Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Bende anlatayım rüyamı kaç sene önce oldu buda. :uykucu::uykucu:
Arabamzıı yeni almıştık,her gece arabayı kaçırıyorum rüyamda arturun haberi yok tabi.,:olamaz:
Gene kaçırmışım arabayıo gidiyorum,yolumu kesti hain mafya bozuntuları,indirdiler hemen arabadan.:cool:
Bir baktım karşıdan kim geliyor dersiniz,Nuri Alço abimiz geliyor HAbibte HAbibte dinle annem . :KK53::KK53:
Geldi arabayı parçapinçik etti,diyom yapmayın eşim ne der sonra banane filan diyor abimizde :sopa: velhasıl araba gitti yani.
Sonra artura anlattım ne dese beğenşrsiniz,canım aşkım senden önemli değil ya araba didi bana ..:KK70::KK70::KK70:
Benim babam da bundan 20 sene evvel, annem ehliyet alıp arabayı kullanmak istediğinde anneme “kaza yaparsan arabanın değeri düşer karı” diyerek Toros marka otomobilini annemin sağlığından daha çok değerli görmüştü 😂 gerçi o zamanlar Toros değerliydi 😂😂😂

Benim babam da bundan 20 sene evvel, annem ehliyet alıp arabayı kullanmak istediğinde anneme “kaza yaparsan arabanın değeri düşer karı” diyerek Toros marka otomobilini annemin sağlığından daha çok değerli görmüştü 😂 gerçi o zamanlar Toros değerliydi 😂😂😂
Baban işi biliyormuş yani,araba önemli burada :KK70: :KK70:

Canım ne istiyorsa sipariş veriyorum. Geçen sefer menemen dedim vallaha ASSOSyal ASSOSyal bir menemen yapmış hayatımda böylesini görmedim :nazar:
Ama ondan önce pınar labne yatağında sarma dolma istedim kimseler yapmadı:bicak:
Sen istersin de ben yapmaz mıyım acaba beybitoo,çok teşekkür ederim beğenmene sevindim ❤senin için şamandıra bile yaptım 🤩😍🤗 ama sarma verilmiyor diye biliyorum ben 🤷‍♀️😂

Sen istersin de ben yapmaz mıyım acaba beybitoo,çok teşekkür ederim beğenmene sevindim ❤senin için şamandıra bile yaptım 🤩😍🤗 ama sarma verilmiyor diye biliyorum ben 🤷‍♀️😂

Şamandıraaa en sevdiğim. Şöyle havadan atacan senin menemene of of of.
Afiyet şeker bal olsun. Sağlık olsun. Şifa olsun 🤗 Cidden harika görünüyordu eminim tadında öyleydi. Menemen kırmızı çizgimizdir 👍
Sarma vermeyen Nevreste Nevreste ablayada aşk olsun.

Mesela sadece sarma yarışması yapılsa vişneli olsa biri, biri anam babam usulü, biri fıstıklı üzümlü filan hatta abartıp en yaratıcı olanı seçsek 🤷‍♀️ Olamaz mı ki 😍

Şamandıraaa en sevdiğim. Şöyle havadan atacan senin menemene of of of.
Afiyet şeker bal olsun. Sağlık olsun. Şifa olsun 🤗 Cidden harika görünüyordu eminim tadında öyleydi. Menemen kırmızı çizgimizdir 👍
Sarma vermeyen Nevreste Nevreste ablayada aşk olsun.

Mesela sadece sarma yarışması yapılsa vişneli olsa biri, biri anam babam usulü, biri fıstıklı üzümlü filan hatta abartıp en yaratıcı olanı seçsek 🤷‍♀️ Olamaz mı ki 😍
Evet canım lezzetliydi gerçekten, çok teşekkür ederim 🤩😍🤗
Sadece sarma yarışması mantıklı 🤣 en ince hangisi diye secsek mesela 🤣😂🤪

X