- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Ruhum küçük emrahO sonra değişir siz de biliyorsunuz. Sufle ile aynı oyda gidecek hali yok. Artık şu evrene olumlu mesaj yollar mısınız ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ruhum küçük emrahO sonra değişir siz de biliyorsunuz. Sufle ile aynı oyda gidecek hali yok. Artık şu evrene olumlu mesaj yollar mısınız ya.
Teşekkürlerhayırlı olsun oyladıklarım iyi gidiyor maşallah
MantıklıEvren kim
Tanımadığım herife niye olumlu mesaj atayım
Olumlama yapın o zaman.Evren kim
Tanımadığım herife niye olumlu mesaj atayım
Yaa hemsomYalnız ben kendi fotoğrafıma ilk defa alıcı gözle bakıyorum. O kadar geyikli broştan peçete yüzüğü yapmaya çalıştık, onu koymamış Nevoş. Bayram tatlısı yaparsam kurt başlısını koyacaktım. Sunum munum yapmicam bi daha size.
Ben kazanacağım gibi miOlumlama yapın o zaman.
Tabağın daha canlı ve net hangisinde görünüyor ise o ekleniyor canımYalnız ben kendi fotoğrafıma ilk defa alıcı gözle bakıyorum. O kadar geyikli broştan peçete yüzüğü yapmaya çalıştık, onu koymamış Nevoş. Bayram tatlısı yaparsam kurt başlısını koyacaktım. Sunum munum yapmicam bi daha size.
Yakın plan çekimlerinin hiçbirinde, geyikli broşun yokYalnız ben kendi fotoğrafıma ilk defa alıcı gözle bakıyorum. O kadar geyikli broştan peçete yüzüğü yapmaya çalıştık, onu koymamış Nevoş. Bayram tatlısı yaparsam kurt başlısını koyacaktım. Sunum munum yapmicam bi daha size.
Bana hediye edilen her yeni gün için şükrediyorum. Haftasonumun güzel, bol oylu ve birinciliklere açık geçmesine niyet ediyorum.Ben kazanacağım gibi mi
Tamam o zaman kurt başlıyla yakın çekim de yaparım.Yakın plan çekimlerinin hiçbirinde, geyikli broşun yok
Aklında olsun canım, oylamaya yakın çekim fotoğraflar ekleniyor. Ona göre hazırla oylama fotoğrafınıTamam o zaman kurt başlıyla yakın çekim de yaparım.
Not edildiAklında olsun canım, oylamaya yakın çekim fotoğraflar ekleniyor. Ona göre hazırla oylama fotoğrafını
Niyet ettim hemsom bende ❤Bana hediye edilen her yeni gün için şükrediyorum. Haftasonumun güzel, bol oylu ve birinciliklere açık geçmesine niyet ediyorum.
Bir ara oyunu kullanmaya da niyet et.Niyet ettim hemsom bende ❤
Kullanmamış mıBir ara oyunu kullanmaya da niyet et.
Öyle dedi demin. Ben olsam çatlarım.Kullanmamış mı
Evet, kullanmamışÖyle dedi demin. Ben olsam çatlarım.
Kim katılacak o zamanBen de sofraya katılmayacağım. Asıl bana kalıyor iki kategori. Zaten birinci olacaksın diyorum, sen beni çıldırtmak mı istiyorsun?
Ben labne en iyi görüneni ve yakın çekim olanı seçtimTamam o zaman kurt başlıyla yakın çekim de yaparım.