OK canım, öptüm. Bye!!
öpt hoscakal,,,,,,,,,,,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OK canım, öptüm. Bye!!
ya canım benim benim kötü özelliklerimden biri bu işte,
çok karamsarım sanırım yıldızım düşük.
Konu ne olursa olsun bişeyler ufaktanda olsa kötü gitse hemen karamsarlaşıyorum
birde dün bir arkadaş kahve falı baktı dileğim bebekti,çok zor dileğin dedi ben hemen böyle çöktüm işte
şimdi diyeceksin kahve falı işte evet aslında öyle...
Doktora gittiğimde klomene devam edelim birkç ay diye teklif sunmaya karar verdim akşam kendi kendime..
Teşekkür ederim sanada kadere de...
Moral veren şeyler yazmışsınız
hiç eksik olmayın emiii![]()
Şimdi kuşumcum bakan tanıdıklarınki genelde tutuyor...kadın seneler önce benim çıktığım bildi ben ortaokuldaydım olmazsa anası yüzünden olmucak çeneni tut demişti bana.hakkat çocukluk arkadaşım anasıda benim çocukluğumu biliyor olmadı yaaa kadının yüzünden bozdu aramızı sonra bu eşimi bildi benim neresinde ne var.kaç kardeş evleri nerde.kardeşlerinin hastalığına kadar...bu kişi zate allah inancı çok olan biri eskiden bakıyodu herkese şimdi bakmıyo içine doğanları söylüyor.geçen sene ben bu şirkette bu vukuaata karıştım..kadına namaz kılarken görünmüş yaşadıklarım anneme demiş kader çok sıkıntıda haberin olsun.şimdi bana dedi 2 ay sonra hamile kalcan bekliyoz iştehh.kızllaarr onu bunu bilmemde ben 9unda adet gb oldum yaaa damla cıklar lekeler...dün gene başladı bakcam bgn akşama doğru doktoru arıcam olmadı iğnemi alıp yarın gitcem eğer gel derse...
sanmiyorum yaaa.... normalinde kac aylardir bu dönemlerimde siddetli agrim olurdu 2 saat sonra gecerdi, bende haaa yumurta catladi döllendi diyordum. belkide ignelerden olabilir, cünkü hamile olan insanin bile kasik agrilari oluyor.
yok be güzelim niye size kiziyim siz benim dert ortaklarimsinizsabah kahvaltiyi hazirlarken laptopu mutvaga getirdim hatta görüselim diye ama bir türlü mesajlarinizi göremedim, ben bisey yazinca geliyor ekrana bütün mesajlar niye anlamadim ööööyyyle bilgisayarin basinda bekledim baktim olmuyor kapatayim dedim, sürekli acik tutamiyorum oglum oyun oynamak istiyor, esimde kiziyor cocugun yasi cok kücük, ne isi var bilgisayar basinda diyor. evi toparlayip hastanaye gittik arkadasla cok kücük ya, cok tatli kucagima alinca sizin icinde dua ettim. sonra arkadasla kafeye gittik muhabbet ettik cocugu okuldan aldim yemek yaptim, ona yedirdim simdi rahata erdim bilgisayari actim ama siz yoktunuz
![]()
Kızlar,
Rüyada vazo görmek
ruyada vazo görmek, kötu haber almak demektir.
Ben vazoyu kırık gördüm. Kötü haberin bacağını mı kırdım acaba?:76::76:
rüyada vazo görmek: hircin ve ahlaksiz bir kadina isarettir: diyor kitap, güzelim kitap diyor ben demiyorum haaaa... bide googleden baktim vazonun kirilmasi sen arkadasini, yada yakin bir dostunu üzmüssün. aman güzelim iyiye yor iyi ciksin ok.
yaaaaa sizi cok seviyorumAferin aferin ben yokken beni unutmuyorsunuz.
