formu bilmiyor ama kadınlar klubünü biliyor...her boklarını karılar anlatıyor maşallah diyor bitanem..
Ay alemsin valla kızım sen.
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
formu bilmiyor ama kadınlar klubünü biliyor...her boklarını karılar anlatıyor maşallah diyor bitanem..
be kocama anlatmadin, okuycaginida sanmiyorum sevmez öyle seyleri.
ptesi sabah uçakla döncez şirkete 10 dk havaalanı bizim.çokk sıkıldım gezcem azcık ama izmirde felaket yağmurr varr...
Ay alemsin valla kızım sen.Bi tanen ha?
Kızlar benim gerçekten çıkmam lazım. Yemek için. Darılmayın tamam mı? Siz devam edin ben okurum sonra. Öpüyorum şapur şupur hepiniziiiiiiiiiiiiiiii.............
Kızlar benim gerçekten çıkmam lazım. Yemek için. Darılmayın tamam mı? Siz devam edin ben okurum sonra. Öpüyorum şapur şupur hepiniziiiiiiiiiiiiiiii.............
kızllaaarr bendee öptümm tek tekkk...kaçtımmm kalcam yoksam izmirdee.kibbb....sçs....![]()
Ne güzel dördümüz de burdaydık ama, bakın gidemedim daha. Bunuyazdıktan sonragidiyorum mutfağa. Ayy ne yapayım benimki çok düşkün boğazna.
Tekrar öptüm, görüşürüz, kader iyi yolculuklar sana canım. Hepiniz mutlu kalııııııııııınnnnnnnnnnnn.....
Byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..........................![]()
ayşecim (kader) dikkat et kendine
kocan anlamasın die yazdım öle![]()
bu arada benim kocam bilio ama girip okumaz
nore nereye kayboldun ya???? senin face varmi özel mesajda verelim mi??? beni ve oglumu görmüs olursun, esim karsi biraz resimlerimi sildi sadece 1 tane var.
yok canım face kullanmıyorum
eşimle biz de kapattık hesapları
ay ama merak ettim şimdi
kısllarr ben geldim istanbula...uçak çok fena sarstı...tırstım bi daha sizinle konuşamıcam diye...umarım ptesi bişi olmaz dönüştee yoksam ben kalpten giderim.....öptüümmmm çokk çokkk...![]()