Hellolarcaaaaaa beybiler
Hayırlı cumalar
❤ 23 nisan kutlu olsun
Tabi ki sen hariçBen hariç
Fragmanlar ipucu verdi cancağızım,son darbe de gelsin,bitsinEn geç yarın perdeye düşer cancağzım
“Nasıl olsa kazanamayacağım” rahatlığı çöktü üstüme
Buzluğunda,kenarında vardır seninCanım enginar istedi
Yok cancağzım, o kadar eminim artık. O yüzden, gönder gelsinFragmanlar ipucu verdi cancağızım,son darbe de gelsin,bitsinBence o kadar emin olma
YokBuzluğunda,kenarında vardır senin
Önümüzdeki haftalara bakalim o zaman cancağızım
Dondurulmuş vardır markette ama tadı da aynı olmazYok
Geçen sene buralara geldiyse de, ben görmedim. Pazara hiç çıkmamıştım çünkü
Bu hafta katılmam gibi geliyor cancağzım. Kafamı dinlendiririmÖnümüzdeki haftalara bakalim o zaman cancağızım
Pazarda var 2haftadir enginarDondurulmuş vardır markette ama tadı da aynı olmaz
Gelecek tariflere göre bakarsın cancağızımBu hafta katılmam gibi geliyor cancağzım. Kafamı dinlendiririm
Katilmam deme sen katılırsinBu hafta katılmam gibi geliyor cancağzım. Kafamı dinlendiririm
Dediğin gibi, konserve ya da dondurulmuşu tazesine benzemez.Dondurulmuş vardır markette ama tadı da aynı olmaz
Bizim burda var hemsom evet,bugun canı çekmiş ya ondan dedim ,anca öyle bulur diyePazarda var 2haftadir enginar
Çıkmadım ki pazaraPazarda var 2haftadir enginar
Hiç yoktan iyidir dersen dene,yoksa anca PtesiDediğin gibi, konserve ya da dondurulmuşu tazesine benzemez.
Keşke Perşembe günü pazara çıksaydım
Yok cancağzım, tazesini almak için beklerimHiç yoktan iyidir dersen dene,yoksa anca Ptesi
Anladim zaten seniBizim burda var hemsom evet,bugun canı çekmiş ya ondan dedim ,anca öyle bulur diye