- 4 Kasım 2019
- 27.618
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.550
- 598
- 29
Aaa ne oldu size ya kıyamamBenim de kulağım çok fena cancagizim,sana da çok geçmiş olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa ne oldu size ya kıyamamBenim de kulağım çok fena cancagizim,sana da çok geçmiş olsun![]()
Ayy FilizCan, bulantısı mahvetti beniSen mide ben diş![]()
Yağmur cok yagyo bide koca evde degil jandarma geziyo cocuklar cikamaz diye bende kaldimAyy FilizCan, bulantısı mahvetti beni
Yemekleri zor yaptım, kafamı tutamıyorum
Sen gitmedin mi bugün?
Tıkandı gibi oldu,simdi de ağrı başladı, sol kulak zarım zaten yok benim, bebeklikten kulaklarım sorunluAaa ne oldu size ya kıyamam![]()
Bademcik falan mı vuruyor?Benim de kulağım çok fena cancagizim,sana da çok geçmiş olsun![]()
Sana da geçmiş olsun canımHadiyaaaa gecmis olsun canim
Dökülüyoruz resmen
Sagol hemsom dolunayda yok gece acaba ondanmi hastayiz dicem amaSana da geçmiş olsun canım![]()
Geçmiş olsun cennam yaTıkandı gibi oldu,simdi de ağrı başladı, sol kulak zarım zaten yok benim, bebeklikten kulaklarım sorunlu![]()
Sağol cancağızımBademcik falan mı vuruyor?
Yoksa orta kulakta mı sıkıntı?
Geçmişler olsun cancağzım![]()
Merkür retro falan filanSagol hemsom dolunayda yok gece acaba ondanmi hastayiz dicem ama![]()
![]()
Onlarda olabilerMerkür retro falan filan![]()
Evet canım,sıkıntılı çok.Geçmiş olsun cennam yakulakta kötü benim bir keresinde kulaklıktan enfeksiyon geçirmişti aman yarabbi böyle bişey yok tez geçer inşallah
![]()
Zaten şans olsa,neyse neyseOnlarda olabiler![]()
Kulak ve diş ağrısı, direkt beyine beyine vurur. Allah yardımcınız olsun E Elif_EylulSağol cancağızımSürekli tekrarlayan iltihap olurdu,en son kulak zarim delikti,su kaçmasın diye kolluyorum
![]()
İnşallah cennam seninde fülüzüminde yasomundaEvet canım,sıkıntılı çok.Amin inşallah gecer,sağol
![]()
Amin cancagizim
Amin kuzummİnşallah cennam seninde fülüzüminde yasomunda![]()
![]()
![]()