- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Ayyy ablam geçmiş olsun hayırdır sıkıntı mı olduNevoş aşıyla ilgili değil bu benim ayak sorunluya ben ondan bahsediyordum,aşı sinovoc benim .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy ablam geçmiş olsun hayırdır sıkıntı mı olduNevoş aşıyla ilgili değil bu benim ayak sorunluya ben ondan bahsediyordum,aşı sinovoc benim .
Sağol nevoşum,uzun süredir ağrılar var yine ayakta,onun için randevu aldım demin gideyim olmazsa mr yada röntgen çekilir herhalde.Ayyy ablam geçmiş olsun hayırdır sıkıntı mı okdu
İnşaallah önemli bir şey yokturSağol nevoşum,uzun süredir ağrılar var yine ayakta,onun için randevu aldım demin gideyim olmazsa mr yada röntgen çekilir herhalde.
Geçmiş olsun abla.Sağol nevoşum,uzun süredir ağrılar var yine ayakta,onun için randevu aldım demin gideyim olmazsa mr yada röntgen çekilir herhalde.
Allah yardımcın olsun çiçeem balım bitanem benim ❤Sağol nevoşum,uzun süredir ağrılar var yine ayakta,onun için randevu aldım demin gideyim olmazsa mr yada röntgen çekilir herhalde.
İnşallah nevoşum bir daha aynı sıkıntıları yaşamak istemem .İnşaallah önemli bir şey yoktur
Çok sağol ayşocanımGeçmiş olsun abla.
Sağol cicemmmAllah yardımcın olsun çiçeem balım bitanem benim ❤
Rabbim şifa versinİnşallah nevoşum bir daha aynı sıkıntıları yaşamak istemem .
Çok sağol ayşocanım
Sağol cicemmm
Sağol canım benimRabbim şifa versin
bende üzgünümÜzüldüm şimdi
Sağol şekercim
Sağol ciçemmm
allah razı olsun canımRabbim gönlüne ferahlık versin canım
Senin neyin varbende üzgünüm
kavga ettik canım tüm sülale ayaklandıSenin neyin var
Kavgamı ettiniz minnosumbende üzgünüm
Nişanlınla mıCiddi bir durum mukavga ettik canım tüm sülale ayaklandı
Tahmin ettiğim şey herhalde durumlar nasıl şimdibende üzgünüm
evet kuzum hemde ne kavga boş yere oysakiKavgamı ettiniz minnosum
Durumlar nasıl şimdi.kavga ettik canım tüm sülale ayaklandı
ya nevroş hayatımda bu kadar kinci adam tanımadım ya biriktirmiş biriktirmiş çıkardı içinden bende sadece ağlayabildimNişanlınla mıCiddi bir durum mu
Sebep ne aileler niye karıştı kiaranızda cozersinizevet kuzum hemde ne kavga boş yere oysaki
annem aradı az önce sesini duyunca biraz rahatladım abla yaDurumlar nasıl şimdi.