Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Baklava el açması olacaksa Deynep, hazır yufkaysa Wunder. 🙄
😎
Hazır yufka ise evet, Deynep hazır yufka kullanmaz 🤭
Tembel Wunder :63:
😎 Aslında kullanırım. Burma baklava güzel oluyor. Hatta yarışma için de yapmıştım, sütlü yapmam yarışmaya özel sütlü yapmıştım.
Bu arada Nevreste Nevreste den bir talebim var. Eminim çok kişi katılır bana. Oylamada tarifin adı neyse o yazılsın. Yok ev yapımı, yok el açması, gerek yok bence bunlara. Merak eden fotoğrafın üzerine tıklar okur zaten hazır yufka mı el açması mı. Ev yapımı yazmaya da gerek yok. Zaten hepsi ev yapımı. Biz de marketten Olala alıp üzerine çikolata dökmedik herhalde. Kabul edenler? 🙋🏻‍♀️ Kabul edilmiştir ahskajskaj
Ben önceden yazdırmamıştım, oy verirken biri hazır mı el yapımı mı diye şüphelenince değişti. Gözlemede, pizza da ev yapımı deyince benim ki değildir sanatlar dedim 🤦‍♀️
Cevizli mi o? Yutkundum...
Benim baklava a da bak ta yutkunsana :KK45:Yarışma - Ev Yapımı Cevizli Baklava-Kenton Buğday Nişastası Sponsorluğunda

😎

😎 Aslında kullanırım. Burma baklava güzel oluyor. Hatta yarışma için de yapmıştım, sütlü yapmam yarışmaya özel sütlü yapmıştım.

Ben önceden yazdırmamıştım, oy verirken biri hazır mı el yapımı mı diye şüphelenince değişti. Gözlemede, pizza da ev yapımı deyince benim ki değildir sanatlar dedim 🤦‍♀️

Benim baklava a da bak ta yutkunsana :KK45:Yarışma - Ev Yapımı Cevizli Baklava-Kenton Buğday Nişastası Sponsorluğunda
Yetherrr. Yarın gideyim de Güllüoğlu’ndan cevizli baklava alayım. 🥺

X