• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Bende anlatayım rüyamı kaç sene önce oldu buda. :uykucu::uykucu:
Arabamzıı yeni almıştık,her gece arabayı kaçırıyorum rüyamda arturun haberi yok tabi.,:olamaz:
Gene kaçırmışım arabayıo gidiyorum,yolumu kesti hain mafya bozuntuları,indirdiler hemen arabadan.:cool:
Bir baktım karşıdan kim geliyor dersiniz,Nuri Alço abimiz geliyor HAbibte HAbibte dinle annem . :KK53::KK53:
Geldi arabayı parçapinçik etti,diyom yapmayın eşim ne der sonra banane filan diyor abimizde :sopa: velhasıl araba gitti yani.
Sonra artura anlattım ne dese beğenşrsiniz,canım aşkım senden önemli değil ya araba didi bana ..:KK70::KK70::KK70:
Benim babam da bundan 20 sene evvel, annem ehliyet alıp arabayı kullanmak istediğinde anneme “kaza yaparsan arabanın değeri düşer karı” diyerek Toros marka otomobilini annemin sağlığından daha çok değerli görmüştü 😂 gerçi o zamanlar Toros değerliydi 😂😂😂

Benim babam da bundan 20 sene evvel, annem ehliyet alıp arabayı kullanmak istediğinde anneme “kaza yaparsan arabanın değeri düşer karı” diyerek Toros marka otomobilini annemin sağlığından daha çok değerli görmüştü 😂 gerçi o zamanlar Toros değerliydi 😂😂😂
Baban işi biliyormuş yani,araba önemli burada :KK70: :KK70:

Canım ne istiyorsa sipariş veriyorum. Geçen sefer menemen dedim vallaha ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. bir menemen yapmış hayatımda böylesini görmedim :nazar:
Ama ondan önce pınar labne yatağında sarma dolma istedim kimseler yapmadı:bicak:
Sen istersin de ben yapmaz mıyım acaba beybitoo,çok teşekkür ederim beğenmene sevindim ❤senin için şamandıra bile yaptım 🤩😍🤗 ama sarma verilmiyor diye biliyorum ben 🤷‍♀️😂

Sen istersin de ben yapmaz mıyım acaba beybitoo,çok teşekkür ederim beğenmene sevindim ❤senin için şamandıra bile yaptım 🤩😍🤗 ama sarma verilmiyor diye biliyorum ben 🤷‍♀️😂

Şamandıraaa en sevdiğim. Şöyle havadan atacan senin menemene of of of.
Afiyet şeker bal olsun. Sağlık olsun. Şifa olsun 🤗 Cidden harika görünüyordu eminim tadında öyleydi. Menemen kırmızı çizgimizdir 👍
Sarma vermeyen Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ablayada aşk olsun.

Mesela sadece sarma yarışması yapılsa vişneli olsa biri, biri anam babam usulü, biri fıstıklı üzümlü filan hatta abartıp en yaratıcı olanı seçsek 🤷‍♀️ Olamaz mı ki 😍

Şamandıraaa en sevdiğim. Şöyle havadan atacan senin menemene of of of.
Afiyet şeker bal olsun. Sağlık olsun. Şifa olsun 🤗 Cidden harika görünüyordu eminim tadında öyleydi. Menemen kırmızı çizgimizdir 👍
Sarma vermeyen Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ablayada aşk olsun.

Mesela sadece sarma yarışması yapılsa vişneli olsa biri, biri anam babam usulü, biri fıstıklı üzümlü filan hatta abartıp en yaratıcı olanı seçsek 🤷‍♀️ Olamaz mı ki 😍
Evet canım lezzetliydi gerçekten, çok teşekkür ederim 🤩😍🤗
Sadece sarma yarışması mantıklı 🤣 en ince hangisi diye secsek mesela 🤣😂🤪

Back