• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İftira ve eski arkadaş

Hayır asla öyle bir niyetim yoktu. Hem durumdan haberdar olması( eğer gerçekten o kişi ayşeye farklı niyetle yazarsa bilsin nasıl biri olduğunu diye), hemde o kişiyi terslersem ucu fatmaya kötü şekilde dokunup ona farklı lanse etmesin diye. Amacım bak banada yazıldı demek olsa herhalde ilk anda hemen anlatmaz daha farklı şeyler yapılabilirdi. Bu kadar ucuz oyunlara gerek yok
öyle diyosan öyledir
de keşke en baştan deseydin ayşe ye
öyle biri olduğunu da biliyormuşsun

bence hiç muhattap olmayın ayşe ve arkadaşlarıyla, sonuçta ayşenin laflarıyla size cephe alabiliyorlarsa altında başka birşey arardım ben.. bu insanlar sizi hiç mi tanımıyor yahu ? size laf taşıyan bayanın adını unuttum :D hah işte onla da politik konuşup kesinlikle sırrınızı ya da başka yönlere çekilebilecek bir laf etmeyin. Size o lafları getiren , emin olun sizin laflarınıza onlara götürüyordur.
Size gelirsek sonuçta konuşabilirsiniz kimseye eyvallah etmek zorunda da degilsiniz. Söylediklerinizden ortada bir yazma etme durumu yokmuş niye özellikle bunun konusunu açıp sanki nabız yokluyormuşsunuz gibi konuşmuşsunuz anlamadım. Bu konuşmalara birazda siz zemin hazırlamışsınız gibi geldi. Son olarak birde edepli edebinden susar , çirkef ben susturdum sanır diye bir laf var baktınız ayşe iyice abarttı haddini bildirin, birdaha konuşmaya devam edemez :)

Herkese cevapları için çok teşekkür ederim. Tabiiki her yönden ele alıyorsunuz haklısınız. Beni haklı görende haksız görende var. Tek istediğim artık hakkımda konuşmaması (benim yaptığım gibi). Başka bir beklentim yok.

Back