• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İgne tedavisiyle hamile kalan var mı ?

Bu arada yurtdışında bilmem nerede türk bir adam karısından
polise sığınmış
nedeni;
karısı çok azgınmış,hergün istiyomuş
koptum yaaa :60: :60: :60:
 
ya kadercim yaa
beni ara ara baş dönmelerim oluyo yaklaşık 4-5 gündür
ama sürekli değil
galiba sağlığımı kaybediyorum :59:
 
canım organize sanayide benim işyerim..
revir uzak
inşallah tansiyondandır başka birşey olmasında :59:
 
Bu arada yurtdışında bilmem nerede türk bir adam karısından
polise sığınmış
nedeni;
karısı çok azgınmış,hergün istiyomuş
koptum yaaa :60: :60: :60:

slm kizlar bugun görüsemedik cünkü cok siddetli agrilarim oldu kalkamadim yataktan bugun 17. günüm biz en son 14 günümde birlikte olmustuk simdi bütün cabalar bosami gitti yani????? vay be ne azgin kadinlar varmis, polisemi siginmis rezillik diyorum türklerin bir o sebepten polise gitmedigi kalmisti:66::66::66::66: cünkü burda türkler olarak örnek gösteremiyoruz kendimizi, gecende buraya yakin bir yerde ailede büyük kavga cikmis poilsler, ambulanslar ayilanlar, bayilanlar bence utanc verici bir sey, üstelik gazeteye bile cikmislardi.
 
ya kadercim yaa
beni ara ara baş dönmelerim oluyo yaklaşık 4-5 gündür
ama sürekli değil
galiba sağlığımı kaybediyorum :59:

gecmis olsun canim bence kaderinde dedigi gibi tansiyonunu ölctür, cokmu zayif bünyen son zamanlarda cok kosturdunsa vucudun kaldiramiyordur cok su icmen lazim, bu arada vitamin takviyesi yapiyorsunuz dime kizlar??? vucudumuzu hamile kalmadan vitaminlememiz lazim cünkü hamile kalinca bebegin ilk olusmasinda, sinirlerinden ve omirilik olusmasinda JOD ihtiyaci var o yüzden cocuk isteyince basliyorsun hamileligin 3. ayina kadar, sonrada baska vitamin veriyor doktor. benim kullandigimi tanirsiniz FOLION diye bir hap.
 
canım organize sanayide benim işyerim..
revir uzak
inşallah tansiyondandır başka birşey olmasında :59:

bol bol portakal ye, beslenmene dikkat. tansiyonuna en kisa zamanda baktir ok. ben simdi üzülsemmi bilmiyorum yavv, 2 hafta sonra kesin ise basliyorum baska kurtulus yok, ah hamile kalabilsem . yumurtada gec catladi halbuki doktor igneden 36 sonra demisti!!!
 
Tamam canım, teşekkür ederim. Ufff, bu saat oldu uyuyamadım daha. Uykusuzluktan yumurtalarım büyüyemeyecek. Ne biçim strestir bu böyle. Ne zaman yapılır bu aşılama. Bu gün adetimin 11. günü oldu artık. 4. günden beri Gonal f kullanıyorum. Ne zaman büyür ki şu yumurtalar. Çok sıkıldım artık. Gerildim iyice. Öğleden sonra randevum var gene. yArın unutmazsam soracağım. Ne zaman çatlar şunlar , ne zman olurum aşılamayı diye. Bu arada 11 tane sigara içtim gene bugün yaaaaa. Artırdım azaltayım derken. Sinir oldum kendime sonra da. Üff bazen çok olumlu oluyorum. Bazen de çok olumsuz. Yarın gideyim bakalım ne diyecek.Sigara içtiğimi söylemeyeceğim doktora. Geçende tam iğne elindeyken söyledim, ayyyyy, zank diye bir sapladı karnıma iğneyi.Ceza verir gibi. Ayy diye bağırttı valla beni.:59:
Dua edin benim içn. Tamam mı?:34:

Ben ykken yazın siz, ben sonra okuyorum nasılsa. Öptüm sizi. İyi bakın kendinize.

Tövbe, tövbe kiz sen bu saatte niye uyumadin hala, ben gec yatmistim kimse yoktur diye acmadim bilgisayari, hadi hayirlisi bakalim haberlerini bekliyoruz, banada asilama yapsaydi doktor simdi üzgün olmazdim umutlanirdim, icim daraliyor yavvv kalkayimda ikindi olmadan öglen namazini kilayim Allahtan baska kim yardim edebilir bize!!!!
 
slm kizlar bugun görüsemedik cünkü cok siddetli agrilarim oldu kalkamadim yataktan bugun 17. Günüm biz en son 14 günümde birlikte olmustuk simdi bütün cabalar bosami gitti yani????? Vay be ne azgin kadinlar varmis, polisemi siginmis rezillik diyorum türklerin bir o sebepten polise gitmedigi kalmisti:66::66::66::66: Cünkü burda türkler olarak örnek gösteremiyoruz kendimizi, gecende buraya yakin bir yerde ailede büyük kavga cikmis poilsler, ambulanslar ayilanlar, bayilanlar bence utanc verici bir sey, üstelik gazeteye bile cikmislardi.

ağrın mı oldu???
Hayırdır inş
yat dinlen
gezme öyle :47:
 
slm kizlar bugun görüsemedik cünkü cok siddetli agrilarim oldu kalkamadim yataktan bugun 17. günüm biz en son 14 günümde birlikte olmustuk simdi bütün cabalar bosami gitti yani????? vay be ne azgin kadinlar varmis, polisemi siginmis rezillik diyorum türklerin bir o sebepten polise gitmedigi kalmisti:66::66::66::66: cünkü burda türkler olarak örnek gösteremiyoruz kendimizi, gecende buraya yakin bir yerde ailede büyük kavga cikmis poilsler, ambulanslar ayilanlar, bayilanlar bence utanc verici bir sey, üstelik gazeteye bile cikmislardi.

bEn ondan sonra bigün arayla yapılcak diye duymuştum.keşke doktora sorsaydın bi zararı olurmu böyle yapzam diyee.nede olsa insan metobolizması dimi canım belkide 1 gün sonra yumurtladın?inşallah tutmuştur yaaww...
 
