Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Sahi neden kaçırdı pılis seni,bsk burası çokkk önemli çokomelli yani
Ziyarete gittiğim polis abinin evinde düşman polisi gördüğümden mütevellit beni öldürmek için kaçırdılar ablam doğmamış çocuğumun üzerine yemin ettirdiker bana kimseye anlatmayacağım diye
Açıkta kalmış toton derler buna sjksjksjk senşn ne işin var orada
Ohoooo sen bi de dün geceki rüyayı bilseydin. Astral seyahat yapmışım dediklerine göre
Canım ne istiyorsa sipariş veriyorum. Geçen sefer menemen dedim vallaha @ASSOSyal bir menemen yapmış hayatımda böylesini görmedim
Ama ondan önce pınar labne yatağında sarma dolma istedim kimseler yapmadı
Magnolia sipariş verirsen eğer Hazır elimizde var

Bak sen neler yaşamışsın öyle,anlatmadın kimseye demi diyecemde hepimiz öğrendik nasılsa gerçekleri.
Bendede var öyle ekşınlı rüyalar

Neden malatya ayşom neden antalya değil

Nevreste nin eşi polis ve Malatya lı onlar kaçırmış olmasın seni

Çiğ yumurtalı tarifse olmaz sipariş veremem. İçimde 2 tane bebe dolanıyor zaten. Birkaç milyonda salmonella dolanmasın
1 tane yumurta sarısı var ama pişiyor o da muhallebi içinde
Bak sen neler yaşamışsın öyle,anlatmadın kimseye demi diyecemde hepimiz öğrendik nasılsa gerçekleri.
Bendede var öyle ekşınlı rüyalar
Benim 2 gecedir Arka arkaya Malatya‘da yaşamam peki
Nevreste nin eşi polis ve Malatya lı onlar kaçırmış olmasın seni
Bak bu aklıma gelmemişti

Bende anlatayım rüyamı kaç sene önce oldu buda.
Arabamzıı yeni almıştık,her gece arabayı kaçırıyorum rüyamda arturun haberi yok tabi.,
Gene kaçırmışım arabayıo gidiyorum,yolumu kesti hain mafya bozuntuları,indirdiler hemen arabadan.
Bir baktım karşıdan kim geliyor dersiniz,Nuri Alço abimiz geliyor HAbibte dinle annem .
Geldi arabayı parçapinçik etti,diyom yapmayın eşim ne der sonra banane filan diyor abimizde velhasıl araba gitti yani.
Sonra artura anlattım ne dese beğenşrsiniz,canım aşkım senden önemli değil ya araba didi bana ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…