• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İgne tedavisiyle hamile kalan var mı ?

Hmmm, çıkmışsın.Neyse yarın görüşürüz artık.

Kızlar nerdesiniz yaaaa, çok canım sıkıldı. Akşam giremem.Yemeğe davetliyiz.
Doktora gittim bu gün. Kaybolmuş yumurtalarım. Çatlamışlar akşam. Çok feci batmıştı akşam kasığım, ağrı olmuştu. Gaz sancısı heralde demiştim.Çok da gaz oluşmuştu çünkü. O arada yumurtalarımı da çatlatmışım ben yaaaaaaa.
Daha dün bakılmıştı 3 tane olmuşlar diye sevinmiştim. Yok, gitmişler. Tedaviyi bıraktık tabi ki. Doktorum, yapacağınız tek şey eşinizle birlikte olmak şu aşamada dedi. Akşam da yemekteyiz. Bakalım artık. Dün gece çatlattıysam ben bunları kaç gün boyunca birlikte olma şansım var?
Dün de hormonlarım çok çalıştı hissettim, özellikle gidip başka odada yattım biliyor musunuz. Çünkü içimde kıpırtı var, anlarsınız siz, şimdi dedim benimki uyanır falan, zayıfım, hissediyorum, hayır diyemem, 2-3 gün içinde aşılama olacak boşa gitmesin spermler diye gidip başka odada yattım bir de. Keşke gidip yatsaymışım yanına. Yumurtalarımmış meğer isteyen.O kadar da bastırmıştım duygularımı. Akşam deneyeceğim bakalım, geç kalmış olur muyum sizce? Dün akşam 7-8 gibi ağrımaya başladı kasığım, 10-11 gibi çok keskinleştiği bir an oldu. O zaman çatladı heralde.
Üffff, bu gece yapsak bir şeyler, geç kalır mıyım sizce? Ne kadar sürem var ilişki için. Lütfen 4 buçuğa kadar bir cevap yazın.
Doktor, tahlilleri tekrarlayalım 2. 3. günü dedi. Adetiniz geldiğinde inşallah gelmez diyelim ama gelirse yaptırın tahlillerinizi dedi. Doktor da şaşırdı kaldı, iyi ki tüp bebek denememişiz bu ay dedi. Yoksa ilaç masrafınız çok fazla olurdu dedi.Bu kadar sık kontrolle nasıl böyle oldu anlamdım, olmaması gerekirdi, daha dün baktık, kontrolleri aksatsak ihmal var diyeceğim ama o da yok dedi. Üffff yaaa, ne biçim iştir bu. Ben bu kadar çatlak olursam yumurtalarım da çatlak olur işte. Çok canım sıkkın. Daha önce böyle birşey yaşayanınız oldu mu? Öbür ay da aşılama deneyeceğim ben, bakalım öbür ay nasıl olacak. Gene erken mi çatlayacak. Ama bilior musunuz tam gününde çatladılar aslında. Dün tam 11. günü idi. Ben her ay 25. günümde adet olurum zaten.25-14=11. gün benim normal çatlama günüm yani.
Eşimde üzüldü yazık yaaaa. Telde anlattım, önce kahkahalarla güldü, sabahlara kadar uyumazken çatlattın mı sonunda dedi bana. Çatlattın mı demek deyip deyip güldü, sonra baktı ağlıyorum. Çıkmış gelmiş eve. Ama dönmesi gerkiyordu hemen. Gitti geri. Akşam bir şeyler yapalım dedik ama geç olur mu acaba.
Bir yandan da düşünüyorum, şubat tatilinde aşılama sürecinde tatil planlarını falan erteletmiştim ben, havuzdan hamamdan mikrop alırım falan diye. Al işte gideriz artık. Üfff neyse ya, annemlere de daha erken gidebileceğim.
Eşim de üzülme bu kadar, gelecek ay bir daha deb-neriz ne yapalım diyor. O da hazırlamıştı kendini yazık iyice. Çarşamba perşembeye olur diye. Neyse çok yazdım. Bir cevap yazın lütfen bana. Bu gece yada yarın geç kalımış olur muuz?
Çatlama anından sonra gebelik şansı kaç gün devam ediyor ki?

Ama bir de ne öğrendim, yazık geçen hafta bayanın birisi 38 haftalıkken bebeğini kaybetmiş karnında. Düşünsenize o ne kadar köü bir durum. Her şeyde bir hayır vardoır değil mi?
Ya öyle bir şey yaşasaydım. Onu duyunca halmiden şikayet etmeyeyim dedim ama elimde değil. Üzüldüm çok.
Bekliyorum cevabınızı. Çıkayım şimdi, yarın da misafir gelecek, temizlik yapayım biraz, ama arada gelir bakarım. Bir cevap yazn lütfen.
Öptüm hepinizi. Görüşmek üzere.

