- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
Sırlar dünyası demek ki sjksjksjk1 tane yumurta sarısı var ama pişiyor o da muhallebi içinde
Benim 2 gecedir Arka arkaya Malatya‘da yaşamam peki
Bak bu aklıma gelmemişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sırlar dünyası demek ki sjksjksjk1 tane yumurta sarısı var ama pişiyor o da muhallebi içinde
Benim 2 gecedir Arka arkaya Malatya‘da yaşamam peki
Bak bu aklıma gelmemişti
Benim babam da bundan 20 sene evvel, annem ehliyet alıp arabayı kullanmak istediğinde anneme “kaza yaparsan arabanın değeri düşer karı” diyerek Toros marka otomobilini annemin sağlığından daha çok değerli görmüştü gerçi o zamanlar Toros değerliydiBende anlatayım rüyamı kaç sene önce oldu buda.
Arabamzıı yeni almıştık,her gece arabayı kaçırıyorum rüyamda arturun haberi yok tabi.,
Gene kaçırmışım arabayıo gidiyorum,yolumu kesti hain mafya bozuntuları,indirdiler hemen arabadan.
Bir baktım karşıdan kim geliyor dersiniz,Nuri Alço abimiz geliyor HAbibte dinle annem .
Geldi arabayı parçapinçik etti,diyom yapmayın eşim ne der sonra banane filan diyor abimizde velhasıl araba gitti yani.
Sonra artura anlattım ne dese beğenşrsiniz,canım aşkım senden önemli değil ya araba didi bana ..
1 tane yumurta sarısı var ama pişiyor o da muhallebi içinde
Baban işi biliyormuş yani,araba önemli buradaBenim babam da bundan 20 sene evvel, annem ehliyet alıp arabayı kullanmak istediğinde anneme “kaza yaparsan arabanın değeri düşer karı” diyerek Toros marka otomobilini annemin sağlığından daha çok değerli görmüştü gerçi o zamanlar Toros değerliydi
Bi göz at bakalımGel vazgeç riske atma beni Magnolya şaibeli bana nolmaz nolmaz
Gerçi gebelik bu gördüğümde aş erersem acımam basarım oyu
Sevmem miHabibte, ne dicem Çilek, kivi, muz sever misin?
Sen üzülmedayanamamAma ben çok üzülüyorum
Sen istersin de ben yapmaz mıyım acaba beybitoo,çok teşekkür ederim beğenmene sevindim ❤senin için şamandıra bile yaptım ama sarma verilmiyor diye biliyorum benCanım ne istiyorsa sipariş veriyorum. Geçen sefer menemen dedim vallaha ASSOSyal bir menemen yapmış hayatımda böylesini görmedim
Ama ondan önce pınar labne yatağında sarma dolma istedim kimseler yapmadı
Bi ara birlikte yiyelim o zamanSevmem mi
Hello kitiiiiiHellolarcaaaaa gönlümün sultanları
Tatlı bitti mi balımHello kitiiiii
Sen istersin de ben yapmaz mıyım acaba beybitoo,çok teşekkür ederim beğenmene sevindim ❤senin için şamandıra bile yaptım ama sarma verilmiyor diye biliyorum ben
Evet canım lezzetliydi gerçekten, çok teşekkür ederimŞamandıraaa en sevdiğim. Şöyle havadan atacan senin menemene of of of.
Afiyet şeker bal olsun. Sağlık olsun. Şifa olsun Cidden harika görünüyordu eminim tadında öyleydi. Menemen kırmızı çizgimizdir
Sarma vermeyen Nevreste ablayada aşk olsun.
Mesela sadece sarma yarışması yapılsa vişneli olsa biri, biri anam babam usulü, biri fıstıklı üzümlü filan hatta abartıp en yaratıcı olanı seçsek Olamaz mı ki
Evet canım lezzetliydi gerçekten, çok teşekkür ederim
Sadece sarma yarışması mantıklı en ince hangisi diye secsek mesela
Ohoooo mesaj alındı beybiHerkes ince sevmeyebilir