gitmisken bizimkileride ziyaret et ellerini öp :66::66::66: arkadslarina söyle sizi pierlottiye götürsün sizi benim yerime türk kahvesi icin.

Ay alemsin valla kızım sen.:52::52::52: Bi tanen ha?

sana dedim kuzum bitanem diyeee..ona ne dicem beee 9senedir doydukk biz birbirimize...bişi daha dicem kaçccam sonra..biz ilk çıkmaya başladık ben böylee aşkım canımlara karşıyım tabee..kedicim köpekcim derdik birbirimizee tlf larda da öyle kayıtlıydık yaaa....:60:

Kızlar benim gerçekten çıkmam lazım. Yemek için. Darılmayın tamam mı? Siz devam edin ben okurum sonra. Öpüyorum şapur şupur hepiniziiiiiiiiiiiiiiii.............

Ne güzel dördümüz de burdaydık ama, bakın gidemedim daha. Bunuyazdıktan sonragidiyorum mutfağa. Ayy ne yapayım benimki çok düşkün boğazna.
Tekrar öptüm, görüşürüz, kader iyi yolculuklar sana canım. Hepiniz mutlu kalııııııııııınnnnnnnnnnnn.....
Byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..........................:34::34::34:

kızllaaarr bendee öptümm tek tekkk...kaçtımmm kalcam yoksam izmirdee.kibbb....sçs....:69:

ok canim bende yemek yapicam daha, en iyisi bu aksam onun neler hazirliyorlardir kimbilir.

Son düzenleme:

ok canim bende yemek yapicam daha, en iyisi kader simdi bu aksam onun neler hazirliyorlardir kimbilir.

ayşecim (kader) dikkat et kendine
kocan anlamasın die yazdım öle :60: :60:

bu arada benim kocam bilio ama girip okumaz

Son düzenleme:
Ne güzel dördümüz de burdaydık ama, bakın gidemedim daha. Bunuyazdıktan sonragidiyorum mutfağa. Ayy ne yapayım benimki çok düşkün boğazna.
Tekrar öptüm, görüşürüz, kader iyi yolculuklar sana canım. Hepiniz mutlu kalııııııııııınnnnnnnnnnnn.....
Byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..........................:34::34::34:

bak sen isine kolay gelsin be daha ne pisirecegimi bilmiyorum, :50:

ayşecim (kader) dikkat et kendine
kocan anlamasın die yazdım öle :60: :60:

bu arada benim kocam bilio ama girip okumaz

nore nereye kayboldun ya???? senin face varmi özel mesajda verelim mi??? beni ve oglumu görmüs olursun, esim karsi biraz resimlerimi sildi sadece 1 tane var.

nore nereye kayboldun ya???? senin face varmi özel mesajda verelim mi??? beni ve oglumu görmüs olursun, esim karsi biraz resimlerimi sildi sadece 1 tane var.

yok canım face kullanmıyorum
eşimle biz de kapattık hesapları
ay ama merak ettim şimdi

yok canım face kullanmıyorum
eşimle biz de kapattık hesapları
ay ama merak ettim şimdi

benim esimde karsi oyüzden ayda bir giriyorum ne var, ne yok diye, bizim kizlar orda bütün gün abimin kizlari, oglanlari onlar neler yapmis, nerde ne olmus hepsini ögrenme sansim var. dügün,kina falanmi var gidemedim acaba nasildi diye merak etmene gerek yok hemen resimleri yüklüyorlar, bazilari cok abartiyor yav ... hep orda evliler var birbirlerine ask sözleri yaziyorlar esim gicik oldu, insanin bazi seyleri özel olmali ne öyle sadece gösteris icin diyor. benimle arkadas olamiyan göremiyor saten profilimi. en yakin bir arkadsinin yada ailenden birisinin face si varsa ben kabul ederim tabi erkek olmasin esim bogar beni:37::37::37::37::37: zamanin oldugu zaman haber verirsin bana ok.

kısllarr ben geldim istanbula...uçak çok fena sarstı...tırstım bi daha sizinle konuşamıcam diye...umarım ptesi bişi olmaz dönüştee yoksam ben kalpten giderim.....öptüümmmm çokk çokkk...:58:

kısllarr ben geldim istanbula...uçak çok fena sarstı...tırstım bi daha sizinle konuşamıcam diye...umarım ptesi bişi olmaz dönüştee yoksam ben kalpten giderim.....öptüümmmm çokk çokkk...:58:

Ben hiç binmedim uçağa, eğlenceli olsa gerek. Ama ben gondola dönme dlaba bile bindiğinde kıyameti kopan biri olaraktan uçakta ne yaparım bilmiyorum artık. Sesimin sarsıntısından düşürebilirm uçağı.:34:
Neyse sevindim atlattığına yolculuğu. Geç oldu epey yatmayacak mısın sn daha Kadercim?

Back