Hadi kızlar ya, kayboldunuz bu gün ortadan. Nerelrde geziyonuz böyle bakim???????????????

Haberi öğrendiğim andan beri ağrı girdi başıma çok fena. Bi majezik içeceğim artık, daynamıyorum. Akşam da bu moral bozukluğuyla milleti üzmesem ben. Neyse yarın okurum artık ben cevaplarınızı. Bu gün giremem. Görüşürüz.

Hadi kızlar ya, kayboldunuz bu gün ortadan. Nerelrde geziyonuz böyle bakim???????????????

slm canim ya bugun aksi gibi mutfaktan cikamadim hafta sonu diye özel biseyler hazirladim bilseydim seni icin acardim bilgisayari. sasirdim daha dün doktor bakmisti doktor farketmedi acaba, normalinde 2cm olmasi gerekiyormus catlamasi icin, bence doktor ignelerin dozunu cok verdi ve birden büyüyüp catladilar. benim 10. günümde kücüktü 2 günde bayaa büyümüstü. benim 17. günümde catladi diye dünüyorum ben dün cok arastirma yaptim kadinina göre degisiyormus ama en dogrusu 24 saat canli kaliyormus yani senin bu aksam 11 den önce birlikte olman lazim. stres yapma üzülme ne olur her seyde bir hayir vardir. sen esinle birlitte ol kimbilir belkide hala sansin vardir canim. kafana takmak yok tamammi.

Haberi öğrendiğim andan beri ağrı girdi başıma çok fena. Bi majezik içeceğim artık, daynamıyorum. Akşam da bu moral bozukluğuyla milleti üzmesem ben. Neyse yarın okurum artık ben cevaplarınızı. Bu gün giremem. Görüşürüz.

alfabe lütfen kendini cok yipratma:71::71: pozitif düsün bak ilk tedavide 3 yumurtan büyüdü buda cok güzel birsey, burda okuyoruz kadinlar okadar ilac kullaniyor 1 tane bile yumurtasi olusmuyor, ülkemizde yasak oldugu icin kiprisa gidir baskasin yumurtasiyla hamile kaliyorlar yani sadece bilimsel degil tayici anne oluyorlar, düsündügünde cocuk kocasiyla baska bir kadinin!!! sen sükret bir kadinda olmasi gereken her sey fazlasiyla var:66::66::66:

aynurcum merhaba.nasılsın bebeğim.:)) uğramammı kız uğrarım ben burayıda takip ediorum. nasılsın gelişme varmı.

slm canim nasilsin?? sende ne var ne yok bakalim. benim ayni simdilik bi degisiklik yok ,sayfalarda okumussundur biz 36 saat sonra birlikte olduk yumurta 4 gün gec catladi artik kader, kismet canim yaa. esin gittimi?? o gidince sen annendemi kalicaksin?

kısllarr ben geldim istanbula...uçak çok fena sarstı...tırstım bi daha sizinle konuşamıcam diye...umarım ptesi bişi olmaz dönüştee yoksam ben kalpten giderim.....öptüümmmm çokk çokkk...:58:

slm kader cocuk sahibi olmadan öbür dünyaya gidicem diyemi korktun kiz:1::1::1: bende cok korkuyorum ucaktan hemde öyle böyle degil, en son sakinlestirici kullandim süperdi ucak inerken, cikarken ben gülüyordum:66::66:

noreee ne yapiyon acaba simdi bacaklarini uztmissindir oh oh hafta sonunun tadini cikart valla. ö:71::71::71:

Aynurcum bir şey soracağım bir de, sen bu konuyu nasıl açtın? Ben de bu erken çatlamayla ilgili bir konu açayım diyorum. Bakalm başkalarında nedir durum diye. Ama yeni konu nasıl açacağımı göremedim.

Aynurcum bir şey soracağım bir de, sen bu konuyu nasıl açtın? Ben de bu erken çatlamayla ilgili bir konu açayım diyorum. Bakalm başkalarında nedir durum diye. Ama yeni konu nasıl açacağımı göremedim.

slm canim bende bulamadim simdi göstermiyor profilden konu ac diye girmistim sanirim karistirdim ama bulamadim, benimki tesadüf olmustu bisey arastiriken karsima cikti hatta kücük harflerle yazmisin düzeltmek istedim olmadi. sen iyice bir karistir bulursun muhakkah.

slm canim bende bulamadim simdi göstermiyor profilden konu ac diye girmistim sanirim karistirdim ama bulamadim, benimki tesadüf olmustu bisey arastiriken karsima cikti hatta kücük harflerle yazmisin düzeltmek istedim olmadi. sen iyice bir karistir bulursun muhakkah.

