Allahın izniyle olmayacaksın inşallah canım
ilk hamiş sen olacaksın sonra ben sonra diğer
tüm arkadaşlarımız inşallahhh
inşallah cnm rabbm istyn herkese nasip etsin .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam haziran topiktaşları. hep birlikte toplaşmışız buraya. hadi hayırlısı![]()
ovulasyon testi yumurtlama olmadan çift çizgi göstermez peki gebelik olsa gösterirmi :))
ovulasyn vardı evde çift çizgi ama snrm bi önemi yok bunun(
ovulasyon testi yumurtlama olmadan çift çizgi göstermez peki gebelik olsa gösterirmi :))
ovulasyn vardı evde çift çizgi ama snrm bi önemi yok bunun(
ovulasyon testiyle hamileilik cikarmi hiç bilmiyorum tatlim kerci hamilelik testinde de benim gecen ay saatler sonra 2. cizgi cikti cok umutlanmistim ondan onceki ayda gecikmistim test yaptim birsey cikmamisti ve "ALLAHim bari 2. cizgi ciksaydida yine hamile olmasaydim sana yalvariyorum 1 kere olsun goreyim 10larca test yaptim kac yildir hep tek cizgi demistim" bu ay gordum silikte olsa ama gorupte hamile olamamak daha kotuymus![]()
adet günümden 2 gün önce yaptığım ovulasyon testinde çift çizgi çıktı , adetten 4 gün önce yaptığım gebelik testlerindede silik çıkmaya başlamıştı zaten
ovulasyonda koyu çift çizgi çıkarsa hamilelik genelde oluyor
ağzın bal yesin :)) hayrlısı olsn ama normalde ovulsynda çift çizgiyi bi kere gördm yumurtlama zamannda şimdi adettn bir gün önce görnce şaşırdm :))
karnım ağrıyo ama adet olacakmşm gibi( ama bu ağrı adetken olur
( blmyrm hayrlısı
(
valla bende 2 gün öncesi koyu çift çizgi gördüm hadi bakalım hayırlısı inşallah vardır sendede bi gebelik testi yapsana
canım bir hafta kala başladı regl sancısı gibi ondan anladım zaten, 4 gün varken gebelik testi yaptım çok silik çıktı tekrarladım koyulaşmaya başladı , o esnada işte ovulasyon çok koyu çift çizgiydi , daha bizde çok yeniyiz 3+6
reglim cuma günüydü, perşembe beta 154 tü bugün tekrar yaptırdım 600 lerde çıkması lazım hayırlısı bakalım alıcam sonucu 1 de
4 hafta 2 gün eğer hamişsem :) blmyrm umutlnmk istmyrm yarın dr. gidcm adet olmazsm dua edin kızlar adet olmam inşaallah.
sennde cnm rabbim sağ salim kucğna almayı nasip etsin...
ağzın bal yesin :)) hayrlısı olsn ama normalde ovulsynda çift çizgiyi bi kere gördm yumurtlama zamannda şimdi adettn bir gün önce görnce şaşırdm :))
canımmmovulasyon testi haricinde hiç mi 2.
çizgi çıkmıyo ben anlamadım bende dün yaptım bi tane
öylesine söylemiştim bariz 2. çizgi vardı :26: ovulasyon testinde
adete 6 gün var acaba geçmi yumurtladım yoksa hamilelik mi
anlamadım yaaa:18:
cnm ovulasynda herkes ayda bikere zor görüyo çift çizgiyi ben dahil :))) gebelk testi yapmadm ama arkdş hamişmiş ovulasyndada çıkıyo diyo :))yani bi ihtml varmş :)) ama bi arkdşda ovulasynda çift çizgi ama gebelk testnde yokmş :))
ben gebelk testi yapmadm bu defa yarn adet olmzsm dra gdcm zatn kanda baktrrm :)
Allah Allahhhh :26: inşallah doğrudur bu teori canım
bizde hamişsizdir
4 hafta 2 gün eğer hamişsem :) blmyrm umutlnmk istmyrm yarın dr. gidcm adet olmazsm dua edin kızlar adet olmam inşaallah.
sennde cnm rabbim sağ salim kucğna almayı nasip etsin...