- 28 Haziran 2011
- 59.386
- 149.832
Taam ben yerimi alayım da tetikte bekliyimEvet canım 6 hafta bitene kadar her pazar konu açılacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taam ben yerimi alayım da tetikte bekliyimEvet canım 6 hafta bitene kadar her pazar konu açılacak
Biraz daha kısaltsaydın, daha iyi olurdu anlamadım hiç bir şeyBen Anadolu lisesi mezunuyum, üni olarak da ÇOMÜ Fef TED bölümü, üstüne KLÜ formasyon
Bunu anladımŞimdi de AÖF sosyal hizmetler pearlshine
Klü’yü anlamadım ama tahmin ettim.Biraz daha kısaltsaydın, daha iyi olurdu anlamadım hiç bir şey
Darlayın bakalımSoğuk baklavayı da kimin yaptığını öğrendiğimize göre yeni kategori için Nevoş’u darlamaya başlayabiliriz
Hayırlısı olsun bakalım canım , bayağı çekişmeli olacak, hem tarifler, hem sunumlar çok güzelAynen canım deneyip görelim2 oy içinde olumsuz bakanlar vardı. Sonra herkes alıştı
Ben bir tek fen edebiyat fakültesini anladımKlü’yü anlamadım ama tahmin ettim.
Soğuk baklava ne yaaa baklava dediğin sıcak olur peehhSoğuk baklavayı da kimin yaptığını öğrendiğimize göre yeni kategori için Nevoş’u darlamaya başlayabiliriz
Bu sefer sonucu tahmin edemiyorum:)Hayırlısı olsun bakalım canım , bayağı çekişmeli olacak, hem tarifler, hem sunumlar çok güzel
Belli olmaz canım ,belki bu hafta sen de fasulye olursun kadınlar kulübünün seçimleri şaşırtıyor bazen ama genelde cheesecake seviyorlar ama az öncede yazmıştım, bu hafta çok bomba tarifler var, çok çekişmeli bir oylama olacak gibiTaam ben yerimi alayım da tetikte bekliyim
Aynen canım, bir daha şöyle bir baktım tariflere ,çok fazla 1.olma adayı var, yarın da neler gelecek bakalımBu sefer sonucu tahmin edemiyorum:)
Aslında hiç öyle değilim, burda içimden canavar çıkıyorNiye rahat duramıyorsun hemşom sen yaa her sınıfta ortalığı karıştıran, yaramaz bir öğrenci olur ya ,onlar gibisin ama sevimli yaramazdır ,kimse kızamaz ona
Üniversite Çanakkale on sekiz Mart, fen edebiyat fakültesi Türk dili ve edebiyatı bölümü, üstüne Kırklareli üniversitesi formasyonBiraz daha kısaltsaydın, daha iyi olurdu anlamadım hiç bir şey
Bence sadece 2 tarif daha gelecek:)Aynen canım, bir daha şöyle bir baktım tariflere ,çok fazla 1.olma adayı var, yarın da neler gelecek bakalım
Aynen çok acayip bir yarışma olacak canım, herkes eminim sonucu çok merak ediyor. Inş oylamaya katılım çok olurBelli olmaz canım ,belki bu hafta sen de fasulye olursun kadınlar kulübünün seçimleri şaşırtıyor bazen ama genelde cheesecake seviyorlar ama az öncede yazmıştım, bu hafta çok bomba tarifler var, çok çekişmeli bir oylama olacak gibi
Bitsin arttık yeter yaaBence sadece 2 tarif daha gelecek:)
Tamam canım şimdi anladım hepsini ben de Marmara üniv. Fen bilgisi öğretmenliği mezunuyum 2007den beri görev yapmaktayım, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimAslında hiç öyle değilim, burda içimden canavar çıkıyor
Üniversite Çanakkale on sekiz Mart, fen edebiyat fakültesi Türk dili ve edebiyatı bölümü, üstüne Kırklareli üniversitesi formasyon
Soğuğu geldi, sıcağı gelmesin ama dimi normal baklava nasıl sıcak oluyorsa o da bir garip zaten daha yaratıcı bir isim bulsalarmış keşkeBitsin arttık yeter yaa
Aaa, havuç dilim sıcak yenirSoğuğu geldi, sıcağı gelmesin ama dimi normal baklava nasıl sıcak oluyorsa o da bir garip zaten daha yaratıcı bir isim bulsalarmış keşke
Işığı gören geliyorBitsin arttık yeter yaa
Offf, neden söyledin şimdi yaa, aklıma düşürdün ,canım çektiAaa, havuç dilim sıcak yenir