- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
Orası öyle de keşke yaşanmamış olsa eskiler.Aynen ablamAma rabbim mükafatını veriyor.
Allah razı olsunözelden olmaz. herkesin görmesi lazım. cimer'e mi yazsam acaba? böylece önce kaymakamlık memuru, sonra emniyet cimer görevlisi, en son da enişte okur.
Belkide biz abartıyoruzOrası öyle de keşke yaşanmamış olsa eskiler.
Napıyon sen bakalım şilayet mi ediyon yoksaözelden olmaz. herkesin görmesi lazım. cimer'e mi yazsam acaba? böylece önce kaymakamlık memuru, sonra emniyet cimer görevlisi, en son da enişte okur.
Yok yok değilBelkide biz abartıyoruz
Gece rüyasında bizi görmeye devam etmek istiyorNapıyon sen bakalım şilayet mi ediyon yoksa
cümlemizdenAllah razı olsun
nevrestenin kocasına duyduğu nefreti kamuya kusmasına yardım ediyorum ablaNapıyon sen bakalım şilayet mi ediyon yoksa
Üstü açık kalıyor kesinGece rüyasında bizi görmeye devam etmek istiyor
Sen varya sen nerden biliyon nefret ettiğini yok öle bişiii yaaa ,sen onun aşkısını sevgisini deşifre etmesini sağlacümlemizden
nevrestenin kocasına duyduğu nefreti kamuya kusmasına yardım ediyorum abla
Attı bombayı gidiyor şimdideeneyse. ortalığı karıştırdıysam gideyim de kendime kısır yapayım
İyi akşamlar abla hayırlı iftarlarBen kaçtım iyi akşamlar hepinize
Nefret derkencümlemizden
nevrestenin kocasına duyduğu nefreti kamuya kusmasına yardım ediyorum abla
Hep açıkÜstü açık kalıyor kesin
O zaman yetişecekTatlı malzemelerim 1 şey hariç geldi
İnşallah canım, büyük ihtimal en geç Çarşamba yaparım gibi görünüyor.O zaman yetişecek
Hayırlısı olsunİnşallah canım, büyük ihtimal en geç Çarşamba yaparım gibi görünüyor.