Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada yurtdışında bilmem nerede türk bir adam karısından
polise sığınmış
nedeni;
karısı çok azgınmış,hergün istiyomuş
koptum yaaa![]()
![]()
![]()
maşallah maşallah millete bak yaww...![]()
adam da bi deli
Herkes böyle eş ister
buda kaçıo![]()
ya kadercim yaa
beni ara ara baş dönmelerim oluyo yaklaşık 4-5 gündür
ama sürekli değil
galiba sağlığımı kaybediyorum![]()
polise sığınmış
nedeni;
koptum yaaa![]()
![]()
![]()
ya kadercim yaa
beni ara ara baş dönmelerim oluyo yaklaşık 4-5 gündür
ama sürekli değil
galiba sağlığımı kaybediyorum![]()
canım organize sanayide benim işyerim..
revir uzak
inşallah tansiyondandır başka birşey olmasında![]()
Tamam canım, teşekkür ederim. Ufff, bu saat oldu uyuyamadım daha. Uykusuzluktan yumurtalarım büyüyemeyecek. Ne biçim strestir bu böyle. Ne zaman yapılır bu aşılama. Bu gün adetimin 11. günü oldu artık. 4. günden beri Gonal f kullanıyorum. Ne zaman büyür ki şu yumurtalar. Çok sıkıldım artık. Gerildim iyice. Öğleden sonra randevum var gene. yArın unutmazsam soracağım. Ne zaman çatlar şunlar , ne zman olurum aşılamayı diye. Bu arada 11 tane sigara içtim gene bugün yaaaaa. Artırdım azaltayım derken. Sinir oldum kendime sonra da. Üff bazen çok olumlu oluyorum. Bazen de çok olumsuz. Yarın gideyim bakalım ne diyecek.Sigara içtiğimi söylemeyeceğim doktora. Geçende tam iğne elindeyken söyledim, ayyyyy, zank diye bir sapladı karnıma iğneyi.Ceza verir gibi. Ayy diye bağırttı valla beni.
Dua edin benim içn. Tamam mı?
Ben ykken yazın siz, ben sonra okuyorum nasılsa. Öptüm sizi. İyi bakın kendinize.
slm kizlar bugun görüsemedik cünkü cok siddetli agrilarim oldu kalkamadim yataktan bugun 17. Günüm biz en son 14 günümde birlikte olmustuk simdi bütün cabalar bosami gitti yani????? Vay be ne azgin kadinlar varmis, polisemi siginmis rezillik diyorum türklerin bir o sebepten polise gitmedigi kalmistiCünkü burda türkler olarak örnek gösteremiyoruz kendimizi, gecende buraya yakin bir yerde ailede büyük kavga cikmis poilsler, ambulanslar ayilanlar, bayilanlar bence utanc verici bir sey, üstelik gazeteye bile cikmislardi.
slm kizlar bugun görüsemedik cünkü cok siddetli agrilarim oldu kalkamadim yataktan bugun 17. günüm biz en son 14 günümde birlikte olmustuk simdi bütün cabalar bosami gitti yani????? vay be ne azgin kadinlar varmis, polisemi siginmis rezillik diyorum türklerin bir o sebepten polise gitmedigi kalmisticünkü burda türkler olarak örnek gösteremiyoruz kendimizi, gecende buraya yakin bir yerde ailede büyük kavga cikmis poilsler, ambulanslar ayilanlar, bayilanlar bence utanc verici bir sey, üstelik gazeteye bile cikmislardi.
anlamıyorum been bu doktorları yaaww bana 2. veya3. günü gel dedi gonal f vurulmak için.sen 4.günü başlamışın.sabah akşammı vuruluyon.kendinmi yapıyorsun?çok soru sordum..senin yaşadığın olayı geçen ay duphaston ve gonaphane kullanırken ayın 9unda yaşadım ufff.demekki sevinelim kız en azından vücut olumlu bi tepki verdi..iğnelerimiz boşa gitmez inşallah...
kızlarrrrrrrrrrrr, nore merhaba,,,,
ben geldim. Daha da güzeli hoş geldim. Doktorda geldim. Benimkiler 13-14 mm olmuşlar. Ve 3 tanaeymiş. üçü de solda. Sağda yokmuş br şey. Bu ilerde sorun oluşturur mu diye sordum. Oluşturmazmış, bu ay sol taraf faaliyettedir dedi. Gelecek ay belki öbür taraf olur. Belli olmazmış o. Sorun olmazmış. Ay iki tane sanıyordum. 3 tane olmuşlar.
Yarın gene gel dedi. Yarın gene gideceğim. üfff, sigara içiyorum büyümezlerse diye çok stres yapmıştım. Her sabah kahvaltı öncesi port suyu, greyfurt, kahvaltıda da pekmez yiyordum. Ayyy, sevindim. Doktor stres yapma, gayet normal ilerliyor herşey dedi. çok sevindim.13-14 mm olmuşlar. 17-18 olmaları gerekiyormuş en az. Bu gün gonal f yi sonkez yaptı. Yarın menogona başlayacak heralde.megonom muydu. Işte anlamışsınızdır, hangisiyse.
Neyse hadi akşam benden sonra yazdığınız mesajları okuyayım şimdi.
Alfabe
kız benim de 2-3 gün önce smksü bir sıvı geldi...(Ü LERİ SEN KOY :))) )
Hayırdır inşallah![]()
yumurtalarla ilgili heralde işte. öptüm seni.![]()
polise sığınmış
nedeni;
koptum yaaa![]()
![]()
![]()
yavrum adamınki deforme olmuş demekki adamda bıkmışş napsınn puhaahhaa