Sağolun bu aradaFlörtleşmek nasıl olur ki illa yüz yüze mi olmalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolun bu aradaFlörtleşmek nasıl olur ki illa yüz yüze mi olmalı
Yaş kaç kı boyle hemen yıkılıyorsunuzEvet haklısınız kim neye inanırsa onu tutuyor yaşamanın ne anlamı kalır ki böyle bir durumda bilmiyorum
Eee tabii ki…Flörtleşmek nasıl olur ki illa yüz yüze mi olmalı
Canınız isterse flortlesirsiniz, canınız isterse ciddi ilişki yaşarsınız, canınız isterse takilirsiniz. Bu biraz karşı tarafın tutumuna da bağlıdır. Bunları yaşamanız sizi kirli falan yapmaz. Ama dedikodu, hırsızlık, iftira, güveni suistimal, insanların gururlariyla oynamak, iyi niyeti kullanmak...bunlar insanı kirli yapar. Yani kirli bir durumunuz yok ki temizlensin, dedikodu yapanlar kirli insanlar, onların kendini temizlemesi lazım. Kendi değerinizi bilin, başkalarının da sizi olumsuz etkilemesine izin vermeyin. Kocaman sarıldım size, başka insanları bu kadar önemsemeyin.Bi erkekle sadece mesajlaşarak flörtleştim benim niyetim ciddiydi ama karşı taraf benimle sadece takılmak istemiş bunu söylemiş çevresine. Ben zaten depresyon tedavisi alıyordum. Okulumu da devam edemedim bu olayla ilgili değil ama. Bu da yayılmış tabi çevre tarafından sanki öyle takılmalık bir kızmışım gibi görünüyorum sanırım. Ama asla öyle bi yapım yok. Ailem akrabalarım benim birlikte büyüdüğüm tüm insanlar bilir bunu
Bana flörtüz sadece diyordu bilmiyorum ben bunu ve ona fotoğrafımı attım sadece yüzümü ama bu kadar sonra konuşmayı kestik. Gerçekten bu kadar rahat insanlara güvenmem ama antidepresanla biraz daha umursamaz olmuştumEee tabii ki…
Bunu bilmiyor musunuz gerçekten?
Bana flörtüz sadece diyordu bilmiyorum ben bunu ve ona fotoğrafımı attım sadece yüzümü ama bu kadar sonra konuşmayı kestik. Gerçekten bu kadar rahat insanlara güvenmem ama antidepresanla biraz daha umursamaz olmuşEee tabii ki…
Bunu bilmiyor musunuz gerçekten?
23 yaşındayım ama uzun süredir depresyondayım insanlarla ilişki kurmaktan çok kaçınıyordum ilk defa bir erkekle konuştum bu anlamda ama beceremedim okulumu da devam edemedim. Bana yakıştırılan bu damgayı da haketmedim ben her zaman ileriyi düşğnerek yaşadım. En kötü anımda bile bu dan vazgeçmedim. Ama böyle bir şey nasıl başıma geldi rüya görmüş gibiyim gerçekten. Benim ailem muhafazakar beni de öyle yetiştirdiler . Böyle olmaktan da hiç şikayetçi değilimYaş kaç kı boyle hemen yıkılıyorsunuz
22 altı mı
Anladım.Bana flörtüz sadece diyordu bilmiyorum ben bunu ve ona fotoğrafımı attım sadece yüzümü ama bu kadar sonra konuşmayı kestik. Gerçekten bu kadar rahat insanlara güvenmem ama antidepresanla biraz daha umursamaz olmuştum
Canınız isterse flortlesirsiniz, canınız isterse ciddi ilişki yaşarsınız, canınız isterse takilirsiniz. Bu biraz karşı tarafın tutumuna da bağlıdır. Bunları yaşamanız sizi kirli falan yapmaz. Ama dedikodu, hırsızlık, iftira, güveni suistimal, insanların gururlariyla oynamak, iyi niyeti kullanmak...bunlar insanı kirli yapar. Yani kirli bir durumunuz yok ki temizlensin, dedikodu yapanlar kirli insanlar, onların kendini temizlemesi lazım. Kendi değerinizi bilin, başkalarının da sizi olumsuz etkilemesine izin vermeyin. Kocaman sarıldım size, başka insanları bu kadar önemsemeyin.
Teşekkür ederim desteğiniz için. Yorumlarınız içinYaş kaç kı boyle hemen yıkılıyorsunuz
22 altı mı