kızlar,
rüyada vazo görmek
noreee, kader, simdi benim zamanim cok ama siz yoksunuz . Bari sayfalari geziyim, benim hala agrim sizim yok yaa kist olusmasinda, sayfalari arastirirken bisey buldum tedaviyle yumurtlamaya baslayanlar, igne yada hapla bide catlatma ignesi vurunca, yumurta 36 saat sonra catliyormus ve 24 saat canli kaliyormus yumurta va bu islemler olurken agri oluyormus. Eger tuttuysa kanda 1 hafta sonra idrarda 14 gün sonra belli oluyormus, hattta catlatma ignesi test yaptigin zaman 2 cizgi gösterebiliyormus hamile olmadigin halde cünkü catlatma ignesi ostejen mi ne bisey salgiliyormus. Yaaa neler oluyormus, benim 1 senedir her zaman bu zamanlarda agrim olurdu hayirdir insallah hic bir sey olmadi. Süttenmi yoksa kizlar??? Kizlar ben ogluma hamileyken adet oldum 1 gün ama hic aklima gelmemisti hamile oldugum, 20 lik dislerimden ameliyat olmustum, hemde narkozla, allahın elinde hersey cani verende o, alanda o! Bu gece mübarek gece, yarinda öyle dua edersek olur insallah.
Yaa, ben gonal f kullanıyorum ya kızlar. Kasıklarımda ağrı oldu. Sonra süt kesiği gibi akıntı oldu bir gün. Şimdi de akıntım var ama,Yani şey gibi. smk gibi. aralarına ü koyun.
Doktorun yanındaki hemşireye sordum, normal çünkü yumurtaların büyüyor dedi. Ağrıyı çok takmayın bence. Olursa da olmazsa da. Ayyy, birimiz hamile kalalım bu ay ya, moral olsun hepimize.
Kızlar,
Rüyada vazo görmek
Tamam canım, teşekkür ederim. Ufff, bu saat oldu uyuyamadım daha. Uykusuzluktan yumurtalarım büyüyemeyecek. Ne biçim strestir bu böyle. Ne zaman yapılır bu aşılama. Bu gün adetimin 11. günü oldu artık. 4. günden beri Gonal f kullanıyorum. Ne zaman büyür ki şu yumurtalar. Çok sıkıldım artık. Gerildim iyice. Öğleden sonra randevum var gene. yArın unutmazsam soracağım. Ne zaman çatlar şunlar , ne zman olurum aşılamayı diye. Bu arada 11 tane sigara içtim gene bugün yaaaaa. Artırdım azaltayım derken. Sinir oldum kendime sonra da. Üff bazen çok olumlu oluyorum. Bazen de çok olumsuz. Yarın gideyim bakalım ne diyecek.Sigara içtiğimi söylemeyeceğim doktora. Geçende tam iğne elindeyken söyledim, ayyyyy, zank diye bir sapladı karnıma iğneyi.Ceza verir gibi. Ayy diye bağırttı valla beni.
Dua edin benim içn. Tamam mı?
Ben ykken yazın siz, ben sonra okuyorum nasılsa. Öptüm sizi. İyi bakın kendinize.
Günaydın kadercim nasılsın???
Regl olmadın inşşşaaallllaaaahhhhhhh????
Bu papatya nilüfer sanırım yazdığın mesaj sayısına gör güzelim. Kıdem gibi bir şey yani.Nasıl gidiyor, var mı sende bir hissiyat?
aman ağzını hayra aç kist falan...
Evet yumurta 24 saat canavarlar 48 saat canlı kalabiliyomuş
o yüzden çatlama öncesi canavarların içerde olması iyi oluomuş.muş muş muşşşşş
daaaaaaa ben bu ay yumoş büyütemedim sanırım,çatlamıyo da...
4 gündür ovulasyon testi yapıorum hep tek çizgi...
Neyse alıştım üzülmücem![]()
günaydınn biitaannemmm ....oldum canım yaaww oldumm..kendimi hazırlayamadan adet oldum 2hafta sonra olsaydım yaaww..para yok iğneyi alamadan nereye gitcem doktora vurulmaya..kaldı benim iş öbür aya...