- 16 Ağustos 2010
- 293.104
- 603.053
- 43
Ondan kimseye güvenmemek lazımAmin ablacım şakaya vuruyoruz falan ama var böyle sapıklar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ondan kimseye güvenmemek lazımAmin ablacım şakaya vuruyoruz falan ama var böyle sapıklar
Sağol ablacım ❤Geçmiş olsun
Oh hayirAy noldu evvoş
Yaaa nolmusHadi bakalım sosyal de geldi biri ona anlatsın şimdi herşeyi
Kısmet gerçi bu işler bakarsın buralarda bulamazsak mecbur geliriz oralara, aminn canım cümlemizi inşallah❤❤Keşke komşum yaa buralarda kiralık daire çok
Sana da uysa keşke.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın canım
Çok isterdim
Abla çok vardır burda bilmediğimiz denk getirmesin allahOndan kimseye güvenmemek lazım
Şaka yaSenin neredeŞimdi ihtiyacım yok ileride iyi bir uzman bulsam neden olmasınNasıl yani?
Ben değil üst komşu hep ondan ötürüWunderLost bitirdin bizi bu gece
Hosbuldum hemsomHosgeldin hemsom
Hosbuldum hemsom
Canım benim başıma çok geldiAylarca,yıllarca uğraştıklarım olduAbla çok vardır burda bilmediğimiz denk getirmesin allah
Gündem çok karışık sosyalim arkadaşlar sana yardımcı olur ben kaçar şarjım dolsun gelirimYaaa nolmus
Evet mavişimGeri zekalı bide seni öyle kandırmaya çalışıyor. Ne cins insanlar var ya
ABV üst komsuBen değil üst komşu hep ondan ötürü
Ben diş sıkıyorum diye yanağımda masseter kasına yaptırdım 1500₺ gırçççççççç. Hem de 2 kez yine zamanı geldi ama şu an için para yokŞaka yaSenin neredeŞimdi ihtiyacım yok ileride iyi bir uzman bulsam neden olmasın
Tabi abla sen eskisin burda tahmin edebiliyorum allah iyi insanlarla karşılaştırsın dedikleri bu işte yer zaman farketmezCanım benim başıma çok geldiAylarca,yıllarca uğraştıklarım oldu
Sen anlatsaydın aşkomGündem çok karışık sosyalim arkadaşlar sana yardımcı olur ben kaçar şarjım dolsun gelirim
Benimde o sorunum varİşe yaradı mıBen diş sıkıyorum diye yanağımda masseter kasına yaptırdım 1500₺ gırçççççççç. Hem de 2 kez yine zamanı geldi ama şu an için para yok
AynenABV üst komsu