Öyle tabi ama çok zor bir psikoloji durumunda kalınıyor çevre tarafından hep önyargı ile yaklaşılıyor bunun temizlenmiş olması bile yetmiyor galibaİspat edildikten sonra veya siz kendinizi bilmiyor musunuz millet ne derse desin yani zaten herkes herseyi söylüyor doğruda olsa yanlış da olsa
Evet haklısınız kim neye inanırsa onu tutuyor yaşamanın ne anlamı kalır ki böyle bir durumda bilmiyorumyine aynı bakıyorlar ya bence. insanlar her zaman kötü olana daha cabuk inanıyor ve daha cok akılda tutuyor.
başkalarının ne düsündüğü sizi ilgilendirmesin. sizi ilgilendiren insanlar zaten size inanan insanlardır. gerisi konussun dursun boşverEvet haklısınız kim neye inanırsa onu tutuyor yaşamanın ne anlamı kalır ki böyle bir durumda bilmiyorum
Bi erkekle sadece mesajlaşarak flörtleştim benim niyetim ciddiydi ama karşı taraf benimle sadece takılmak istemiş bunu söylemiş çevresine. Ben zaten depresyon tedavisi alıyordum. Okulumu da devam edemedim bu olayla ilgili değil ama. Bu da yayılmış tabi çevre tarafından sanki öyle takılmalık bir kızmışım gibi görünüyorum sanırım. Ama asla öyle bi yapım yok. Ailem akrabalarım benim birlikte büyüdüğüm tüm insanlar bilir bunuAtılan iftira nedir? Ve kim attı size iftira?
Kendinden eminse yeni dedikodu çıkınca unutulur. Altın çamura dusse de değeri eksilmez.Bir kıza yapılan çirkin bir iftira şerefi namusu üzerine Uzun süre sonra İspat edilirse şayet tamamen masum olduğu. Bu tür dedikodular tamamen temizlenir mi kızın hayatı nasıl etkilenir çevresi nasıl görür onu?
İnan bana kimse böyle düşünmemiştir. Sen de düşünmeBi erkekle sadece mesajlaşarak flörtleştim benim niyetim ciddiydi ama karşı taraf benimle sadece takılmak istemiş bunu söylemiş çevresine. Ben zaten depresyon tedavisi alıyordum. Okulumu da devam edemedim bu olayla ilgili değil ama. Bu da yayılmış tabi çevre tarafından sanki öyle takılmalık bir kızmışım gibi görünüyorum sanırım. Ama asla öyle bi yapım yok. Ailem akrabalarım benim birlikte büyüdüğüm tüm insanlar bilir bunu
İnan bana kimse böyle düşünmemiştir. Sen de düşünme
bence hiçbir şey olmamış gibi devam edin, yolunuza bakın. hiçbir şey ispatlamak zorunda değilsiniz, ki insanlar bu konuyu unutacaktır veya takmayacaktır diye düşünüyorum ben. siz kendinizi biliyorsunuz, elalemi hiç takmayın bile. yaşamanın ne anlamı kalır falan diye de düşünmeyin, korkunçbem
Ben kendi halinde bir insandım zaten çok ağır bir depresyonda yanlış bir kişiye güvendim böyle bir şeyle suçlanmak bana çok ağır geliyor. Bu damgalanmadan kurtulmam için ne yapabilirim bilmiyorum
Kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilsiniz. Sizw kötü davranan insanlar için kendinizi yormayın, hak etmiyorlar.İnananlar olmuş işte bi tuhaf davranıyorlar soğuk davranıyorlar insanlar. Sizce bunu ıspatlamalı mıyım yoksa hiçbir şey olmamış gibi mi devam etmeliyim.
Mesajla yürütülen flört olmaz ki.Bi erkekle sadece mesajlaşarak flörtleştim benim niyetim ciddiydi ama karşı taraf benimle sadece takılmak istemiş bunu söylemiş çevresine. Ben zaten depresyon tedavisi alıyordum. Okulumu da devam edemedim bu olayla ilgili değil ama. Bu da yayılmış tabi çevre tarafından sanki öyle takılmalık bir kızmışım gibi görünüyorum sanırım. Ama asla öyle bi yapım yok. Ailem akrabalarım benim birlikte büyüdüğüm tüm insanlar bilir bunu
Aslında ben çok çekingen biriyim. Flörtleşirken antidepresan kullanıyordum yani rahat konuşuyordum biraz acaba bu mu yanlış anlaşıldı bilmiyorum ama depresyonda olduğumu anlatmıştım zaten benim de hatam var böyle bir şeye kalkışmamalıydım bu haldeykenMesajla yürütülen flört olmaz ki.
Ciddi ya da takılmalı bir ilişki olmaz zaten.
Geçmişler olsun inşallah da ben anlatamadım galiba.Aslında ben çok çekingen biriyim. Flörtleşirken antidepresan kullanıyordum yani rahat konuşuyordum biraz acaba bu mu yanlış anlaşıldı bilmiyorum ama depresyonda olduğumu anlatmıştım zaten benim de hatam var böyle bir şeye kalkışmamalıydım bu haldeyken
Flörtleşmek nasıl olur ki illa yüz yüze mi olmalıGeçmişler olsun inşallah da ben anlatamadım galiba.
Mesajlaşma ile flört olmaz