İgne tedavisiyle hamile kalan var mı ?

evet canım.
yok başım her dakika dönmüo,yorgunluktan belki de
ben işteyim ve akşamda geç çıkacağım maalesef
maaş dağıtıcam

gözünüz aydin o zaman maas günümü ne güzel...bizimde maas günü pazartesi. sana kolay gelsin

kiz alfabe merak ettim ilac kullandiriyorsun adama söyle cabuk???

Benimki ilaç kullanmıyor kız. Ben kullanıyorum sadece. Çorba yapacağım Tarhana. Başlamadan bi bakayım dedim.
ne yapyosunuz diye.

gözünüz aydin o zaman maas günümü ne güzel...bizimde maas günü pazartesi. Sana kolay gelsin

yok be canım ben benimkini aldım k.kartına ve arabanın kredisine yatırdım çoktan bitti
bugün üretimin maaşlarını dağıtacağım

Benimki ilaç kullanmıyor kız. Ben kullanıyorum sadece. Çorba yapacağım Tarhana. Başlamadan bi bakayım dedim.
ne yapyosunuz diye.

haaaa o zaman sabirli erkekmis diyelim, tarhanayi cok severi her derde deva, kizlar FACE kullaniyormusunuz???

yok be canım ben benimkini aldım k.kartına ve arabanın kredisine yatırdım çoktan bitti
bugün üretimin maaşlarını dağıtacağım

olsun ne yapcan en azindan biseylere sahip olmussunuz, sen yeni evlendin sayilir seni evinde pek modarendir simdi.

He he he. Merak ettiniz dimi?
Off bak dertlencem ama gene şimdi. Yaa, erkekler de okuyor mu acaba bu forumu? Biz yazıp çiziyoruz ama.

geldim kuzularrr..
okuduklarıma katılıp katılamama durumu yapcam şimdi
1-bir kezcik benimkide uykusunda batırdı
2-evet erkeklerde bu form ları okuyorr
3-kader kader deyip durmayın kocam anlıcak...

KIzlarr çabuk yazın bi 5-10 dk sonra çıkıcam şirketten uçağa yetişmem lazımmm...

geldim kuzularrr..
okuduklarıma katılıp katılamama durumu yapcam şimdi
1-bir kezcik benimkide uykusunda batırdı
2-evet erkeklerde bu form ları okuyorr
3-kader kader deyip durmayın kocam anlıcak...

Anlamaz kız. Tek kader sen misin? Nerden bilecek. Ama bu forumdan bahsetmeyin kocalarınıza. Bahsettin mi yoksa?????

Bu arada yen misafirimiz var. Mrb Simirna!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…