Kızlarrrrrrrrrrrr, Nore merhaba,,,,
Ben geldim. Daha da güzeli hoş geldim. Doktorda geldim. Benimkiler 13-14 mm olmuşlar. Ve 3 tanaeymiş. Üçü de solda. Sağda yokmuş br şey. Bu ilerde sorun oluşturur mu diye sordum. Oluşturmazmış, bu ay sol taraf faaliyettedir dedi. Gelecek ay belki öbür taraf olur. Belli olmazmış o. Sorun olmazmış. Ay iki tane sanıyordum. 3 tane olmuşlar.
Yarın gene gel dedi. Yarın gene gideceğim. Üfff, sigara içiyorum büyümezlerse diye çok stres yapmıştım. Her sabah kahvaltı öncesi port suyu, greyfurt, kahvaltıda da pekmez yiyordum. Ayyy, sevindim. Doktor stres yapma, gayet normal ilerliyor herşey dedi. Çok sevindim.13-14 mm olmuşlar. 17-18 olmaları gerekiyormuş en az. Bu gün gonal f yi sonkez yaptı. Yarın menogona başlayacak heralde.Megonom muydu. İşte anlamışsınızdır, hangisiyse.
Neyse hadi akşam benden sonra yazdığınız mesajları okuyayım şimdi.
 
anlamıyorum been bu doktorları yaaww bana 2. veya3. günü gel dedi gonal f vurulmak için.sen 4.günü başlamışın.sabah akşammı vuruluyon.kendinmi yapıyorsun?çok soru sordum..senin yaşadığın olayı geçen ay duphaston ve gonaphane kullanırken ayın 9unda yaşadım ufff.demekki sevinelim kız en azından vücut olumlu bi tepki verdi..iğnelerimiz boşa gitmez inşallah...

Bana da 2. 3. gün demişti. Ben karar verememiştim başalasam mı. Sonra bir arkadaşım gitme konusunda ikna edince, tel açtım. Yarın gel muayene edelim dedi. Ertesi gün gittiğimde 4. günü idi. Muayenede seninkiler daha büyümeiş. Tedaviye başlayabiliriz dedi ve o gün başladık. Doktoum hakkaten iyi bir insan ama. İlk başlarda çok panik oluyordum ama şimdi daha iyi hissediyorum kendimi.Valla alıştım artık doktoruma. Başka doktora gitmem heralde artık.

Boşa gitmez inşallah iğnelerimiz de bende durum biraz da eşime bağlı. Onda da sorun olmazsa boşa gitmez inşallah.Bakalım artık, hayırlısı olsun.
 
kızlarrrrrrrrrrrr, nore merhaba,,,,
ben geldim. Daha da güzeli hoş geldim. Doktorda geldim. Benimkiler 13-14 mm olmuşlar. Ve 3 tanaeymiş. üçü de solda. Sağda yokmuş br şey. Bu ilerde sorun oluşturur mu diye sordum. Oluşturmazmış, bu ay sol taraf faaliyettedir dedi. Gelecek ay belki öbür taraf olur. Belli olmazmış o. Sorun olmazmış. Ay iki tane sanıyordum. 3 tane olmuşlar.
Yarın gene gel dedi. Yarın gene gideceğim. üfff, sigara içiyorum büyümezlerse diye çok stres yapmıştım. Her sabah kahvaltı öncesi port suyu, greyfurt, kahvaltıda da pekmez yiyordum. Ayyy, sevindim. Doktor stres yapma, gayet normal ilerliyor herşey dedi. çok sevindim.13-14 mm olmuşlar. 17-18 olmaları gerekiyormuş en az. Bu gün gonal f yi sonkez yaptı. Yarın menogona başlayacak heralde.megonom muydu. Işte anlamışsınızdır, hangisiyse.
Neyse hadi akşam benden sonra yazdığınız mesajları okuyayım şimdi.

canım benim
ne kadar sevinçlisin valla bende çok sevindim :66:
Inşallah sonucu da çok çok çok güzel olur canım benim
ama no stresss :71:
 
yumurtalarla ilgili heralde işte. öptüm seni.:1:

yok canım ben pek umutlu değilim bu ay
sıkmamaya düşünmemeye çalışıyorum kendimi
çünkü geçen ay klomen kullanıp olamdığı için bu ay da hiç ilaç almadığımdan (glifor ve folbiol hariç ) benden umut yok
ama umarım sen sevindirirsin bizi :66: :66:
 
Bu arada yurtdışında bilmem nerede türk bir adam karısından
polise sığınmış
nedeni;
karısı çok azgınmış,hergün istiyomuş
koptum yaaa :60: :60: :60:

Gerçekten mi olmuş bu, yoksa fıkra gibi bişey mi. Ayyy, düşünsenize ya kocanızın böyle yaptığını.
Benim eşimin mahallde biraz safça bir adam var. Karısıdan boşanmış. Demişler ki, Hasan ne oldu neden ayrıldınız?
Cevaplamış: Fiiire(HALA; DURMADAN; SÜREKLİ) istiyor. Olur durur mu bu? Ondan ayrıldık demiş.

Alem ya, çok güldüm duyunca.:52: Ben karısını tanımıyorum ama, ay düşünsenize, hatunun adı çıkar artık azgına.
 
Back