Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Benim kiz kunefe hastasi ama kadayif azda olsa yerim kadayifin peynirler bulusmasini sevemedim iste zevk meselesi dedigimide o,ama benim yaptigimda hakkaten guzeldihaaa cikolata krema hindistan cevizi oooo mis
Bende çok severim künefe

Benim kiz kunefe hastasi ama kadayif azda olsa yerim kadayifin peynirler bulusmasini sevemedim iste zevk meselesi dedigimide o,ama benim yaptigimda hakkaten guzeldihaaa cikolata krema hindistan cevizi oooo mis
Yakınlarda doğumgünü de yok
Yıldönümümde yaparım belki

Cheesecake künefeden büyük mü?
Ben çizkeki çok severim ama. Durduk yere yapar atarım dolaba, çıkarır çıkarır yerim. Çizkek süslemek de en büyük hobim. Bak mesela bir sunumum.

Eklentiler

• 78DC259C-43DC-4CE4-A928-07E7E05A158A.png
    859,2 KB · Görüntüleme: 30
Ben çizkeki çok severim ama. Durduk yere yapar atarım dolaba, çıkarır çıkarır yerim. Çizkek süslemek de en büyük hobim. Bak mesela bir sunumum.
Bu çok guzel olmus ellerine sağlık limonluysa bayilirim

Bu çok guzel olmus ellerine sağlık limonluysa bayilirim
Bende limonluyu tek geçerim. Basit muhallebiye bile kendime ayrı limonlu ganaj hazırlarım
Ama, böyle sunum falan, hiç uğraşmam
Aklıma gelmez

Bende limonluyu tek geçerim. Basit muhallebiye bile kendime ayrı limonlu ganaj hazırlarım
Ama, böyle sunum falan, hiç uğraşmam
Aklıma gelmez
Chesecake denince limondur benimde aklimdaki nedense onu severim ama sunum yapip cekmem bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…