evet canım.
yok başım her dakika dönmüo,yorgunluktan belki de
ben işteyim ve akşamda geç çıkacağım maalesef
maaş dağıtıcam![]()
gözünüz aydin o zaman maas günümü ne güzel...bizimde maas günü pazartesi. sana kolay gelsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım.
yok başım her dakika dönmüo,yorgunluktan belki de
ben işteyim ve akşamda geç çıkacağım maalesef
maaş dağıtıcam![]()
ama kadeeeeeeeeeerrrrrrrrr gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşş![]()
kiz alfabe merak ettim ilac kullandiriyorsun adama söyle cabuk???
gözünüz aydin o zaman maas günümü ne güzel...bizimde maas günü pazartesi. Sana kolay gelsin
Benimki ilaç kullanmıyor kız. Ben kullanıyorum sadece. Çorba yapacağım Tarhana. Başlamadan bi bakayım dedim.
ne yapyosunuz diye.
alfabeeeeeeeeeeeee
çok fenasın![]()
Gerçekten yoktum. Dedim ya mutfağa gidiyorum diye.yok kiz o bilgisayari acik birakiyor yoktur.
yok be canım ben benimkini aldım k.kartına ve arabanın kredisine yatırdım çoktan bitti
bugün üretimin maaşlarını dağıtacağım
He he he. Merak ettiniz dimi?
Off bak dertlencem ama gene şimdi. Yaa, erkekler de okuyor mu acaba bu forumu? Biz yazıp çiziyoruz ama.
He he he. Merak ettiniz dimi?
Off bak dertlencem ama gene şimdi. Yaa, erkekler de okuyor mu acaba bu forumu? Biz yazıp çiziyoruz ama.
geldim kuzularrr..
okuduklarıma katılıp katılamama durumu yapcam şimdi
1-bir kezcik benimkide uykusunda batırdı
2-evet erkeklerde bu form ları okuyorr
3-kader kader deyip durmayın kocam anlıcak...![]()
geldim kuzularrr..
okuduklarıma katılıp katılamama durumu yapcam şimdi
1-bir kezcik benimkide uykusunda batırdı
2-evet erkeklerde bu form ları okuyorr
3-kader kader deyip durmayın kocam anlıcak...![]()
KIzlarr çabuk yazın bi 5-10 dk sonra çıkıcam şirketten uçağa yetişmem lazımmm...
senin geldigin belli oldu yine güldürdün bizi![]()
KIzlarr çabuk yazın bi 5-10 dk sonra çıkıcam şirketten uçağa yetişmem lazımmm...
Anlamaz kız. Tek kader sen misin? Nerden bilecek. Ama bu forumdan bahsetmeyin kocalarınıza. Bahsettin mi yoksa?????
seninkide is kuzum ya 1 günlügüne istabula gidiyorsun dügün mü var???? yorulacaksin.