• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İgne tedavisiyle hamile kalan var mı ?

gerçekten mi olmuş bu, yoksa fıkra gibi bişey mi. Ayyy, düşünsenize ya kocanızın böyle yaptığını.
Benim eşimin mahallde biraz safça bir adam var. Karısıdan boşanmış. Demişler ki, hasan ne oldu neden ayrıldınız?
Cevaplamış: Fiiire(hala; durmadan; sürekli) istiyor. Olur durur mu bu? Ondan ayrıldık demiş.

Alem ya, çok güldüm duyunca.:52: Ben karısını tanımıyorum ama, ay düşünsenize, hatunun adı çıkar artık azgına.

bunu bana eşim söyledi gazetede okumuş
gerçek yani :60:
Hergün hergün dayanamamış adam :60:
Ama bu erkeklerde ne istediğini bilmiyolar canım :66: :66:

slm kizlar bugun görüsemedik cünkü cok siddetli agrilarim oldu kalkamadim yataktan bugun 17. günüm biz en son 14 günümde birlikte olmustuk simdi bütün cabalar bosami gitti yani????? vay be ne azgin kadinlar varmis, polisemi siginmis rezillik diyorum türklerin bir o sebepten polise gitmedigi kalmisti:66::66::66::66: cünkü burda türkler olarak örnek gösteremiyoruz kendimizi, gecende buraya yakin bir yerde ailede büyük kavga cikmis poilsler, ambulanslar ayilanlar, bayilanlar bence utanc verici bir sey, üstelik gazeteye bile cikmislardi.

ne ağrısı, adet ağrısı değildir daha 17. gündesin. Kız inşallah bebek tutunuyordur.Ne güzel olur. Hadi bakalım hayırlısı olsun.Senin yumurtalar takip edilmemiş miydi bu ay zaten? Çatlamadan sonra 14 gün geçmesi lazım adet olman için. Ay hadi bakalım adi, hayırlısı. Ağrı için de geçmiş olsun ama, ağrının sou hayra çıkar belkiAynurcum. Hadi öpüyorum seni.

bunu bana eşim söyledi gazetede okumuş
gerçek yani :60:
Hergün hergün dayanamamış adam :60:
Ama bu erkeklerde ne istediğini bilmiyolar canım :66: :66:

Valla bravo adama. O kadının ylda bile karşısına çıkmasın artık.Ayvayı tam yemiş o.:52:

gecmis olsun canim bence kaderinde dedigi gibi tansiyonunu ölctür, cokmu zayif bünyen son zamanlarda cok kosturdunsa vucudun kaldiramiyordur cok su icmen lazim, bu arada vitamin takviyesi yapiyorsunuz dime kizlar??? vucudumuzu hamile kalmadan vitaminlememiz lazim cünkü hamile kalinca bebegin ilk olusmasinda, sinirlerinden ve omirilik olusmasinda JOD ihtiyaci var o yüzden cocuk isteyince basliyorsun hamileligin 3. ayina kadar, sonrada baska vitamin veriyor doktor. benim kullandigimi tanirsiniz FOLION diye bir hap.

Ben hiç laç falan kullanmyorum Aynur. İlk defa duyuyorum dediklerini.

ne ağrısı, adet ağrısı değildir daha 17. gündesin. Kız inşallah bebek tutunuyordur.Ne güzel olur. Hadi bakalım hayırlısı olsun.Senin yumurtalar takip edilmemiş miydi bu ay zaten? Çatlamadan sonra 14 gün geçmesi lazım adet olman için. Ay hadi bakalım adi, hayırlısı. Ağrı için de geçmiş olsun ama, ağrının sou hayra çıkar belkiAynurcum. Hadi öpüyorum seni.

hadi hayirlisi alfabe bosuna stres yaptin.... adet agrisi degil yumurta catladi diye biliyorum her zaman 15 günümde olurdu.

canım benim
ne kadar sevinçlisin valla bende çok sevindim :66:
Inşallah sonucu da çok çok çok güzel olur canım benim
ama no stresss :71:

Ay, inşallah güzelim ya. Hepimiz için en iyisi olsun.

yok canım ben pek umutlu değilim bu ay
sıkmamaya düşünmemeye çalışıyorum kendimi
çünkü geçen ay klomen kullanıp olamdığı için bu ay da hiç ilaç almadığımdan (glifor ve folbiol hariç ) benden umut yok
ama umarım sen sevindirirsin bizi :66: :66:

Belli olmaz ki o, bazıları ilacı bırakıp tamamen umutsuzluğa kapıldıkları ay hamile oldklarını öğreniyorlar. pes etmek yok, bizim kocalar karakola gitmez nasıl olsa.
Bu arada ben 1 aydır izin vermiyorum. Aşılma yapılacak diye. doktora da sormadım ama.Ayy, akar makar şimdi bi de. Boşa gitmesin spermler diyorum benimkine. Aşılama gününe kadar sabredelim.:1:

gecti canim ya 2 saat falan sürdü, üzüldüm mesajlari okumussunuzdur.

üzülme tatlım,ben çatlatma iğnesini vurulduktan sonra doktor tekrar çağırdı
ertesi gün hala çatlıyodum
seninkide devam ediyor olabilir

üzüldügüm nokta biz sali gününden beri birlikte olmadik yumurta bugun catladiysa sperm yoktuki döllensin. sence dogru degilmi düsündüklerim.

üzüldügüm nokta biz sali gününden beri birlikte olmadik yumurta bugun catladiysa sperm yoktuki döllensin. sence dogru degilmi düsündüklerim.

hosbulduk canim mesajlari okudum alfabeye cok sevindim bak ilkiz olucak suraya yaziyorum

Hoşgeldin, ay inanmıyorum sana ya, inşalh kız. Bi taşla iki kuş, fena olmaz aslında.Ama ikizlerde de biri az besleniyormuş, öteki çok falan. Bir daha zeki oluyormuş.....vs şeyler duydum.

Belli olmaz ki o, bazıları ilacı bırakıp tamamen umutsuzluğa kapıldıkları ay hamile oldklarını öğreniyorlar. pes etmek yok, bizim kocalar karakola gitmez nasıl olsa.
Bu arada ben 1 aydır izin vermiyorum. Aşılma yapılacak diye. doktora da sormadım ama.Ayy, akar makar şimdi bi de. Boşa gitmesin spermler diyorum benimkine. Aşılama gününe kadar sabredelim.:1:

cok güzelde bazi erkekler 2 hafta falan birlikte olmayinca gece rüyasinda oluyor ve bosaliyor biliyorsun dime????

hadi hayirlisi alfabe bosuna stres yaptin.... adet agrisi degil yumurta catladi diye biliyorum her zaman 15 günümde olurdu.

ÜŞüttüysen biraz, ondan da olur bak ağrı. Ben çatlama falan hissetmedim şimdiye kaar hiç. O da mı ağrı yapıyormuş? Kadın olmak ne kadar zor ya.

Hoşgeldin, ay inanmıyorum sana ya, inşalh kız. Bi taşla iki kuş, fena olmaz aslında.Ama ikizlerde de biri az besleniyormuş, öteki çok falan. Bir daha zeki oluyormuş.....vs şeyler duydum.

yok ya basa gelince üstesinden geliyorsun!!! ablamin ikizleri var 7 yasinda cok zeki ikiside hemde 7 aylik dogdular.

Back