• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğne ile yapılan hamilelik testi

valla ben bekarım ama evli olursam canımın erik ve turşu çektiği gün hamileyimdir öyle testle neyi uğraşamam :9::9::9::9::9::9::9::9:

kızlar benim bat 19 mayıs. ben bu gece denemeye karar verdim ve yaptım. bakalım sabah saat 10da sonucu yazarım. çok merak ettim. eğer kararır ve küflenirse umutlanıcam. :34:

ben yapıyım,doğruluk sonucunu yarın yazarım artıkın kızlar..:34:

cidden cok ilginç birşeymiş yaa.. hamişlerden biri bi denesede bizde öğrensek :)))

ben yapıyım,doğruluk sonucunu yarın yazarım artıkın kızlar..:34:

ayy cnmm benmm kontrole gtmişsinn nasıl geçtii iyimi bbeişn...
ben testi yaptım bende karrma olmmış sadece 3 yerinde haifi bi paslanma olmuşş...sennki nasıl karardı cnmm...bildin siyahmıı ay tipini çok merk ettm hee :D

selam kızlarr... unutmuşum ben kontrol heyecanından geribildirim yapmayı.

dun gece heralde 2-3 gibi yaptım bardak iğne olayını.. iğnede kararma var. bariz pas değil de kahvemsi lekeler olmuş.. şaşırdım valla :53:

enteresan ve kolay bi test tabi doğruluğu tartışılır..

ben eşime denetıcem bakalım onda nasıl sonuc cıkcak ona göre kendım yapcam 1hafta oldu aşılama olalı.daha erken benım ıcın gercıde .eşimde bı sey cıkmazsa haftaya bende yapcam.iğne testini

bende denedim kızlar. benimde hafif kararır gibi pas dolmuş her yeri. ama suyun aldına tutunca silince pasları gitti ve iğne ortaya çıktı. ama bariz paslıydı. gıcır gıcır yani ama çabuk çıktı paslar. şimdi ben hamişmi oluyorum. pek umudum yok ama çünkü ateşimde düşüş var. yok herhalde.

Şimdi arkadaşlar adetinin üzeirnden 12 gün geçen
ve idrar testi negatif çıkan bi arkadaşımız yapmış ve paslanma
kararma olmamış bide hamile arkadaşımız yapmış kararma paslanma
olmuş o zaman doğruluk payı var diyebilirmiyiz
:26:

Back