Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmmm, çıkmışsın.Neyse yarın görüşürüz artık.
Hadi kızlar ya, kayboldunuz bu gün ortadan. Nerelrde geziyonuz böyle bakim???????????????
Haberi öğrendiğim andan beri ağrı girdi başıma çok fena. Bi majezik içeceğim artık, daynamıyorum. Akşam da bu moral bozukluğuyla milleti üzmesem ben. Neyse yarın okurum artık ben cevaplarınızı. Bu gün giremem. Görüşürüz.
aynurcum merhaba.nasılsın bebeğim.:)) uğramammı kız uğrarım ben burayıda takip ediorum. nasılsın gelişme varmı.
kısllarr ben geldim istanbula...uçak çok fena sarstı...tırstım bi daha sizinle konuşamıcam diye...umarım ptesi bişi olmaz dönüştee yoksam ben kalpten giderim.....öptüümmmm çokk çokkk...![]()
tatli uykular kizlar![]()
Aynurcum bir şey soracağım bir de, sen bu konuyu nasıl açtın? Ben de bu erken çatlamayla ilgili bir konu açayım diyorum. Bakalm başkalarında nedir durum diye. Ama yeni konu nasıl açacağımı göremedim.
slm canim bende bulamadim simdi göstermiyor profilden konu ac diye girmistim sanirim karistirdim ama bulamadim, benimki tesadüf olmustu bisey arastiriken karsima cikti hatta kücük harflerle yazmisin düzeltmek istedim olmadi. sen iyice bir karistir bulursun muhakkah.
canlarımmm benim aynurcum,alfabem herşey kader kısmet işi biliyorsunuz..vardır bi hayrı bunuda unutmayın..kendimizi o şeye endekslersek kendimizi yıpratıyoruz..buda vücudumuzda başka tepkilere neden oluyor...lütfenn kızlaarr güçlü olcazz...herşey beyinden geliyor..düşünceyle vücut farklı hastalıklara neden oluyor.. forumlardan okumuşsunuzdur..takıntı yı bırakan kadınlar hamile kalmış..beyin emretme ve olumsuzluk içeren düşünceleri algılamıyor...mesela sigara içmemeliyim fikrinden açıklayayım..içinde me,ma gibi olumsuzluk eki olan düşünceleri beyin tam ters algılıyor.ve tam tersini uyguluyor..beyni şu şekilde yönlendiririz sigara içersem sağlığım bozulur,sigarayı bırakarak sağlığıma daha çabuk kavuşabilirim...olumsuz düşüncee yokk yaniii...negatiflik yokk kızlarr..beyin ters işliyor..umudunuzu kaybetmeyinn..hepimiz aynı dertlerden müzdaripiz.burda sıkıntılarımızı paylaşalım rahatlayalım..kendi kendinize içten içe yemek yokk..hepiniz çok değerlisiniz benim kader arkadaşlarım...
kuzum duşa giriyorum sayfayı kapatcam malummm benimki okumasın...yarım saate burdayım
Canım ya haklısın da elde değil takmamak. Dünden beri öyle üzgünüm ki ben. Neden oldu acaba diyorum hep. Şimdiye kadar da böyle mi oldu acaba diyorum Ne bileyim, olgunlaşıp ta mı çatladılar olgunlaşmadan mı, neyse bu sorularını cevabını bırakayım da doktorum düşünsün diyorum bir yandan da. Doktora tam güvenden başka bir şey gelmez elden. Eşim de çok üzüldü. Çok destek oldu sağolsun bana. Hele sizler, yarım satte bir girip bakıyorum, gelen giden var mı diye. Neyse canım. Sen ne yaptın nasıl geçti hafta sonun, döndün mü, İstanbul'da mısın daha?