Ay canım ben çoktan meşhur oldum.Kadınlar Kulübü on Instagram: "7.Gün İftar Menüsü: - Düğün Çorbası -Susamlı Çıtır Tavuk Kanatları -Köz Patlıcan Yatağında Fellah Köftesi -İncir Uyutması Allah kabul etsin... Tariflere hikayedeki linkten ulaşabilirsiniz... #İftar #iftarmenüsü
116 likes, 1 comments - kadinlarkulubu on April 19, 2021: "7.Gün İftar Menüsü: - Düğün Çorbası -Susamlı Çıtır Tavuk Kanatları -Köz Patlıcan Yatağında Fellah Köftesi -İncir Uyutması Allah kabul etsin... Tariflere hikayedeki linkten ulaşabilirsiniz... #İftar #iftarmenüsü #ramazan #sahur...www.instagram.com alsem
firdefs
@Kirmizi pabuc
alsem meşhur olmuşsun
AaaaKadınlar Kulübü on Instagram: "7.Gün İftar Menüsü: - Düğün Çorbası -Susamlı Çıtır Tavuk Kanatları -Köz Patlıcan Yatağında Fellah Köftesi -İncir Uyutması Allah kabul etsin... Tariflere hikayedeki linkten ulaşabilirsiniz... #İftar #iftarmenüsü
116 likes, 1 comments - kadinlarkulubu on April 19, 2021: "7.Gün İftar Menüsü: - Düğün Çorbası -Susamlı Çıtır Tavuk Kanatları -Köz Patlıcan Yatağında Fellah Köftesi -İncir Uyutması Allah kabul etsin... Tariflere hikayedeki linkten ulaşabilirsiniz... #İftar #iftarmenüsü #ramazan #sahur...www.instagram.com alsem
firdefs
@Kirmizi pabuc
alsem meşhur olmuşsun
Özeldeyim
Yabancı değil benimle
Nie tlfonda dakikamı yok ablaYabancı değil benimle
İftara 3-4 dakikası kalmış, ayıp ne telefonuNie tlfonda dakikamı yok abla
İşte yine iftar zamanı geldin demeni bekliodm bendeİftara 3-4 dakikası kalmış, ayıp ne telefonu
Benim daha 38 dakikam varİşte yine iftar zamanı geldin demeni bekliodm bende
Allah kabul etsin
He ondan laf atmadn bana seeennnnBenim daha 38 dakikam var
Nevoşun dakikaları kaldı
DiyosunnCanım erken evlenince bazı şeyleri düşünemiyorsun.Şimdiki aklım olsaydı var ya
İftarı yaptık, neredesinHe ondan laf atmadn bana seeennnn
Beni çevionnnnnn
Siz yine iyisiniz diyorum:)Diyosunnneyse olan olmuş diyelim o zaman
Aldı aldı:)
Sağol cancağızım