Tamam canım, sağol.Bakayım ben de.

canlarımmm benim aynurcum,alfabem herşey kader kısmet işi biliyorsunuz..vardır bi hayrı bunuda unutmayın..kendimizi o şeye endekslersek kendimizi yıpratıyoruz..buda vücudumuzda başka tepkilere neden oluyor...lütfenn kızlaarr güçlü olcazz...herşey beyinden geliyor..düşünceyle vücut farklı hastalıklara neden oluyor.. forumlardan okumuşsunuzdur..takıntı yı bırakan kadınlar hamile kalmış..beyin emretme ve olumsuzluk içeren düşünceleri algılamıyor...mesela sigara içmemeliyim fikrinden açıklayayım..içinde me,ma gibi olumsuzluk eki olan düşünceleri beyin tam ters algılıyor.ve tam tersini uyguluyor..beyni şu şekilde yönlendiririz sigara içersem sağlığım bozulur,sigarayı bırakarak sağlığıma daha çabuk kavuşabilirim...olumsuz düşüncee yokk yaniii...negatiflik yokk kızlarr..beyin ters işliyor..umudunuzu kaybetmeyinn..hepimiz aynı dertlerden müzdaripiz.burda sıkıntılarımızı paylaşalım rahatlayalım..kendi kendinize içten içe yemek yokk..hepiniz çok değerlisiniz benim kader arkadaşlarım...

canlarımmm benim aynurcum,alfabem herşey kader kısmet işi biliyorsunuz..vardır bi hayrı bunuda unutmayın..kendimizi o şeye endekslersek kendimizi yıpratıyoruz..buda vücudumuzda başka tepkilere neden oluyor...lütfenn kızlaarr güçlü olcazz...herşey beyinden geliyor..düşünceyle vücut farklı hastalıklara neden oluyor.. forumlardan okumuşsunuzdur..takıntı yı bırakan kadınlar hamile kalmış..beyin emretme ve olumsuzluk içeren düşünceleri algılamıyor...mesela sigara içmemeliyim fikrinden açıklayayım..içinde me,ma gibi olumsuzluk eki olan düşünceleri beyin tam ters algılıyor.ve tam tersini uyguluyor..beyni şu şekilde yönlendiririz sigara içersem sağlığım bozulur,sigarayı bırakarak sağlığıma daha çabuk kavuşabilirim...olumsuz düşüncee yokk yaniii...negatiflik yokk kızlarr..beyin ters işliyor..umudunuzu kaybetmeyinn..hepimiz aynı dertlerden müzdaripiz.burda sıkıntılarımızı paylaşalım rahatlayalım..kendi kendinize içten içe yemek yokk..hepiniz çok değerlisiniz benim kader arkadaşlarım...

Canım ya haklısın da elde değil takmamak. Dünden beri öyle üzgünüm ki ben. Neden oldu acaba diyorum hep. Şimdiye kadar da böyle mi oldu acaba diyorum Ne bileyim, olgunlaşıp ta mı çatladılar olgunlaşmadan mı, neyse bu sorularını cevabını bırakayım da doktorum düşünsün diyorum bir yandan da. Doktora tam güvenden başka bir şey gelmez elden. Eşim de çok üzüldü. Çok destek oldu sağolsun bana. Hele sizler, yarım satte bir girip bakıyorum, gelen giden var mı diye. Neyse canım. Sen ne yaptın nasıl geçti hafta sonun, döndün mü, İstanbul'da mısın daha?

:1:kuzum duşa giriyorum sayfayı kapatcam malummm benimki okumasın...yarım saate burdayım

tamam canım, işine bak sen. Misafir gelecek bana da. gelirlerse çıkarım. Giremem geceye kadar. Öpüyorum seni. İyi bak kendine.

Canım ya haklısın da elde değil takmamak. Dünden beri öyle üzgünüm ki ben. Neden oldu acaba diyorum hep. Şimdiye kadar da böyle mi oldu acaba diyorum Ne bileyim, olgunlaşıp ta mı çatladılar olgunlaşmadan mı, neyse bu sorularını cevabını bırakayım da doktorum düşünsün diyorum bir yandan da. Doktora tam güvenden başka bir şey gelmez elden. Eşim de çok üzüldü. Çok destek oldu sağolsun bana. Hele sizler, yarım satte bir girip bakıyorum, gelen giden var mı diye. Neyse canım. Sen ne yaptın nasıl geçti hafta sonun, döndün mü, İstanbul'da mısın daha?

sabah dönüyoruz canım uçakla.hadi sendee topla bakayım kendinii aaaa..vardır bi hayrı..umutsuzluk yokk..ii geçti istanbul ama burası çok soğuukkkkk.evde bişi hissetmiyosunda dışarda donuyosun resmen...öptüm şekerimm..kib..:3:

Back