- 21 Kasım 2017
- 27.588
- 120.737
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SeninkiGünaydın. Acaba bugün hangi tatlılar bizi üzecek
Konuşalım ama o tatlı yiyelim şişmanlayalımTatlı yiyelim tatlı konuşalım diyorlar
Ben yarın yapacağım kardeşim de yemeğe gelecek diye. Ama bugün çok yapasım var.Seninki
Beni hiçbiri üzmüyor leydi margaretGünaydın. Acaba bugün hangi tatlılar bizi üzecek
Sen bugun yap paylas mademBen yarın yapacağım kardeşim de yemeğe gelecek diye. Ama bugün çok yapasım var.
Yarın başka bir şey mi yap diyorsun? Yemekle zaten uğraşacağız, bari tatlı kolay olsun demiştim.Sen bugun yap paylas madem
Eee yani haksizmiyimYarın başka bir şey mi yap diyorsun? Yemekle zaten uğraşacağız, bari tatlı kolay olsun demiştim.
Her gün biraz daha umutlar azalıyorEee yani haksizmiyim
Aslında beni de üzmemesi gerekiyor ama öyle daha iyi motive oluyorum.Beni hiçbiri üzmüyor leydi margaret
Şu assolist kimse çıksın artık.Her gün biraz daha umutlar azalıyor
SensinŞu assolist kimse çıksın artık.
Ya sen bana inanmıyorsun Tamam bir kere mavili, kırışık yataklı ben değilim dedim ama o bir kereydi.Sensin
Çok sağol canımGecmiş olsun kukriş
Çok yakında,sinemalardaŞu assolist kimse çıksın artık.
Senin kadar maharetli birisi olacak ki, baklava açabilsinYa sen bana inanmıyorsun Tamam bir kere mavili, kırışık yataklı ben değilim dedim ama o bir kereydi.
Ben hariçSenin kadar maharetli birisi olacak ki, baklava açabilsin
Kimseye güvenmiyorum artık
En geç yarın perdeye düşer cancağzımÇok yakında,sinemalarda