- 18 Kasım 2014
- 47
- 10
- 98
- 37
- Konu Sahibi perigunlugu
o zman bırakacaksın muhatap olma erkekler sansar olur belki seni ayşe için kullanıyor olabilir ben biraz paronayakım ama olmuyor degil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış yazdım sanırım. O kişiyle görüşmüyorum. Ayşeye ve fatmaya anlattığım günden beri görüşmedim
Bu olay 5 ay önce oldu ben o zaman konuşmayı kestim zaten. Şuan tek derdim etrafımı neden dolduruyor böyle ? İftira atmasına ne gerek var ? Oldu o zaman bende herkese onun her hafta başka bir erkek ismiyle gelip benden hoşlanıyor demesini anlatsam hoş mu olur ? Benim anlattıklarım yalan olmaz ama onunki düpedüz iftira. Kendini hanım hanımcık benide bayağı biri gibi lanse etmesi hiç hoş değil.o zman bırakacaksın muhatap olma erkekler sansar olur belki seni ayşe için kullanıyor olabilir ben biraz paronayakım ama olmuyor degil.
Ben sessizliğimi korudukça abartıyo resmen. Belki de haklısınız.o zaman kızlarla yüzyüze konuşun çata çat her şeyi sorun. dertleri neymiş bir öğrenin.
Pek bükeceğini sanmam her konuda kendi haklı gören bir kişilik . etkili olacağını düşünmüyorum. Bu sebeple birşey söylemiyorum elinde sonunda beni gaza getiremediğini görünce susar umarım.Siz kimseye kendinizi ifade etmek için çabalamayın, sizi karalayanın karşınkarşınıza çekin ve dobra dobra konuşun, o boynunu büküp gitsin...
Yani gerçekten aralarında birşey olsa dahi arkadaş olarak konuşmam yasak mı olacak yani anlayamıyorum bende. Bu kadar çok erkek anlatıp benimle ciddi evlilik düşünüyo demese belkide evet bu çocuk hoşlanıyor ondan diyeceğim ve ona göre davranacaktım. Ama olmadığını adım kadar iyi biliyorum.bu ayşe neci ya , her önüne gelen erkek ona yazıyor ciddi düşünüyor felan baya ütopik siz inanıyormusunuz ayşeye sahsen ben ınanmadım kendi kendine gelingüvey oluyo , sizde öyle deyince kıskanmış sizi kötü gösteriyo millete karşıda, çiğdem bence dogruyu söylüyo, Ayşe denen kadın tekin biri değil. uzak durun. önüne çıkan onunla iki muhabbet yapan her erkeği tapuluyor mübarek konuşmak yasak onlarla öyle işmi olur.
Arkadaşımla pek olmayacak gibi olmazdı eğer gerçek olsaydı çünkü herkese yeşil ışık yakıyor belli bir kriter sahibi değil arkadaşım. Ama benim ilk konuşma sebebim asla bu sebeple değildi. Evlenen arkadaşım bizi hep yanında istiyordu. O kişininde abisi, kardeşini yanından ayırmak istemiyordu farklı şehirden geldiği için bu yüzden sıklıkla aynı ortamdaydıkBir garip durum.
Adam abisinin eşinin tüm arkadaşlarıyla neden tanışma gereği duydu?
Siz niye birbirinizi eklediniz?
Yani bekar olsam böyle bir adamın çevremde olmasından rahatsızlık duyardım.
Bir arkadaşımla görüşmüş,olmamış, beni deniyor gibime gelirdi.
Kesinlikle sizin gibi düşünüyorum. Sustukça tepeme çıkmaya çalışıyor. Ben açıkcası beni köşeye sıkıştırıp onunla konuşmamı özür dilememi bekliyor gibi düşündüm. Haklı olduğunu ispatlamaya çalışıyor herkese anlatarakta. İnsanlarda dilediğine inanabilir ben kendimi biliyorumAyşe gibi hatunlar her yerde var canım bütün erkekler onunla ilgilensin isterler sen hanım oldukca sırtına binerler cekemiyorlar bence seni bırak ya dünya onların etrafında dönmüyor ne derlerse desinler sen kendini biliyorsun ya
Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır başımda olan bir dert sebebiyle yazıyorum. Konu biraz uzun ama özet geçmeye çalışacağım.
Aynı şirkette çalıştığım 4 arkadaşım var(dı). Ayşe,Fatma,Elif,Çiğdem diyelim. Ayşe olan, etrafındaki tüm erkeklerin onunla ilgilendiğini, evlilik konusunda ciddi düşündüğünü ama nedense hepsinde bir problem sebebiyle evlilik yada ilişki olamayacağını söyleyen biri. Fatma ise yakın zamanlarda evlenen ve etrafındaki insanları kendi çıkarları doğrultusunda kullanan, kullanamayınca atan birisi.
