Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tövbe yaAllah uzak etsinHe valla sapıktı bildiğin anladım söyleyince deli dana gibi ordan oraya beni yazdı
Sen nerene yaptırdın?
Unuttum aşkoSevda diye biri yok asko unut onu
KulağımaSen nerene yaptırdın?
Olayları sindirDim şimdi gidiyorum aşko .şarjım üçAretim kacti Kukrim
Bende yürüyecektimOlayları sindirDim şimdi gidiyorum aşko .şarjım üç
Burdaaaaa
Tamam aşkom Ben de yavaştan kaçarımOlayları sindirDim şimdi gidiyorum aşko .şarjım üç
Geçmiş olsunBide özelden yazdı özür dilerim eşim yazmış bunları ben yokken telime girmiş falan sonra ben inanmıyorum sana diyince iğrençleşti mesajları mune ablaya olduğu gibi gönderdim sonra gitti
Amin ablacım şakaya vuruyoruz falan ama var böyle sapıklarTövbe yaAllah uzak etsin
Nasıl yani?Kulağıma
Ben değilHadi bakalım sosyal de geldi biri ona anlatsın şimdi herşeyi
Geri zekalı bide seni öyle kandırmaya çalışıyor. Ne cins insanlar var yaBide özelden yazdı özür dilerim eşim yazmış bunları ben yokken telime girmiş falan sonra ben inanmıyorum sana diyince iğrençleşti mesajları mune ablaya olduğu gibi gönderdim sonra gitti
Ay noldu evvoşBide özelden yazdı özür dilerim eşim yazmış bunları ben yokken telime girmiş falan sonra ben inanmıyorum sana diyince iğrençleşti mesajları mune ablaya olduğu gibi gönderdim sonra gitti
Hosgeldin hemsomHemsom ❤