Aaa ne oldu size ya kıyamamBenim de kulağım çok fena cancagizim,sana da çok geçmiş olsun
Ayy FilizCan, bulantısı mahvetti beniSen mide ben diş
Yağmur cok yagyo bide koca evde degil jandarma geziyo cocuklar cikamaz diye bende kaldimAyy FilizCan, bulantısı mahvetti beni
Yemekleri zor yaptım, kafamı tutamıyorum
Sen gitmedin mi bugün?
Tıkandı gibi oldu,simdi de ağrı başladı, sol kulak zarım zaten yok benim, bebeklikten kulaklarım sorunluAaa ne oldu size ya kıyamam
Bademcik falan mı vuruyor?Benim de kulağım çok fena cancagizim,sana da çok geçmiş olsun
Sana da geçmiş olsun canımHadiyaaaa gecmis olsun canim
Dökülüyoruz resmen
Sagol hemsom dolunayda yok gece acaba ondanmi hastayiz dicem amaSana da geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun cennam yaTıkandı gibi oldu,simdi de ağrı başladı, sol kulak zarım zaten yok benim, bebeklikten kulaklarım sorunlu
Sağol cancağızımBademcik falan mı vuruyor?
Yoksa orta kulakta mı sıkıntı?
Geçmişler olsun cancağzım
Merkür retro falan filanSagol hemsom dolunayda yok gece acaba ondanmi hastayiz dicem ama
Onlarda olabilerMerkür retro falan filan
Evet canım,sıkıntılı çok.Geçmiş olsun cennam yakulakta kötü benim bir keresinde kulaklıktan enfeksiyon geçirmişti aman yarabbi böyle bişey yok tez geçer inşallah
Zaten şans olsa,neyse neyseOnlarda olabiler
Kulak ve diş ağrısı, direkt beyine beyine vurur. Allah yardımcınız olsun E Elif_EylulSağol cancağızımSürekli tekrarlayan iltihap olurdu,en son kulak zarim delikti,su kaçmasın diye kolluyorum
İnşallah cennam seninde fülüzüminde yasomundaEvet canım,sıkıntılı çok.Amin inşallah gecer,sağol
Amin cancagizim
Amin kuzummİnşallah cennam seninde fülüzüminde yasomunda