Fatma'nın evlilik sürecinde eşinin kardeşi ile Ayşe arkadaşımız tanışıyor. Tanışma sonrası yine onunda kendisiyle ilgilendiğini ve ciddi düşündüğünü ama uzakta oturduğu için olamayacağını söylüyor. Daha sonra bu kişiyle ben tanıştım. Tanıştıktan sonra sosyal ağlar vasıtasıyla, sürekli bişeyler sorma bahaneleri ile konuşmalar oldu. En fazla 2 yada 3 gün. Bu durumda Ayşe arkadaşımın hoşlandığını anladığım için bu durumu Ayşe ve Fatma ye beraber anlattım. Ne yapabilirim acaba bu kişi sürekli konuşuyor benimle amacı farklı olabilir dedim. Sorma sebebimde sadece Fatma arkadaşımın ailesinden biri artık sonuçta bir sorun teşkil etmemesi için. Ve bunu söyleyince ben Ayşe'nin elinden sevgilisini alan biri haline döndüm birden. Ayşe, Fatma, Elif benimle irtibatı kesme kararı aldılar birden bire. Ayşe ile tüm ortak arkadaşlarımıza, Ayşe beni karalayarak anlattı durdu. Ve her defasında görüşmeye devam ettiğimiz Çiğdem arkadaşımıza da olur olmadık şeyler anlatarak benimle görüşmesini engellemeye çalışıyor. Bu olay neredeyse 5 ay önce oldu. Ben görüşmeyi kestim ve hakkında asla kimseye tek kötü bir kelime dahi etmedim. Hatta mecbur kalmadığım sürece ortak tanıdığımız kimseye konuşmadığımızı söylemedim. Sonuçta ikimizin arasında birşey diye düşünüyorum, başkalarını ilgilendirmez.
Ancak en son yakın zamanlarda yine Çiğdem'e benim çok kötü biri olduğumu, ortak arkadaşlarımıza benim anlattığımı ve herkesin Ayşeyi çok efendi biri, beni ise kötü biri olarak söylediğini anlatmış.Ayrıca ortak arkadaşlarımızında bana sırtlarını döndüklerini yalnız kaldığımı bu yüzden Çiğdem ile görüştüğümü söyleyerek benden uzaklaştırmaya çalışmış. Söylediklerinin doğru olduğuna inanmıyorum. Ama çok sıkıldım artık bu durumdan. Ben hakkında tek kelime etmezken aylarca bu lafları neden ediyor ? Ayrıca tüm ortak arkadaşlarımızla ben zaten sık görüşen biri değildim.
Çok uzun oldu biliyorum şimdiden özür diliyorum ve okuyanlara teşekkür ediyorum.
Hayır adama karşı zerre birşey hissetmiyorum. İlk tanıştığım sırada Ayşede vardı hatta yanımda ve sanki hiç tanışmamış iki insan gibiydiler. Ve Ayşenin kendi hayal dünyasında yarattığını biliyorum. Şimdi doğmamış çocuğa don biçmek gibi olmaz mı ?Senin arkadaslarindan birinin daha onceden gorustugu biriyle gorusmen dogru degil. Sana ilk attigi 'fotolari rica edebilirmiyim' mesajinda ilk yapman gereken sey Ayse'ye 'boyle boyle oldu, fotolari istedi bende gonderdim canim' demendi.
Yapma geregi duymamissin, demekki adama karsi sendede bi olay vardi. Yukarida biri daha demis, arkadaslik raconuna ters.
Ayşeyi pek bi merak ettim doğrusu, kendini bulunmaz hint kumaşı sanan, tüm erkeklerin kendine hayran olduğu mübraekr kız üff sinir olurum bu tiplere.
git karşılarına çık konuş. kızım sen değil misin konuşmuyorduk diyen, ben de bak adam bana yazmaya çalışıyor diye uyarmaya geldim arkadan yaptıklarına bak de. biraz sert çık. olayı başka yöne çekmesinler.
yahu lise kafasından kurtulamayan kadınlardan nefret ediyorum.
İğrendim insanlardan ayşe yüzünden. Hayır gerçekten aralarında birşey olsa ve ben böyle yapsam amenna haksızım derim yada hiç yapmam. Ama sırf arkadaşım ikimizinde tanıştığı herkese benden hoşlanıyor kulbu takarsa erkek biriyle konuşmayı yasaklamam mı gerekiyor kendime ?zor bir durum böyle insanlarla bir arada olmak ne yaparsın hayat işte böyleleri daha çok olsun ucuz malın alıcısı çok olurmuş, popülerlikte böyle birşey. aslında en güzeli umursamamak keşke yapabilsek.
benim anlamadığımda ayşe fatma ya anlatmandaki amaç nedir?Hayır Ayşe ve Elife anlattıktan sonra bir daha o kişiyle hiç konuşmadım. Hatta konuşmadığımıda söyledim. Ayşe o çocuğun onunla ilgilendiğini olaydan yaklaşık 3-4 ay önce söylemişti ama söyledikten 2 gün sonrada cevap vermiyor artık konuşmuyoruz anlamadım demiiti. Hatta o kişiyle konuşmalarını bile kendince anlamlar yükleyerek anlattı. Yani çocuk gayet arkadaşça konuşuyordu onunla da .
Hayır asla öyle bir niyetim yoktu. Hem durumdan haberdar olması( eğer gerçekten o kişi ayşeye farklı niyetle yazarsa bilsin nasıl biri olduğunu diye), hemde o kişiyi terslersem ucu fatmaya kötü şekilde dokunup ona farklı lanse etmesin diye. Amacım bak banada yazıldı demek olsa herhalde ilk anda hemen anlatmaz daha farklı şeyler yapılabilirdi. Bu kadar ucuz oyunlara gerek yokbenim anlamadığımda ayşe fatma ya anlatmandaki amaç nedir?
bide demişsin ya ayşe herkes bana bakıyo yazılıyor der
şey mi yapmaya çalıştın "sandığın gibi değil bak bana da yazıldı. boşuna havalanma" gibi mi yapmak istedin
yani gerçekten neden anlattın?