- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
İnşallah hepimiz iyi olalimdaİnşallah cennam seninde fülüzüminde yasomunda
Geçmiş olsun yasocum bulantımı var midende yoks aağrı filanmıMidem çok kötü birkaç gündür, onun haricinde iyiyim cancağzım. Yatıp duruyorum
Sen nasılsın?
Naptın diş işini bitmedimi hala,geçmiş olsun fülüzümSen mide ben diş
Çok geçmşiş olsun şekercim kulak zordur bilirimBenim de kulağım çok fena cancagizim,sana da çok geçmiş olsun
Bulantı için nane limon en iyisi bide tuzlu kraker filanda yi geliyor hatta siyzh zeytin yesene mideyi tutuyor oda.Ayy FilizCan, bulantısı mahvetti beni
Yemekleri zor yaptım, kafamı tutamıyorum
Sen gitmedin mi bugün?
Sagol ablam tekrardan gitmedim cekilen yerde yara gibi bisey oldu oda gecmiyoGeçmiş olsun yasocum bulantımı var midende yoks aağrı filanmı
Naptın diş işini bitmedimi hala,geçmiş olsun fülüzüm
Çok geçmşiş olsun şekercim kulak zordur bilirim
Bulantı için nane limon en iyisi bide tuzlu kraker filanda yi geliyor hatta siyzh zeytin yesene mideyi tutuyor oda.
20'lk dişin çekilmişti demi.Sagol ablam tekrardan gitmedim cekilen yerde yara gibi bisey oldu oda gecmiyo
Ayyy sendemi ablayaaa gecmis olsunHastaneden randevu alacam alamıyorum ya ameliyatlı ayağım zonkluyor aetık ağrıyor sürekli,sağ el bileiğimde öyle.
Valla bende bernim ne zamandır var ağrı randevu yok alamıyorum bir türlü mhrs'den.Ayyy sendemi ablayaaa gecmis olsun
Sağolasın cancağzımAmin cancagizimSana da tekrar geçmiş olsun
Benim ruh hastası rüyalsrımdan bir tanesi sadecePolis mi bastı forumuHani nerde
Şşşşşşş aloooooooSağolasın cancağzım
Benim bu hallerim normal ablam. Ramazanda ishal ve bulantım oluyor birkaç senedir.Geçmiş olsun yasocum bulantımı var midende yoks aağrı filanmı
Naptın diş işini bitmedimi hala,geçmiş olsun fülüzüm
Çok geçmşiş olsun şekercim kulak zordur bilirim
Bulantı için nane limon en iyisi bide tuzlu kraker filanda yi geliyor hatta siyzh zeytin yesene mideyi tutuyor oda.
Sanmam, daha yumurtlamadım bile
Geçmiş olsunSanmam, daha yumurtlamadım bile
Kronik canım bende, Ramazan ayım böyle geçiyor
Benim ruh hastası rüyalsrımdan bir tanesi sadece
Benim rüyalara bi el atsınlar söylesene yaBende diyecektim yüksek yerlerde alçak tanıdıklarım var halledelim
Sen de sağol cancağızımSağolasın cancağzım