- 21 Kasım 2017
- 27.569
- 120.557
Gidip bakayım da motive olayım. Bir Morocco takımı olsa hiç fena olmaz amaÖdüller bölümünde paylaşılıyor, ben onları gördükçe delirdimaşk yaşıyorum
Senin motiveye ihtiyacın yok hemsomGidip bakayım da motive olayım. Bir Morocco takımı olsa hiç fena olmaz ama
Daha 3 kategorimiz varBen yöresel yemek araştırmaya başlayayım Nevoş bu canavarlar beni yer
Yok canım ne denk gelirseBu hediyeler önceden söyleniyor muNevreste Mesela diyelim bu ayki yarışmamızın ödülü Porland Morocco pasta tabağı takımı diyor musunuz? Mesela yani. Morocco.
Ben sofraya katılmayacağım, bana kalıyor iki kategori nevoşumDaha 3 kategorimiz var
Tamam inşaallahBen sofraya katılmayacağım, bana kalıyor iki kategori nevoşum
Aynen hediyelerimiz çok güzelAma şahane
Uyduruk kaydirik değil yani çok havalıAynen hediyelerimiz çok güzel
Ben de sofraya katılmayacağım. Asıl bana kalıyor iki kategori. Zaten birinci olacaksın diyorum, sen beni çıldırtmak mı istiyorsun?Ben sofraya katılmayacağım, bana kalıyor iki kategori nevoşum
Hemşom oylama 3 gün sürüyo biliyon muBen de sofraya katılmayacağım. Asıl bana kalıyor iki kategori. Zaten birinci olacaksın diyorum, sen beni çıldırtmak mı istiyorsun?
Bu paralelde gidecek işte. Despacito, çizkek, künefe.Hemşom oylama 3 gün sürüyo biliyon mu
Ben daha oy kullanmadım göremiyorumBu paralelde gidecek işte. Despacito, çizkek, künefe.
Bence gariban ve çikolatalı tatlılara ver oyunu. Onlar nasılsa rakibin olamaz. AhsjahjsjaBen daha oy kullanmadım göremiyorum
He bir de baklava.Bu paralelde gidecek işte. Despacito, çizkek, künefe.
Beni katma benceBu paralelde gidecek işte. Despacito, çizkek, künefe.
Şaşmamak lazımHe bir de baklava.
O sonra değişir siz de biliyorsunuz. Sufle ile aynı oyda gidecek hali yok. Artık şu evrene olumlu mesaj yollar mısınız ya.Beni katma bence
Ya senin gariban tatlını yerim benBence gariban ve çikolatalı tatlılara ver oyunu. Onlar nasılsa rakibin olamaz. Ahsjahjsja
Evren kimO sonra değişir siz de biliyorsunuz. Sufle ile aynı oyda gidecek hali yok. Artık şu evrene olumlu mesaj yollar mısınız ya.