Kıskanç insan çok canımTabi abla sen eskisin burda tahmin edebiliyorum allah iyi insanlarla karşılaştırsın dedikleri bu işte yer zaman farketmez
Teşekkür ederim ablacım eksik olma olursa gelirim mutlakaKıskanç insan çok canımSıkışırsan bu tür şeylerde zorlanırsan her zaman yanındayım
Herkese güvenme canım
Hem de dehşet yaradı. Yüzümün kareliği gitti ve rahat 3 ay kadar sıkmadım Dişlerimi. Daha da önemlisi dişlerim zarar görmüyor, o deli ağrılar kalmadı. aslında ilk seansları arka arkaya yaptırabilsem sıkmama süresi uzayacak. 3 ay değil bi dahakine 7 ay sıkmicam gibi olacak Ama 1500₺ de çok yani. Senede 3 kere yaptıramam ben. Mecburen 1 kez filan yaptırıyorum. Mayısta gün parası alıcam, belki onunla yaptırırımBenimde o sorunum varİşe yaradı mı
İyi olmuş canım şifa olsunHem de dehşet yaradı. Yüzümün kareliği gitti ve rahat 3 ay kadar sıkmadım Dişlerimi. Daha da önemlisi dişlerim zarar görmüyor, o deli ağrılar kalmadı. aslında ilk seansları arka arkaya yaptırabilsem sıkmama süresi uzayacak. 3 ay değil bi dahakine 7 ay sıkmicam gibi olacak Ama 1500₺ de çok yani. Senede 3 kere yaptıramam ben. Mecburen 1 kez filan yaptırıyorum. Mayısta gün parası alıcam, belki onunla yaptırırım
İnşallahİyi olmuş canım şifa olsun
Noliyi bırdaaaa
Ellerine saglik perimEki Görüntüle 2829627 bugun bir pogaca yapmışım yeminle ilk kez bukadar puf puf pamuk gibi oldu ,oncedende olurduda busefer bir başka oldu,üzerine basınca esniyor vallahi masallah bağaaa
Eneeeem meşhurEllerine saglik perim
Bende simdi keçi bacagi,pisi,mayasiz pişi yogurcam
Eline sağlık ❤Eki Görüntüle 2829627 bugun bir pogaca yapmışım yeminle ilk kez bukadar puf puf pamuk gibi oldu ,oncedende olurduda busefer bir başka oldu,üzerine basınca esniyor vallahi masallah bağaaa
Çok şükür iyiyimSağol ablacimmnasılsın
Ama keçi bacagina maya konmazkiEneeeem meşhurbacagiiii
Yapınca atttmaya koy maya mayalı daha gözel olar dedikya sağa
Sevindim ablacım hep iyi olÇok şükür iyiyim
Bikerede öyle denesen nolcek yaneeee nolceeekAma keçi bacagina maya konmazki
Elif keçi bacağı ney kızAma keçi bacagina maya konmazki
Ama biz lokma deriz mayaliya napiyim özümüzde oyleBikerede öyle denesen nolcek yaneeee nolceeek