- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
- Konu Sahibi perigunlugu
-
Arkadaşımın nikahında fotoğraf falan çekiyordum. Kendisi de çekilmek istedi ve göndermemi rica etmişti. Sadece bu sebeple tanıştık. Memleketimiz aynı olduğu içinde muhabbet etme fırsatımız olmuştu hepsi bu.Siz hangi sebeple tanıştınız?
Yok sürekli söylemedim. Ama o kişinin konuşmaları çok sıklaşmaya başlayınca terslemek istemedim arada arkadaşım var diye. Onu zor duruma sokmadan ne yapabilirim diye sordum. Sonuçta düğün vs. sebebiyle sık sık aynı ortama girmek zorunda kalacaktık.Kötü bir niyetinizin olmadığı ortada, fakat gidip de sürekli bana bir şeyler yazıyor, konuşmaya çalışıyor gibi bir olayı gidip onlara anlatmak ''benimle ilgileniyor mu '' sorusunu onlara sormakla aynı kalıyor benim gözümde..
Yok sürekli söylemedim. Ama o kişinin konuşmaları çok sıklaşmaya başlayınca terslemek istemedim arada arkadaşım var diye. Onu zor duruma sokmadan ne yapabilirim diye sordum. Sonuçta düğün vs. sebebiyle sık sık aynı ortama girmek zorunda kalacaktık.
Hala görüsüyormusunuz Fatmanin kayniyla? Ben Ayse, Elif' i gectim, zaten arkadas olacak degerde degilmisker, Cigdemde tüm duyduklarina ragmen sizinle arkadas hatta duyduklarini size anlatiyor, ama eger kayinla görüsüyorsaniz ve is ciddiye binerse Fatmayla elti olacaksiniz, asil samata o zaman baslar...
O kişi ile şuan birlikte misiniz?
Gidip söylemeniz yanlış olmuş. Üstelik bana yazıyor diyerek adamı da zor durumda bırakmışsınız.
Herkesi bir araya çağırıp konuşabilirsiniz.
Hala konuşuyor musunuz o çocukla ?
Kendinizi aklamaya falan çalışmayın.
Zaten böyle insanlarla arkadaşlık etmenize de gerek yok.
Size inanmayan ya da hakkınızda ileri geri konuşan insanlarla işiniz olmaz.
Benim asıl merak ettiğim o kişiyle hala görüşüyor musunuz?
Onun için ne düşünüyorsunuz ne hissediyorsunuz?
Hayır Ayşe ve Elife anlattıktan sonra bir daha o kişiyle hiç konuşmadım. Hatta konuşmadığımıda söyledim. Ayşe o çocuğun onunla ilgilendiğini olaydan yaklaşık 3-4 ay önce söylemişti ama söyledikten 2 gün sonrada cevap vermiyor artık konuşmuyoruz anlamadım demiiti. Hatta o kişiyle konuşmalarını bile kendince anlamlar yükleyerek anlattı. Yani çocuk gayet arkadaşça konuşuyordu onunla da .arkadaş dedigin onun sevgilisine kötü gözle bakmamaktır o senle sürekli konuşssa bile kestirip atsaydın neden konuşuyorsunki niyetini bile bile bide soruyorsun arkadaşına benimle ilgileniyor diye.
Ayseyle Fatmayi sormuyoruz, adamla görüsüyormusunuz hala, onu soruyoruz...Hayır Ayşe ve Elife anlattıktan sonra bir daha hiç konuşmadım. Hatta konuşmadığımıda söyledim. Ayşe o çocuğun onunla ilgilendiğini olaydan yaklaşık 3-4 ay önce söylemişti ama söyledikten 2 gün sonrada cevap vermiyor artık konuşmuyoruz anlamadım demiiti. Hatta o kişiyle konuşmalarını bile kendince anlamlar yükleyerek anlattı. Yani çocuk gayet arkadaşça konuşuyordu onunla da .
Hayır görüşmüyorum ama ayşe ile aramızdaki bir konuydu kim haklı haksız olsada bu bana iftira atmasını asla haklı kılmaz bence.Beyfendi ile hala konuşuyor musunuz? Madem arkandan konuşuyorlar beyfendiyle konuş görüş. Hodri meydan
Yanlış yazdım sanırım. O kişiyle görüşmüyorum. Ayşeye ve fatmaya anlattığım günden beri görüşmedimAyseyle Fatmayi sormuyoruz, adamla görüsüyormusunuz hala, onu soruyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?