İftiraya uğramak

Canınız isterse flortlesirsiniz, canınız isterse ciddi ilişki yaşarsınız, canınız isterse takilirsiniz. Bu biraz karşı tarafın tutumuna da bağlıdır. Bunları yaşamanız sizi kirli falan yapmaz. Ama dedikodu, hırsızlık, iftira, güveni suistimal, insanların gururlariyla oynamak, iyi niyeti kullanmak...bunlar insanı kirli yapar. Yani kirli bir durumunuz yok ki temizlensin, dedikodu yapanlar kirli insanlar, onların kendini temizlemesi lazım. Kendi değerinizi bilin, başkalarının da sizi olumsuz etkilemesine izin vermeyin. Kocaman sarıldım size, başka insanları bu kadar önemsemeyin.

Eee tabii ki…

Bunu bilmiyor musunuz gerçekten?
Bana flörtüz sadece diyordu bilmiyorum ben bunu ve ona fotoğrafımı attım sadece yüzümü ama bu kadar sonra konuşmayı kestik. Gerçekten bu kadar rahat insanlara güvenmem ama antidepresanla biraz daha umursamaz olmuştum

Eee tabii ki…

Bunu bilmiyor musunuz gerçekten?
Bana flörtüz sadece diyordu bilmiyorum ben bunu ve ona fotoğrafımı attım sadece yüzümü ama bu kadar sonra konuşmayı kestik. Gerçekten bu kadar rahat insanlara güvenmem ama antidepresanla biraz daha umursamaz olmuş
Yaş kaç kı boyle hemen yıkılıyorsunuz
22 altı mı
23 yaşındayım ama uzun süredir depresyondayım insanlarla ilişki kurmaktan çok kaçınıyordum ilk defa bir erkekle konuştum bu anlamda ama beceremedim okulumu da devam edemedim. Bana yakıştırılan bu damgayı da haketmedim ben her zaman ileriyi düşğnerek yaşadım. En kötü anımda bile bu dan vazgeçmedim. Ama böyle bir şey nasıl başıma geldi rüya görmüş gibiyim gerçekten. Benim ailem muhafazakar beni de öyle yetiştirdiler . Böyle olmaktan da hiç şikayetçi değilim

Anladım.
Kendinizi geliştirin,tedaviye devam edin,bol bol okuyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…